Over LightsZ mineraal lampen

LightsZ mineraal lampen handgemaakte sfeerlampen met energieke werking van mineraalstenen en lichtkleuren!

De sfeervolle lampen pasen in ieders interieur. De lampen van LightsZ mineraal lampen geven een rustgevende sfeer binnen het interieur. Dankzij de energetische werking van verschillende half edelstenen in combinatie met RGB kleurentherapie. Maakt dat de LightsZ lampen stuk voor stuk uniek zijn! Zo brengt LightsZ verlichting voor iedereen!

LightsZ mineraal lampen – maatwerk in energetische verlichting.

Even voorstellen,

Aangenaam kennis met u te maken! Ik ben specialist op het gebied van handgemaakte energetische lampen. Mineraal lampen doet maatwerk in energetische verlichting en vormgeving. Ik doe dit werk met een creatieve en innovatieve geest, maar vooral met veel plezier en met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van interieur design.

Wat is mijn drijfveer?

Door mijn heldervoelendheid werd ik op jonge leeftijd al aangetrokken tot spiritualiteit en energie. Deze passie voor diepgang en liefde voor interieur design, heeft zich vertaald in het maken van energetische lampen.

Sinds mijn opleiding bij Center of light als healer leef ik in het licht en heb ik mijn doel gevonden om op mijn manier verlichting en bewustzijn te brengen bij andere mensen.

De verlichting die ik maak, worden allemaal van natuurlijke materialen samengesteld en bevatten energetische mineralen. De stenen hebben allemaal hun eigen individuele trilling en kunnen als helend worden ervaren.

Bij het aanzetten van de lamp, schijnt het licht door de mineraal steen en vult het de ruimte met energetisch licht. Door gebruik te maken van diverse verschillende soorten mineraal stenen is er voor elk wat wils.