SALE
22,50
SALE
24,95
SALE
SALE

Energetische helende werking van Seleniet lamp

 
Seleniet kristallen zijn een van de must-have kristallen die iedereen in huis zou moeten hebben. De seleniet helende eigenschappen maken het een van de weinige mineralen die het vermogen heeft om vastzittende of stagnerende energie snel te deblokkeren om een ​​vlotte stroom van positieve energie door je lichaam of een ruimte te garanderen. Ze zijn een van de krachtigste kristallen voor het zuiveren en reinigen van energie, waardoor ze een essentieel hulpmiddel zijn voor het verwijderen van negatieve energie.

Seleniet lampen zijn ook de ideale energietools voor genezing.

 
Seleniet genezing brengt zuiverend wit licht in je lichaam om je aura te helpen genezen en je chakra’s in balans te brengen. Probeer je seleniet rechtstreeks op je lichaam te plaatsen, op gebieden waarop je je genezing wilt concentreren, om gerichte helende energie naar dat gebied te brengen. Het kan ook worden gebruikt om slapeloosheid te bestrijden.
 
Leg seleniet ‘s nachts onder je kussen om je te helpen een goede nachtrust te krijgen. Veel mensen beginnen seleniet kristallen op te nemen in holistische medicamenteuze behandelingen voor kanker en tumorreductie. Sommige mensen geloven dat het natuurlijke vermogen van seleniet om te reinigen, te zuiveren en een soepele energiestroom door je hele energiesysteem te creëren, kan helpen om cellen te herstructureren en regenereren.
 

Tot slot over de Seleniet mineraal steen

 
Seleniet mineraal stenen helpen je persoonlijke energielichaam, of de energie van je huis, te zuiveren, te beschermen en af ​​te schermen. Ze helpen je te beschermen tegen invloeden van buitenaf – vooral negatieve – wat de reden is waarom zoveel mensen een seleniet-toverstok gebruiken wanneer ze hun huis energetisch oprapen. De seleniet helende eigenschappen verwijderen negatieve energie of invloeden, maar voorkomen ook dat schadelijke energieën je lichaam of huis binnendringen.
 
Seleniet zijn het ideale kristal voor alle soorten energieopruiming – energiereiniging van je lichaam, kristallen en thuis. Een van de mede-oprichters van Energy Muse, Heather Askinosie, gebruikt graag haar seleniet staf om dagelijks de energie van haar lichaam te zuiveren. Houd het gewoon in uw hand en “kam” het op en neer rond uw lichaam om vastzittende energie te deblokkeren. De betekenis van seleniet maakt het ook een eenvoudige en effectieve manier om je sieraden en kristallen te reinigen. Leg gewoon uw Energy Muse-sieraden of edelstenen op uw seleniethelende kristal om ze opnieuw te activeren, op te laden en te reinigen.