Helende werking van Fuchsiet mineraal steen

Fuchsiet is een verscheidenheid aan Muscovite, een vorm van Mica. Robijnrode kristallen worden soms gevonden op de Fuchsiet. Wanneer dit gebeurt, staat het bekend als Ruby Fuchsite van mineraal lampen. In dit geval zijn de genezende eigenschappen een combinatie van zowel Ruby- als Fuchsiet edelstenen.
 
Fuchsiet helpt ons problemen met ons dagelijks leven te begrijpen; zoals stress, lichamelijke gezondheid, routines, carrière en omgeving. Het brengt de noodzaak met zich mee om zich te concentreren op basiszorgen die rechtstreeks verband houden met interacties met andere mensen en de materiële wereld. Fuchsiet kanaliseert informatie over holistische en kruidenremedies en geeft suggesties over de meest holistische actie die moet worden ondernomen en ontvangt begeleiding over gezondheidsaangelegenheden en welzijn.
 

Psychologisch onderwijst Fuchsiet

ware eigenwaarde en helpt het bij het elimineren van een neiging tot martelaarschap of dienstbaarheid. Fuchsite helpt codependency te overwinnen en helpt bij een snel herstel van trauma, zowel emotioneel als fysiek. Fuchsiet verhoogt de energie van andere kristallen en helpt bij de overdracht van hun energie. Het verplaatst energie naar positieve kanalen, waardoor blokkades door overtollige energie worden opgeheven.
 
Fuchsiet stabiliseert de uitlijning van de wervelkolom en verhoogt de flexibiliteit in het bewegingsapparaat. Het behandelt repetitieve spanningsletsel, carpaal tunnelsyndroom en helpt ook bij het balanceren van de rode en witte bloed celverhouding.
 

Tot slot over de Fuhsiet

Groenachtige variëteit van muscovite mica, rijk aan chroom. Plaatachtig en gelaagd (vorm van mica) en staat ook bekend als Green Muscovite van mineraal lampen. Het kan een heerlijk donkere smaragdgroene kleur hebben die een mooie sprankelende glans kan hebben als de kristallen klein zijn. Het wordt vaak gevonden in compacte massa’s met kleine kristallen. De groene kleur is het resultaat van chroomon zuiverheden.