Helende werking van Bariet mineraal

De bariet die gewoonlijk Desert Rose wordt genoemd, is een sterke activator van het derde oog, die toegang geeft tot de verborgen zintuigen en intuïtieve gaven van helderziendheid en helder weten. Dit gebeurt door het openen van paden tussen het Derde Oog en het Crown Energy Center.Z

Het is de activering van deze centra die direct verbonden zijn met de functies van de hersenen die het zo krachtig maken. Het stelt je in staat om je intuïtie en zintuiglijke waarnemingen te combineren met de wijsheid die je hebt opgedaan met onderwijs, studie, passies, bezigheden en levenservaringen. Een manier om dit te ervaren is door je te voelen alsof je geest helder is en je niet laat afleiden door willekeurige gedachten.

Maar toch, als je jezelf toestaat om in contact te komen met je inzichten, zul je merken dat je in staat bent om nieuwe dingen te zien die lijken te springen als ah-ha momenten. Het is gemakkelijker om metaforen te zien waarmee je een situatie veel verder dan voorheen kunt volgen. Je bent in staat om mogelijke obstakels en resultaten te voorzien met nieuwe duidelijkheid.

Bovendien vertegenwoordigt Desert Rose fysiek de vele lagen van elke situatie en biedt een nieuwe manier om ernaar te kijken. Het is alsof u elk aspect nu voor zijn eigen unieke functie ziet en er één voor één mee kunt omgaan of ze als geheel kunt waarderen. Het is door het vermogen om de micro en de macro te zien die alternatieven zelf presenteren.

Desert Rose kan ook worden gebruikt om actievere droomtoestanden, astrale reizen of astrale projectie te ondersteunen. Door het in de buurt te houden van waar u slaapt, kan het helpen een gezonde balans te creëren tussen afdrijven naar verre bestemmingen, terwijl u zich vastgebonden voelt aan uw fysieke lichaam. Dit kan je helpen aspecten of de details van je dromen te onthouden.

Desert Rose is een herinnering aan hoe complex en toch delicaat het leven kan zijn. Elke ervaring is een deel van hoe je bent geëvolueerd tot de persoon die je vandaag bent. Vaak benadrukken of benadrukken we de mensen of gebeurtenissen die bepaalde delen van onze reis verminderen of overdrijven. We labelen ze als goed of slecht, of spelen ze opnieuw af totdat ze een onevenredig gewicht hebben gekregen in onze evaluatie van ons succes of geluk. Desert Rose Barite kan je helpen te kijken naar wie je vandaag bent en de innerlijke schoonheid van alle met elkaar verbonden aspecten te vinden die je maken tot wat je vandaag bent.

Wat doen we er mee

77% van de wereldwijde bariet wordt gebruikt als weegmiddel voor boorvloeistoffen in olie- en gasexploratie om hoge druk in de formatie te onderdrukken en uitbarstingen te voorkomen.

Andere toepassingen zijn toepassingen met toegevoegde waarde, waaronder vulmiddel in verf en kunststoffen, geluidsreductie in motorcompartimenten, laag automobielafwerkingen voor gladheid en corrosiebestendigheid, wrijvingsproducten voor auto’s en vrachtwagens, stralingsbeschermend cement, glaskeramiek en medische toepassingen ( bijvoorbeeld een bariummaaltijd vóór een contrast-CAT-scan). Barite wordt in verschillende vormen geleverd en de prijs is afhankelijk van de hoeveelheid verwerking; vultoepassingen die hogere prijzen hanteren na intensieve fysieke verwerking door malen en microniseren, en er zijn nog meer premies voor witheid en helderheid en kleur.

Historisch werd bariet gebruikt voor de productie van bariumhydroxide voor suikerraffinage en als een wit pigment voor textiel, papier en verf.

Waar word het gevonden:

Bariet komt voor in een groot aantal afzettingsomgevingen en wordt afgezet via een groot aantal processen, waaronder biogene, hydrothermale en verdamping, onder andere. Bariet komt vaak voor in lood zinkaderen in kalksteen, in hete voorjaarsafzettingen en met hematieterts. Het wordt vaak geassocieerd met de mineralen anglesiet en celestine. Het is ook geïdentificeerd in meteorieten.

Interessante feiten:

Bariet is een belangrijk commercieel mineraal. Barieten modder wordt in diepe oliebronnen gegoten. De zware modder helpt om rotsscherven weg te spoelen van de boorkop en ze naar het oppervlak te laten zweven voor inspectie. De zware modder ondersteunt ook gedeeltelijk het enorme gewicht van de stalen boorgereedschappen.

Bariet mineralen

Bariet is een veel voorkomend mineraal en maakt zeer aantrekkelijke exemplaren. Het is vaak een aanvullend mineraal voor andere mineralen en kan een mooie achtergrond vormen voor felgekleurde kristallen. Soms vormen schubvormige of tafelvormige kristallen van bariet een concentrisch patroon van steeds grotere kristallen naar buiten toe. Dit heeft het uiterlijk van een bloem en wanneer deze rood worden gekleurd door ijzeren vlekken, worden deze formaties “Desert Roses” genoemd.

Omdat bariet zo vaak voorkomt, kan het verward worden voor andere mineralen. Celestien heeft dezelfde structuur als bariet en vormt zeer vergelijkbare kristallen. De twee zijn niet te onderscheiden door gewone methoden, maar een vlamtest kan ze onderscheiden. Door het stof van de kristallen in een gasvlam te doen verdwijnen, zal de kleur van de vlam de identiteit van het kristal bevestigen. Als de vlam lichtgroen is, is hij bariet, maar als de vlam rood is, is hij de hemel. De vlamtest werkt omdat de elementen barium (Ba) en strontium (Sr) in de vlam reageren en die kleuren produceren.

Dogtooth Barite heeft de vorm van een hoektand, zoals de tand van een hond. Bariet is een bariumsulfaat kristal en is vaak een kleurloze, witte, lichtblauwe of groene kleur.

Ten slotte over de mineraal steen

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen voor het verwerken van Bariet voor uw op maat gemaakte lamp.