Rozenkwarts lamp

De mooie rozenkwarts tafellamp combinatie met een grote rozenkwarts steen zeer sfeervol vooral in de avond uren.

Rozenkwarts wordt vaak de “Love Stone” genoemd.

Het energetische kenmerk is dat van onvoorwaardelijke liefde die het hartchakra opent. Dit maakt rozenkwarts een steen voor elke soort liefde

Als een variëteit aan kwarts heeft rozenkwarts

veel energie en deze sterke energie kan de liefde in bijna elke situatie verbeteren. Daarom is deze steen van onvoorwaardelijke liefde die het hartchakra opent voor alle vormen van liefde.

De hoge energie van kwarts geeft rozenkwarts

het eigendom van het verbeteren van liefde in vrijwel elke situatie. Vooral de liefde die in het leven en dagelijkse situaties deze brengt niet alleen innerlijke warmte, maar het verlaagt ook de stress en kalmeert de omgeving.

Rozenkwarts is een heel gelukkige en liefdevolle steen.

In de psychische en spirituele rijken wordt rozenkwarts

vaak gebruikt om liefde aan te trekken, liefdespreuken en charmes. Daarom wordt ook gebruikt om het overgangsproces bij het sterven te verlichten om de overgang zacht te maken en omringd door de onvoorwaardelijke liefde van het goddelijke.

Rozenkwarts kan ook nuttig zijn voor het herinneren

van dromen en het werken in dromen. Rozenkwarts lamp wordt gebruikt om het gevoel van eigenwaarde en een sterk gevoel van eigenwaarde te verhogen.

Zijn liefhebbende energieën leren ons om deze liefde op onszelf toe te passen en daardoor ons waardiger te worden.

Elk stuk is uniek en kan vanwege de aard van de originele foto verschillen.

Rozenkwarts is een roze kwartskristal waarvan de betekenis over liefde gaat, want het is een steen die de vibratie van liefde belichaamt. Dit is misschien de reden waarom deze steen symbool staat voor de energie van liefde, vrede en kalmerende energie. Het herstelt vertrouwen en harmonie in relaties en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. Rozenkwarts zuivert en opent het hart op alle niveaus om liefde, zelfliefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen. Kalmerend en geruststellend, het helpt om te troosten in tijden van verdriet. Rozenkwarts lamp heeft de kracht om de vruchtbaarheid te verhogen en zowel de moeder als de ongeboren foetus te beschermen tegen een miskraam.

Ten slotte moet de lamp af en toe worden gereinigd.

Ik raad aan om te worden bevlekt met salie o palo santo en dan kun je het programmeren met een mentale intentie. Er zijn andere rituelen, maar het hangt allemaal af van ieders overtuigingen.