De genezende helende eigenschappen van Copal mineraal stenen

Copal verenigt de activerende kracht van de zon met de aarding, transmutatie eigenschappen van de aarde.Een krachtige maar zachte genezer en reiniger, Copal haalt negatieve energie van allerlei soorten uit en transmuteert deze op alle niveaus.Copal helpt bij fysieke zelf genezing, emotionele genezing van depressie en milieu verheldering. Copal opent en reinigt alle chakra’s.

Zeer beschermend helpt Copal ook bij het manifesteren van ideeën naar de realiteit. De levenskracht gevangen binnen Copal bevordert de vruchtbaarheid, en zijn beschermende en milieu verhelderende eigenschappen maken het een goede steen om te gebruiken om een ​​genezings- of geboortekamer voor te bereiden.

Gebruik Copal van mineraal lampen met de Solar Plexus Chakra om het zelfvertrouwen, de mentale helderheid en de creatieve zelfexpressie te vergroten.Copal is perfect voor uw portemonnee of voor geselecteerd energiewerk.

 

Baltische barnsteen wordt al meer dan 13.000

jaar door de mens gebruikt en is sinds de steentijd al lang geleden verzameld en gewaardeerd.Amber wordt al sinds de oudheid gebruikt bij de vervaardiging van sieraden, amuletten en andere sieraden, en ook in de volksgeneeskunde.

Amber is al lang gebruikt in de volksgeneeskunde vanwege de beweerde helende eigenschappen.

De Steen en extracten werden gebruikt uit de tijd van de oude Grieken voor een breed scala aan behandelingen. Het was ook populair als een medische behandeling door de Middeleeuwen.

Baltic Amber wordt vooral gebruikt bij de vervaardiging van kralen en sieraden. Copal barnsteen is sinds anchient tijden gebruikt als een wierook die wordt verbrand vanwege zijn aromatische geur en in de productie als een houtvernis.

Copal Amber is te vinden in Oost-Afrika.

In de 18e eeuw vonden Europeanen dat het een waardevol ingrediënt was voor het maken van een goede houtvernis.Baltische Amber komt uit de Baltische regio is de thuisbasis van de grootste bekende storting van Amber en dateert van 44 miljoen jaar geleden.

Tegenwoordig komt meer dan 90% van de Baltische barnsteen van de wereld uit de Russische obstructie Kaliningrad. Het is een belangrijke bron van inkomsten voor de regio.

Copal Amber als het insluitsels

van insecten bevat, zijn het moderne insecten terwijl echte fossiele Baltische barnsteen inclusies bevat meestal van het uitgestorven prehistorische leven. Sinds de oudheid werd Copal beschouwd als heilig voor de bevolking van Mexico, maar ook voor Zuid- en Midden-Amerika.

Het gaat zo ver terug naar de Maya- en Aztekenculturen. Massa hoeveelheden copale hars werden bovenop de Azteekse en Maya piramides gebrand als offers aan de goden en goden. In de Maya-ruïnes werd copal ontdekt op de begraafplaatsen, wat zijn geestelijke betekenis bewijst.

Copal Amber is een naam

die wordt gegeven aan boomhars uit de copal tree Protium copal (Burseraceae) die vooral wordt geïdentificeerd met de aromatische harsen die worden gebruikt door de culturen van pre-Columbiaanse Meso-Amerika als ceremonieel verbrande wierook en andere doeleinden.

Copal is niet de gefossiliseerde, verharde boomhars die bekend staat als Baltische Amber. Baltische barnsteen is gefossiliseerde copal, die zich een of twee meter onder levende kopalbomen bevindt van wortels van bomen die duizenden jaren eerder hebben geleefd.

Ten slotte over de Copal mineraalsteen

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen voor het verwerken van Copal voor uw op maat gemaakte lamp.