Ons assortiment edelstenen lampen bestaat uit natuurlijke edelstenen

Edelstenen gevormd in de natuur zonder menselijke tussenkomst. Beroemd om hun schoonheid, zeldzaamheid en duurzaamheid, is hun populariteit in sieraden legende.

Gevormd onder grote hitte en druk, worden edelstenen gemaakt door de natuur, vervolgens met grote vaardigheid en vakmanschap gepolijst en vervaardigd naar hun beste uiterlijk, en gezet in sieraden om hun schoonheid te verbeteren en te koesteren.
 

De soorten edelstenen die voor de lampen gebruikt worden.

Edelstenen kunnen worden onderverdeeld in verschillende variëteiten op basis van kleur, transparantie en optische effect, maar verschillende sporenelementen resulteren in verschillende kleurvariëteiten. Kwarts is de edelsteensoort die we in een aantal variëteiten lamp designs gebruiken.
 
Voorbeelden van veelgebruikte edelstenen lampen zijn Agaat, Ametyst, Bergkristal, Agaat, Calsiet, Seleniet en Rozenkwarts.
 

Edelstenen die we niet gebruiken voor de lampen

 
Zijn edelstenen die organisch zijn geproduceerd door levende organismen zoals dieren en planten zoals parels, parelmoer en barnsteen. Strikt genomen zijn edelstenen die door levende organismen worden geproduceerd geen “stenen” en moeten ze worden aangeduid als “edelstenen”. Edelstenen zijn onderverdeeld in kleinere subcategorieën op basis van soorten en groepen.
 

Tot slot over de edelsteen lampen

 
Edelstenen lampen zijn meer dan alleen mooie ornamenten. Deze natuurlijke, op aarde gebaseerde schoonheden hebben ook de kracht om te genezen, te beschermen, te ontspannen en te verduidelijken. Bepaalde edelstenen zijn bijzonder voordelig voor elk sterrenbeeld. Als je nadenkt over welk juweel geschikt is voor jou, een vriend of een geliefde, overweeg dan niet alleen zonnetekens, maar ook de tekens Maan en Rijzende.