Klantenservice Mineraal lampen

Verzending & levering

Bij Mineraal lampen doen we ons uiterste best om jouw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden. De meeste producten zullen worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en worden waar mogelijk binnen een werkdag verwerkt, met uitzondering van de situatie waarbij we het product niet op voorraad hebben. In dat geval is de levertijd gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Alle items geven een beschikbaarheidsstatus op de product pagina weer. Heb je het product eenmaal – met of zonder montage – geselecteerd en besteld dan worden de items gewoonlijk binnen 24 uur via PostNL verzonden. Na de verzending ontvang je van ons een Track & Trace code om jouw bestelling te kunnen volgen. Heb je vragen over de beschikbaarheid van een product of een item dat je besteld hebt, geef ons een seintje en onze klanten service zal je zo snel mogelijk helpen om op de snelste en meest efficiënte manier jouw bestelling te bewerkstelligen.

Privacy & Beveiliging

Wanneer je producten online koopt bij Mineraal lampen kun je erop vertrouwen dat je veilig winkelt en betaalt. Onze SSL Gecertificeerde website maakt gebruik van de beste en modernste software die vandaag de dag beschikbaar is voor veilige e-commerce transacties. Het versleutelt al jouw persoonlijke gegevens, met inbegrip van betalingsgegevens, rekeningnummers, naam en adres. Zodat het niet kan worden gelezen als de gegevens over het internet worden uitgewisseld. Mineraal lampen gebruikt encryptie om gevoelige informatie online door te geven. Ook offline beschermt Mineraal lampen jouw gegevens en gaat zorgvuldig om met persoonlijke data. Alleen medewerkers die de informatie nodig hebben om een specifieke taak uit te voeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) krijgen toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie. De computers / servers en persoonsgegevens van jou en die van Mineraal lampen worden opgeslagen en bewaard in een beveiligde omgeving.

Retourneren & Ruilen

Je kunt een besteld product binnen 14 dagen vervangen of volledig aan jou terug laten betalen. Het enige dat wij vragen is dat het product ongebruikt en in de originele staat wordt geretourneerd. Ook behoort de verpakking in nieuwstaat te zijn. Indien het product toch, in welke vorm dan ook, beschadigd blijkt te zijn dan zullen wij het product niet accepteren en het verzoek tot retour afwijzen. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugzenden van de goederen naar ons, tenzij vaststaat dat het geleverde product dat je ontvangen hebt defect is of een verkeerd product geleverd is.

Betaal opties

Bij Mineraal lampen kunt u kiezen te betalen met IDeal of om het verschuldigde bedrag via de bank over te maken. Wanneer je ervoor kiest om met IDeal te betalen wordt de transactie via het Sissow betalingssysteem verwerkt. Dit systeem is efficient en betrouwbaar en wordt door het overgrote deel van de online ondernemingen in Nederland gebruikt. Kies je er toch voor om het verschuldigde bedrag over te schrijven, dan kun je het te betalen bedrag overmaken op bankrekening NL86INGB0007651772, T.N.V. Lightdesigns Vergeet hierbij niet het bestelnummer te vermelden! Je vindt het bestelnummer in de bevestigings email die je ontvangt wanneer je de bestelling hebt afgerond.

Orders & account bekijken

Wanneer je een bestelling gedaan hebt en een account hebt aangemaakt, dan kun je te allen tijde de status van jouw bestelling bekijken. Je opent een actieve bestelling door op de referentie te klikken, vervolgens toont het systeem alle relevante statusinformatie. Tevens kun je in het account diverse andere instellingen bekijken en waar je wilt wijzigen. Heb je geen account aangemaakt, dan kun je bij bestellingen en teruggaven zoeken op bestelnummer, naam en email adres. Toch moeite om alles te vinden? Neem dan gerust even contact met ons op.