Seleniet lamp kopen natuurlijke therapeutische verlichting

De lamp heeft door zijn doorschijnend vermogen bevordert contact met gidsen & engelen en vooral telepathie, meditatie, waarzeggerij en mediamieke gaven.  Daarom werkt aardend, reinigt en beschermt de aura. Seleniet stimuleert een verlichte geest en geeft inzicht in de lessen van het leven.

Meer informatie seleniet

Seleniet is een sterke activator van het Derde Oog en geeft toegang tot de verborgen zintuigen en intuïtieve gaven van helderziendheid en helder weten. Dit gebeurt door het openen van paden tussen het Derde Oog en het Crown Energy Center.Z
Het is de activering van deze centra die direct verbonden zijn met de functies van de hersenen die het zo krachtig maken.

Het stelt je in staat om je intuïtie en zintuiglijke waarnemingen

te combineren met de wijsheid die je hebt opgedaan met onderwijs, studie, passies, bezigheden en levenservaringen. Een manier om dit te ervaren is door te voelen alsof je geest helder is en je niet laat afleiden door willekeurige gedachten.
Maar toch, als je jezelf toestaat om in contact te komen met je inzichten, zul je merken dat je in staat bent om nieuwe dingen te zien die lijken te springen als ah-ha momenten.

Het is gemakkelijker om metaforen

te zien waarmee je een situatie veel verder dan voorheen kunt volgen. Je bent in staat om mogelijke obstakels en resultaten te voorzien met nieuwe duidelijkheid.

Bovendien vertegenwoordigt Desert Rose fysiek de vele lagen van elke situatie en biedt een nieuwe manier om ernaar te kijken.

Het is alsof u elk aspect

nu voor zijn eigen unieke functie ziet en er één voor één mee kunt omgaan of ze als geheel kunt waarderen. Het is door het vermogen om de micro en de macro te zien die alternatieven zelf presenteren.

Desert Rose kan ook worden gebruikt om actievere droomtoestanden, astrale reizen of astrale projectie te ondersteunen.

Door het in de buurt te houden van waar u slaapt,

kan het helpen een gezonde balans te creëren tussen afdrijven naar verre bestemmingen, terwijl u zich vastgebonden voelt aan uw fysieke lichaam.

Dit kan je helpen aspecten of de details van je dromen te onthouden. Deze is een herinnering hoe complex het ook is, kan toch delicaat in het leven kan zijn.

Elke ervaring is een deel van hoe

je bent geëvolueerd tot de persoon die je vandaag bent. Vaak benadrukken of benadrukken we de mensen of gebeurtenissen die bepaalde delen van onze reis verminderen of overdrijven. We labelen ze als goed of slecht, of spelen ze opnieuw af totdat ze een onevenredig gewicht hebben gekregen in onze evaluatie van ons succes of geluk.

Ten slotte over de Seleniet lamp

Het kan je helpen te kijken naar wie je vandaag bent en de innerlijke schoonheid van alle met elkaar verbonden aspecten te vinden die je maken tot wat je vandaag bent.