Feng shui lampen

Feng Shui is een oude Chinese filosofie die probeert evenwicht en harmonie tussen elementen te vinden. Feng Shui wordt al duizenden jaar ingezet om ruimtes te creëren die niet alleen maar mooi zijn maar ook echt goed voelen. Het resultaat zijn gezonde woningen en werkplekken die ons positief
beïnvloeden en waar wij graag verblijven.
 
Het opnemen van Feng Shui mineraal lampen gaat dan ook verder dan westerse designprincipes van comfort of esthetiek. In plaats daarvan wordt de nadruk gelegd op het creëren van fysieke en mentale gezondheid, succes en gezonde relaties, die worden veroorzaakt door een positieve energiestroom.
Vaak aangeduid als “de kunst van plaatsing”, gaat Feng Shui in de eenvoudigste termen over het positioneren van verschillende elementen om “Chi” oftewel “levensenergie” te optimaliseren. De term bestaat uit twee woorden: “Feng”, wat “wind” en “Shui” wat “water” betekent.
 
Deze twee elementen zijn niet alleen fundamenteel en essentieel voor het menselijk bestaan, maar ze bewegen en stromen ook over de hele wereld.
Hoewel de principes van Feng Shui op veel elementen van het leven van toepassing zijn, worden ze vaak in het interieur toegepast, omdat de tools die bij de Feng Shui-analyse worden gebruikt, het gemakkelijkst kunnen worden toegepast in de context van een huis. Feng Shui lampen van Lightsz zijn niet alleen mooi en aangenaam in je interieur, maar dragen er tevens aan bij om je leven in een nieuwe positieve stroom te brengen.
 

Feng shui elementen

 
Vuur
Symboliseert passie en energie. Het is representatief voor transformatie, expansie en volatiliteit. Gebruik kaarsen en rode voorwerpen om uw ruimte met vuur te verbeteren.
 
Water
Symboliseert wijsheid en sereniteit. Het helpt bij duidelijkheid en ontspanning. Spiegels, reflecterende oppervlakken en aquaria zijn manieren om het waterelement aan uw ruimte toe te voegen.
 
Aarde
Symboliseert stabiliteit en balans. Het helpt om te aarden en te stabiliseren. Breng het aarde-element naar binnen met rotsen, kristallen en landschapsbeelden.
 
Metaal
Symboliseert logica en intelligentie. Het ondersteunt kennis en mentale scherpte. Voeg dit element toe aan je ruimte met metalen frames of sculpturen.
 

Algemene Feng Shui verlichting tips

 
1. Maak een goede indruk met uw voordeur.
Om energie in uw huis aan te trekken, heeft u een gastvrije voordeur nodig.
 
2. Wis de rommel.
Te veel rotzooi voorkomt dat de energie stroomt en rommelig ook je hersenen. Een schone ruimte geeft je ruimte om te ademen en je hoofd leeg te maken.
 
3. Gebruik kristallen.
Gebruik rozenkwarts voor liefde, toermalijn voor bescherming of citrien voor genezing en rijkdom.
 
4. Zorg ervoor dat lucht en licht naar binnen kunnen komen.
Omdat lucht een belangrijk onderdeel is van de betekenis van feng shui, moet het worden toegelaten. Een combinatie van natuurlijk licht en lucht zorgt voor goede energie en verjonging.
 
5. Plaats het bed en het bureau in de richting van deuropeningen.
Als u tegenover de ingang staat, neemt het vermogen toe en wordt de kwetsbaarheid geminimaliseerd.
 
6. Voeg een natuurlijk lampen element toe.
Versier elke kamer met een kamerplant. Ze verbeteren niet alleen de energie, ze verbeteren ook de gezondheid en zuiveren op natuurlijke wijze de lucht.
 
Feng Shui Decoratietips per kamer
Als u liever feng shui-principes toepast op een kamer in plaats van een heel huis, zijn hier enkele dingen om in gedachten te houden.
 

