Helende energetische vaaslampen 

 
Handgemaakte LED vaaslamp, gemaakt van glas en samengesteld met energetische mineraal lampen. Glazen basis RGB lamp kan roze, blauw, donkerblauw, geel, groen of violet zijn. Gebruik de gebruiksvriendelijke afstandbediening en geniet van het ontspannende en kosmische licht in uw kamer. Je kunt dit tegelijkertijd als vaas of LED-lamp gebruiken.
 
Verander het het licht met onze premium LED-lichtschijven van LightsZ mineraal lampen. Wij maken van een vaas een spectaculaire, mooi kunstwerk door gebruik te maken van mineraal stenen en planten in combinatie met Led (RGB) verlichting U hoeft geen stopcontacten te zoeken met onze geweldige LED-lichtschijven op batterijen. Kiest u toch voor de betrouwbare 220v led lamp met snoer, dat kan uiteraard ook.
 

Vasen met energetische helende stenen.

We hebben we een grote selectie van verlichting voor energetisch licht voor een gezonde prive of werk kamer. We hebben ook mini vasen met kleine mineraal stenen. Onze verlichtingsarmaturen zijn op basis van de GX53 led (RGB) lamp  die kunnen worden gebruikt in de diverse vasen. Deze zijn gemonteerd in of onder de vaas.
 

Ten slotte over de Vaaslamp

 
Heeft u vragen over onze vaas lampen, of wilt u iets op maat laten maken door ons. Neem gerust contact op met LightsZ mineraal lampen, wij ons uiterste best om uw vraag te beantwoorden of aan uw wens te voldoen.