Mood lampen en helende verlichting

 
Verlichting is een van de beste mogelijkheden voor huiseigenaren om subtiel maar effectief de ambiance van uw huis te creëren, of dit nu voor uw eigen comfort en gemak is of om de stemming voor uw gasten te bepalen. Wanneer vakkundig toegepast, kan verlichting een breed scala aan emotionele reacties uitlokken, waardoor een feest vrolijker of een romantisch diner intiemer wordt.
 
Bij ons zijn veel opties voor verlichting: LED-verlichting, helende lampen en vaas lampen met planten om de lucht van de woning te zuiveren. Met deze tools kunt u letterlijk de scène instellen voor elk sfeer.
 
Helderder licht zorgt voor een vrolijke sfeer en stimuleert activiteit en alertheid. Mensen zitten echter niet graag in helder, direct licht, dus verlichting moet gericht zijn op muren en aandachtspunten. Gebruik bijvoorbeeld licht om een ​​gewaardeerd kunstwerk, of een interessant ontwerpelement van uw huis te accentueren.
 
Texturen kunnen ook worden benadrukt met licht – licht dat weerkaatst op kristallen of metalen oppervlakken kan een ruimte levendig maken. Een schaduw op een muur door direct fel licht is een andere effectieve techniek voor het creëren van visuele interesse.
 
Kleurgebruik in verlichting kan ook effectief zijn als het niet overdreven is. Warme kleuren zoals rood en oranje zullen de vrolijkheid en de warmte van een kamer vergroten en een rood licht op een rode muur zal het effect versterken.

Gezonde nachtrust door de helende mood lamp

 
Iedereen heeft een ritueel voorafgaand aan het slapengaan dat hen helpt over te schakelen van de alertheid van de dag naar de kalmte en rust van slaap. Verlichting heeft de unieke mogelijkheid om u te helpen op weg naar een goede nachtrust.
 
Lagere lichtniveaus kunnen u van de helderheid van de dag veranderen. Als u graag in bed leest, kan een bedlampje worden ingesteld op een niveau dat net helder genoeg is om comfortabel te kunnen lezen. De rest van de slaapkamer moet veel lager zijn, maar nog steeds helder genoeg om je weg te vinden.
 

Ontspannen voor bij het eten

 
Een ontspannen en intiem gevoel kan worden bereikt door de algemene verlichtingsniveaus te verlagen en de kleuren te verzachten. Warm, zacht licht is meer flatterend voor de eigenschappen van een persoon, en een paar keuze accentuering op de muren of het middelpunt van de eettafel kan de sfeer verbeteren.
 
Hier zijn twee trucs voor het creëren van een romantische sfeer: houd de bovenmuren donker en verberg lichtbronnen. Dit zal een vleugje mysterie toevoegen aan je romantische diner.
 

Ten slotte over de Mood lamp 

Heeft u vragen over de energetische helende mood lamp, neem gerust contact op met LightsZ wij zullen ons best doen u vragen te beantwoorden.