Agaat lamp en zijn helende werking

Agaat lamp en zijn helende werking

Al duizenden jaren wordt Agaat gebruikt als edelstenen. De geschiedenis registreerde dat veel beschavingen de stenen gebruikten voor licht- en modedoeleinden. De stenen zijn nu gemaakt in verschillende benodigdheden zoals cabochons, kralen en zelfs functionele decoraties zoals boekensteunen. Zelfs het agaat wordt op grote schaal geproduceerd als een geweldige Agaat lamp. We kunnen Agaat ook gemakkelijk vinden in ringen, hangers, lamp, armband, ketting en oorbellen.

Wat is een Agaat lamp?

Agaat lamp is gemaakt van de Agaat kwarts. De Agaat is een doorschijnende variëteit van kwarts. Vanwege de samenstelling is het kwarts in de micro kristallijn opgenomen. Meestal wordt de steen beschouwd als een halfedelsteen met zijn kleur en patroonkwaliteit. Het Agaat wordt in het algemeen gevormd door de siliciumafzettingen uit het grondwater. De steen wordt vaak gevonden in de holtes van stollingsgesteenten.

Natuurlijke Agaat lamp heeft een ontelbare kleurenvariant omdat Agaat met een breed scala aan kleuren verschijnt. Sommige Agaat ziet er kalm uit met zwart, bruin, wit, grijs, blauw, groen en geel. Ondertussen zien sommige stenen er prachtig uit met rode en zwarte kleur. De kleuren zijn het resultaat van de onzuiverheden die zich voordoen in Agaat. De verschillende kleuren in het grondwater vormen een andere tint in de steen.

De betekenis van de Agaat lamp

De naam Agaat is afgeleid van de plaats waar de steen zich voor het eerst bevond. Het was in het oude Sicilië. Het was de filosoof Theophrastus die de Agaat en vond. De exacte locatie was aan de oever van de rivier “Achates”, Italië. Beschavingen beschouwen Agaat steen anders. Het werd gebruikt door oude mensen op de borstplaten van hun pantser om krijgers kracht te geven.

De oude islamitische culturen geloofden ooit dat de steen tragedies kan verwijderen en de kwade invloed kan afweren.
Babyloniërs waren ook de beschaving die gelooft dat kwade energie verdrijven.

De definitie van Agaat door Google Dictionary is een siersteen bestaande uit een harde variëteit van chalcedoon (kwarts), meestal gestreept qua uiterlijk.

Oude Chinezen geloofden dat Agaat steen spirituele bescherming en geluk bood. Ze gebruikten de steen ook om een ​​heldere geest te stimuleren.

Egyptenaren maakten gebruik van de Agaat om hun plaats te beschermen tegen bliksem en andere natuurrampen.
Perzen beschouwden de Agaat steen om zich tegen de stormen te verdedigen.

De voordelen van Agaat lampen

 
Agaat licht staat bekend om het bieden van kalmte en vrede. Agaat heeft echter een lang proces nodig om voordelen te geven. Daarom moeten mensen Agaat blijven dragen of de Agaat lamp in de buurt plaatsen. Hier zijn een paar voordelen van Agaat lamp:

Beschermt geld

De meeste mensen zijn goed in het verdienen van geld, maar niet in het houden ervan. Daarom zullen die mensen de Agaatlamp moeten gebruiken. Het beschermt rijkdom tegen hebzucht en te hoge gewoonten. Mensen zullen in staat zijn om hun geld te besparen en verspillende gewoonten te vermijden met behulp van de stenen. Het is een goed idee om de Agaat als een zakbedel te plaatsen omdat het de dieven doet wegdraaien.

Trekt fortuinen aan

Natuurlijk brengt Agaat goede dingen naar de eigenaars. In verschillende situaties is Agate een grote charme om mensen macht te geven bij het omgaan met vreemde kansen. De steen werkt meestal goed om mensen een belangrijk ding te geven dat ze nodig hebben.

  • Een steen voor geluk
  • Het kristal produceert positieve energie die uiteindelijk geluk en zelfs wonderen in het leven zal brengen.
  • Agaat steen bevordert een heldere huid
  • Agaat lamp voor een sterke concentratie

Mensen die het moeilijk vinden om zich te concentreren op één doel, moeten de lamp rond hun werkplek houden. Deze steen zal ook een grote charme zijn die balans aanmoedigt.

Agaat kristallen zijn goed om te gebruiken bij de behandeling van enkele oogproblemen. Wanneer mensen te veel tijd achter hun computer doorbrengen en wat problemen met het gezichtsvermogen krijgen, moeten ze de steen van Agaat gebruiken om te herstellen.

Agaat lamp voor helende ogen

Naast de metafysische functies is agaat ook nuttig bij de behandeling van eczeem en andere huidproblemen. Mensen kunnen de steen alleen gebruiken zonder de gloeilamp voor deze behoefte.

De kleuren van Agaat lamp

Van zoveel kleuren Agaat is de zwarte Agaat degene die het meest gewild en kostbaar is. Men denkt dat de zwarte Agaat welvaart en overwinning stimuleert. Atleten zijn degenen die worden aangemoedigd om Agaat stenen te dragen, omdat ze moed en overwinning brengen. De zwarte agaat verbindt het fysieke met de spirituele kracht. Daarom kan de steen voor verschillende doeleinden energie van goede kwaliteit produceren. Men gelooft ook dat de agaat spiritueel bewustzijn brengt. Mensen kunnen rustiger zijn en een duidelijke emotie vertonen voor een beter resultaat.

