Agaat lamp en zijn helende werking

agaat lampDe Agaat lamp heeft een helende werking, is er ooit geschreven. Over het algemeen heeft Agaat de helende werking van yin / yang energie, moed, bescherming, genezing en kalmerende eigenschappen. Historisch gezien werd het in water geplaatst om te koken of te drinken om ziekte te verdrijven.

Agaat metafysische en genezende eigenschappen

Voor bepaalde type’s agaat hangt in zekere mate af van de kleur van, maar alle agaten hebben bepaalde dingen gemeen. De Agaat lamp is een steen van kracht. Het werd door de Ouden gebruikt op de harnassen van harnassen om strijders kracht te geven en hen te laten overwinnen in de strijd.

Energetisch wordt overwogen om kracht te geven in zowel de strijd als fysiek.

Agaat verbetert de creativiteit en versterkt het intellect, waardoor het een heilzame steen wordt gezien voor zowel studenten als kunstenaars. Het staat ook bekend als een steen met veel geluk. Als een steen van harmonie, is een van de dingen die agaat doet balans yin / yang energie. Agaat verhoogt de energie.

Omdat het een aardende steen is,

verhoogt het niet de energie, maar maakt het desgewenst uitbarstingen van energie mogelijk. Op deze manier is agaat een natuursteen en zorgt het voor een langere levensduur.

Agaat is een zeer beschermende steen.

De agaat lamp is vooral beschermend voor kinderen en vormt een uitstekende steen voor amuletten voor kinderen, medicijnzakken, sieraden of gewoon om in een zak rond te dragen. Emotioneel geeft agaat moed, emotionele kracht, zelfvertrouwen en verdrijft het de angst. Het kan ook gevoelens van afgunst verminderen door de emoties te aarden. Op dezelfde manier helpt het bij acceptatie van allerlei dingen. Wil je meer informatie over een Agaat lamp? Bel gerust, neem contact op met de klantenservice. Direct een Agaat lamp kopen?