De Bagua kaart

 
De meest voorkomende tool in feng shui home design is de baguakaart. De bagua-kaart helpt bij het analyseren van energie in een bepaalde ruimte en suggereert welke elementen in de ruimte moeten worden gebracht om de stroom te verbeteren. Aan elk van de negen kwadranten op de baguakaart is een element en een kleur gekoppeld, die u kunnen helpen uw decor te bepalen. De negen kwadranten zijn Rijkdom, Fame, Liefde, Familie, Gezondheid, Kinderen, Wijsheid, Carrière en Behulpzame mensen.
 
Hieronder tonen we de westerse interpretatie van de kaart, maar er is ook een traditionele kaart. De traditionele kaart wordt bepaald door kompasrichting, wat het navigeren voor feng shui-beginners een beetje moeilijker maakt. Als je liever geen kompassen gebruikt, blijf dan bij de westerse versie en verdeel je plattegrond eenvoudig in een raster.
 

Feng shui lampen voor in de slaapkamer

 
Net als in de woonkamer, begin je met je bed en plaats je het ver weg van de deuropening, maar niet er direct tegenover. Probeer te voorkomen dat u te veel elektrische componenten in de buurt van uw slaapruimte heeft.
 
Plaats indien mogelijk geen televisie in uw privéruimte. Dit wordt vaak het brandpunt van de kamer, wat de kalmerende energie wegneemt.
 
Combineer mannelijke en vrouwelijke details om ervoor te zorgen dat beide partijen worden vertegenwoordigd en een evenwicht wordt bereikt. Als u een metalen of houten bedframe hebt, kiest u zacht gekleurd linnen.
 
Vul je slaapkamer met gezellig materiaal om een ​​rustgevende, kalmerende energie uit te nodigen. Het gebruik van tinten in groen en blauw kan dit soort gevoel toevoegen. Het opruimen van wat zich onder je bed bevindt, helpt ook de energiestroom.
 

Feng shui verlichting voor in kantoor

 
De grootste tip voor het interieur van een thuiskantoor is het verwijderen van de rommel. Maar liefst 50 procent van uw bureau moet helder zijn, wat betekent dat het tijd is om die koorden te verbergen!
 
Net als in de andere kamers, plaatst u uw bureau tegenover de deur, omdat dit u een machtspositie geeft, wat belangrijk is voor uw werkplek of productiviteit.
 
Versier deze ruimte met een paar persoonlijke objecten zoals een familiefoto en neem groen op, want de energie van planten helpt je gefocust te blijven. Voeg rode details toe om het gebied te versterken.
 
Gebruik voor de kleuren zachtgeel en groen om te kalmeren en te centreren. Voeg aardetinten toe voor stabiliteit en bloemen of een motto om u eraan te herinneren wat u moet bereiken.
 
 

Feng shui verlichting voor in de woonkamer

 
Begin bij het ontwerpen van uw verlichting voor de woonkamer met het grootste meubelstuk dat u hebt (meestal een bank). Zorg ervoor dat het naar een deur of opening is gericht en tegen een muur is geplaatst, idealiter die het verst van de ingang en laat een paar centimeter ademruimte tussen.
 
Als u extra zitplaatsen heeft zoals een ligstoel, kies dan waar u deze wilt plaatsen op basis van wat bevorderlijk is voor een gesprek. Probeer de ruimte niet te verkrampen. Het doel is om een energiestroom te creëren.
 
Probeer bij het kiezen van een salontafel harde hoeken te vermijden. Als een cirkel of ovaal te contrastrijk aanvoelt met de rest van uw meubels, contrasteer dan gewoon de vormen in het kleinere element, omdat dit een betere balans creëert.
 
Gebruik pure raambekleding om licht binnen te laten maar te voorkomen dat energie ontsnapt. Als je liever volledig open ramen hebt, probeer dan een plant in de buurt te plaatsen.
 
Door rode elementen toe te voegen, wordt de ruimte nieuw leven ingeblazen en krijgt u energie.
 

Ten Slotte over Feng shui lampen en verlichting

Heeft u vragen over Feng shui mineraal lampen en verlichting, neem gerust contact op met LightsZ mineraal lampen. Wij zullen ons best doen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.