Agaat lamp kan in kleuren worden gevarieerd. De gemeenschappelijke kleuren zijn echter grijs, wit, bruin, zalm, roze, oranje, zwart, geel, paars en rood. Soms zijn de tinten violet Agaat en de blauwe kleur met de tint grijs ook beschikbaar. Bovendien zijn diep groene en blauwe tonen mogelijk; maar die kleuren zijn uiterst zeldzaam. De verschillende kleuren worden veroorzaakt door verschillende mineralen. IJzeroxiden en hydroxiden creëren de kleur geel, bruin en rood. Ondertussen zal de zuivere Agaat steen een witte, blauwgrijze of eenvoudig grijze kleur hebben.

Soorten Agaten

Agaat lamp is anders van kleur. Maar Agaat is meestal gedifferentieerd op basis van de personages.

Horizontaal bandagaat

Horizontale strepen: De Agaat met dit bandtype komt in veel Uruguay-Agaat voor. Daarom is dit type banding ook populair als het bandtype van het Uruguay-type. De strepen zien er regelmatig uit met de fijne tussenruimten. De lagen bestaan ​​uit kleine chalcedonische sferulieten. Soms groeien de kwartskristallen echter ook in de holte.

Wandbekleding Agaat

Wandbekleding: De enkele banden lopen in een loodrechte positie met de oriëntatie en de groeirichting. De strepen lopen in de richting van de vezels. Het ui achtige patroon ontwikkelt zich omdat de vezels groeien van de muren naar het interieur van de stenen holte.

Metafysische eigenschappen van Agaat verlichting

Agaat is een van de oudste edelstenen die in verschillende beschavingen in de geschiedenis zijn gedragen en gebruikt. De steen staat bekend als de charme voor bescherming. Mensen kunnen dus de edelsteen gebruiken om zich tegen nachtmerries te beschermen. Mensen kunnen de steen zelfs gebruiken om stress en vermoeidheid te verlichten. De metafysische genezende kracht van de Agaat lamp is sterk als het gaat om oogproblemen en maagaandoeningen.

Waar Agaat lamp plaatsen voor de beste resultaten? Agaat in Feng Shui

Agaat verlichting is handig voor het balanceren van de energie in een kamer. Als gevolg hiervan zullen we een zeer rustgevende sfeer in het gebied voelen. De blauwe agaat is de perfecte keuze voor het kalmerende effect. Mensen kunnen dus de turkoois, celestiet en aquamarijn Agaat kiezen voor het verkrijgen van de beste genezer en vredesleverancier in een kamer. De tarieven voor alle stenen zijn redelijk betaalbaar. Ondertussen is de groene Agaat een goede keuze voor degenen die de steen willen gebruiken voor lichaam en geest verfrissend.

Verschillende Agaten

Agaat is zeker een van de meest voordelige interieurdecors die we zouden moeten hebben. De schoonheid van de lamp zorgt voor een vredige sfeer in onze huizen. Bovendien kan de lamp ook geluk brengen in onze kantoorruimtes. We kunnen de metafysische functies van de Agaat verlichting controleren om de fantastische voordelen ervan te zien. De geschiedenis heeft ook in veel beschavingen zijn prachtige gebruik vastgelegd. De Agaat lamp is gewoon een goede keuze voor het interieur.

Wat is het verschil tussen Agaat, Onyx en Jasper

Zowel Agaat, Onyx en Jasper zijn mineralen uit de chalcedony-familie. We kunnen het verschil zien met een eenvoudige observatie. Plaats het licht achter de steen. Wanneer we door de steen kunnen kijken, is het pure Agaat. Als we er echter niet doorheen kunnen kijken, observeren we de Jasper. Onyx maakt deel uit van Agaat en dus kunnen we door de steen kijken.

Agaat lamp Metafysische helende eigenschappen

Agaat lamp reinigen en opladen
We kunnen de zware reiniging gebruiken in een oplossing. Voeg zoutzuur en water toe aan de oplossing. Het duurt slechts enkele minuten om het kristaloppervlak schoon te maken. We kunnen het ijzeroxide gebruiken voor slechte roestvlekken. Daarna kunnen we de Agaat met zoet water spoelen. Meteen daarna kunnen we het schrobben met een zachte stof of tissue papier.

Hoe te testen of Agaat echt of imitatie is?
Het kopen van nep-edelstenen zal financieel een enorm verlies zijn. Bovendien zullen mensen nooit de echte voordelen van de kristallen krijgen, omdat de producten zijn gemaakt van verschillende mineralen en materialen. Daarom is het noodzakelijk dat mensen de echte Agaat lamp kopen met originele Agaat. Hier zijn enkele tips voor het selecteren van de beste en echte Agaat-edelsteen:

kleuren

Een van de levendige karakters van Agaat is de felle kleur. De uitstraling en helderheid zijn fantastisch in de originele edelstenen. Daarom moeten we kijken of de producten een uitstekende helderheid hebben. Trouwens, de bands zijn duidelijk.

Gewicht

Het is duidelijk dat de originele Agaat altijd zwaarder is dan de synthetische edelstenen. We moeten dus de edelsteen wegen om de echte te identificeren.

De temperatuur

Echte Agaat zal warm aanvoelen in de winter. Ondertussen zal de steen in de zomer koel zijn. Daarom is de Agaatlamp een perfecte keuze voor alle huizen over de hele wereld.

Doorschijnender

Nep-agaat is meestal erg transparant. Andere manieren om het echte agaat te bevestigen zijn de zichtbare waterlijn en het chaotische patroon op het oppervlak. Het beste is dus om Agaat te verwijderen met een transparant uiterlijk.

Textuur

Agaat edelstenen zijn hard met een ruwe textuur. Ondertussen zijn nep agaat zacht. Daarom moeten we er zeker van zijn dat de edelstenen niet gemakkelijk worden bekrast. De echte edelstenen zijn glanzend en onberispelijk.

Ten slotte over de Agaat lamp

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen als u vragen heeft over de helende Agaat lamp.