Helende werking van de Galeniet mineraal steen

 
Galeniet van mineraal lampen is een vriend van mensen die in beroering zijn. Wanneer je nerveuze energie om welke reden dan ook op een hoog niveau is, is dit de eerste steen die je naar een rustplaats brengt. Wanneer een hoge staat van stress wordt ervaren, kunt u fluoriet gebruiken om de stress te verlichten. Maar je zult nog steeds hetzelfde hoge energieniveau hebben.
 
Obsidiaan kalmeert de stress zoals fluoriet en verlaagt ook het energieniveau. Galeniet verlicht niet alleen de stress, het absorbeert dit hoge niveau van negatieve energie bijna volledig. Dit effent de weg voor het centreren van al uw systemen, fysiek, emotioneel en spiritueel. Het helpt de geest te stabiliseren en helpt bij het heroriënteren van uw gedachten. Het kalmeert en balanceert ook het zenuwstelsel.
 
Galeniet leert ons acceptatie van onze beperkingen en helpt tegelijkertijd bij het verminderen van zelfbeperkende ideeën. Galeniet stimuleert ook de haarwortels om dikker haar te bevorderen en helpt haaruitval te voorkomen. Galeniet moet regelmatig worden gereinigd door blootstelling aan zonlicht.
 
Galeniet is een glanzend grijze steen met een kubische structuur. Net als zijn bijna identieke tweelingzuster, pyriet, ziet zijn fysieke uiterlijk eruit als kleine blokjes gestapeld op blokjes, gestapeld op blokjes totdat een grotere kubus zich ontwikkelt. Het is interessant om een ​​monster met een vergrootglas te verkennen. Er is geen einde aan het aantal afbeeldingen dat kan worden gevonden.
 
Galeniet is erg zacht. Het is mogelijk om de meeste galena-monsters te krassen of te beschadigen met een harde vingernagel. Galeniet is het belangrijkste erts van lood. In zijn natuurlijke staat mag het niet uitgebreid met blote handen worden behandeld, omdat loodvergiftiging het gevolg kan zijn. Daarom is het geen steen als kwarts die je uren kunt vasthouden met alleen positieve resultaten.
 
Het moet worden aangeraakt en vastgehouden voor slechts een korte periode, gevolgd door het wassen van uw handen in zeepwater. Zolang het binnen je aura is, zal het effectief zijn. Gebruik GEEN galeniet om een ​​elixer te maken.
 
Terwijl we naar de grote overgang gaan, worden onze trillingen, fysiek, mentaal en emotioneel, verhoogd. Galeniet kan worden gebruikt om hiermee om te gaan. Het kan ons geaarde kalmte brengen terwijl we op het hoogtepunt van negatieve emoties zijn, en kan ons wegbrengen van paniekaanvallen.
 
Vergeet niet om uw fysieke contact met Galeniet tot een minimum te beperken. Het is zeer effectief terwijl het in je aura is. Het kan worden bewaard in een lederen etui en rond de nek worden gedragen.
 
Galeniet is het belangrijkste erts van lood. Zilver wordt vaak als bijproduct geproduceerd. Het meeste lood wordt verbruikt bij het maken van batterijen, maar er worden ook aanzienlijke hoeveelheden gebruikt om loodplaten, pijpen en kogels te maken. Het wordt ook gebruikt om legeringen met een laag smeltpunt te maken. Het gebruik ervan als pigment is afgenomen evenals het gebruik bij het maken van soldeer.
 

Interessante feiten

 
Galeniet is veruit het grootste erts van lood. Galeniet is het meest voorkomende mineraalhoudende lood en bevat voornamelijk lood. Omdat het extractieproces zo eenvoudig is, wordt sinds de vroegste tijd lood uit Galena gewonnen.
 
Een van de oudste toepassingen van Galeniet was als Kohl, dat in het oude Egypte rond de ogen werd aangebracht om de schittering van de woestijnzon te verminderen en vliegen af ​​te weren, die een potentiële bron van ziekte waren.
 
Galeniet werd gebruikt als soldeer dat door de Romeinen werd gebruikt voor sanitair (de achteruitgang van het Romeinse rijk wordt toegeschreven aan lood in de watervoorziening!)
 
75 jaar geleden, was het spul – het kristal – van kristalradio-sets. Je hebt hier vast wel van gehoord – mogelijk je grootouders of overgrootouders gebouwd radio-ontvangers uit ronde Quaker Haverdozen, een paar voet koperdraad, een koptelefoon en een kleine gadget “cats-whisker-with crystal” uit de ijzerhandel. Sommigen werkten zo goed dat ze overal in de kamer te horen waren.
 
Galena is een natuurlijke halfgeleider en dus de voorloper, de enabler, van alle elektronische gadgets die we vandaag de dag hebben, van telefoons tot tv’s tot GPS-navigatiesystemen en allerlei medische apparatuur – kortom, het moderne leven zoals we dat kennen.
 

Ten slotte over Galeniet

 
Galeniet van mineraal lampen is een veel voorkomend en populair mineraal voor rotshonden. De karakteristieke kubussen, onderscheidende decollete en hoge dichtheid maken het gemakkelijk te identificeren en een favoriet in geologische laboratoria op de middelbare school.
 
De structuur van Galeniet is identiek aan die van haliet, NaCl. De twee mineralen hebben dezelfde kristalvormen, symmetrie en splijting. Sommige Galeniet kan tot 1% zilver bevatten in plaats van lood. Het grote volume Galeniet dat voor lood wordt verwerkt, produceert voldoende zilver als bijproduct om Galeniet het toonaangevende erts van zilver te maken.