Helende werking van Apatite mineraalsteen

Blue Apatite helpt bij spreken in het openbaar en verbetert de communicatie van de groep. Afgestemd op het Derde Oog verbetert het ook de concentratie- en geheugenvaardigheden en is het een goed kristal voor studiedoeleinden. Het helpt bij time management bij het werken aan projecten.

Blauwe apatiet werkt energiek als een onderdrukker van honger. Draag of draag gewoon een stuk bij je gedurende de dag. Blue Apatite elimineert ook blokkades en brengt het lichaam in evenwicht. Blauwe apatiet kan de aura van rommelige energieën reinigen, waardoor het lichaam een ​​nieuw gevoel krijgt.

De genezende helende eigenschappen van Amazoniet mineraal stenenn. Blue Apatite verbetert de communicatie en zelfexpressie op alle niveaus, waardoor dit een geweldige steen voor leraren is. Blue Apatite moedigt openheid en gemak aan in sociale situaties, een eigenschap die hem bijzonder nuttig maakt voor autistische kinderen.

Gebruikt op een fysiek niveau, zal Blue Apatite helende energie richten op de systemen, klieren, meridianen en organen van het lichaam.

Blauwe apatiet is een gewaardeerd

mineraalmonster van rotsverzamelaars vanwege zijn levendige koningsblauwe kleur. Het grootste deel van de over de hele wereld gewonnen apatiet rotsen wordt gebruikt om fosfaatmest te produceren.

Het wordt ook gebruikt voor het produceren van voedingssupplementen, fosforzuur, elementaire fosfor en fosfaatverbindingen voor de chemische industrie. Groen en blauw apatiet wordt vermalen en gebruikt als pigmenten met uitstekende dekkracht.

Tijdens industriële verwerking van apatiet met zwavelzuur om fosforzuur te maken, wordt waterstoffluoride geproduceerd als een bijproduct van elk fluorapatiet gehalte.

Dit bijproduct is een kleine industriële bron van waterstoffluoride. Apatieten zijn ook een voorgesteld gastheer materiaal voor opslag van nucleair afval, samen met andere fosfaten.

Apatiet vormt zich onder een

grote verscheidenheid van omstandigheden en wordt gevonden in stollings-, metamorfe en afzettingsgesteenten. De belangrijkste afzettingen van apatiet zijn in afzettingsgesteenten gevormd in mariene en lacustriene milieus.

China is de grootste producent van fosfaaterts en produceert in 2014 ongeveer 100 miljoen ton. De Verenigde Staten, Rusland, Marokko en de Westelijke Sahara zijn ook belangrijke fosfaatproducenten.

Meer dan 75% van ‘s werelds reserves aan fosfaat erts bevinden zich in Marokko en de Westelijke Sahara.botten en tanden van de meeste dieren, inclusief mensen, zijn samengesteld uit calciumfosfaat, hetzelfde materiaal als apatiet. Maanstenen verzameld door astronauten tijdens het Apollo-programma bevatten sporen van apatiet.

De naam apatiet is afgeleid van een Grieks woord dat “bedriegen” betekent omdat de verscheidenheid aan kleuren en formaties waarin deze steen voorkomt, het gemakkelijk maakt om fouten te maken voor andere mineralen.

Apatiet is een van de weinige mineralen die worden geproduceerd en gebruikt door biologische micro-milieusystemen.De steen is ook een gewaardeerd mineraal exemplaar door verzamelaars.

Ten slotte 

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen voor het verwerken van Apatiet in uw op maat gemaakte lamp.