De helende werking van kopererts mineraal steen

Medicinaal wordt koper al duizenden jaren gebruikt. Oude culturen erkenden koper als een geneeskrachtig mineraal. Koper werd nuttig gevonden voor zijn helende krachten zowel intern als extern. Het wordt nog steeds gebruikt bij de behandeling van wonden en huidziekten, evenals inwendige ziekten, bloedarmoede, kanker, reumatoïde artritis en hartaandoeningen. Het wordt ook gebruikt voor zijn helende eigenschappen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het verhogen van energie en ontgifting van het lichaam. Koper wordt beschouwd als een mineraal om energie en mentale behendigheid te verhogen. In de legende wordt gezegd dat koper het metaal is van de God Hermes, die mentale behendigheid en snelle humor mogelijk maakt.

Geschiedenis, legendes en kennis van koper door mensen is lang en gevarieerd en gaat bijna 10.000 jaar terug met meerdere toepassingen. Koper is in feite het eerste metaal van de mensheid en verschijnt rond 3900 voor Christus in de Sumerische en Egyptische metallurgie.

Koper van mineraal lampen heeft veel eigenschappen waardoor het bijna onmisbaar is voor moderne beschavingen. Koper is een essentiële voedingsstof voor alle hoge planten en dieren. Bij dieren, inclusief mensen, wordt het voornamelijk in de bloedbaan aangetroffen, als co-factor in verschillende enzymen en in op koper gebaseerde pigmenten. In voldoende hoeveelheden kan koper giftig en zelfs dodelijk zijn voor organismen. Vanwege het feit dat koper zo’n prachtige fysieke geleider van elektriciteit en warmte is, wordt het ook beschouwd als de geleider van het geloofssysteem van de spiritist. Volgens mythen heeft koper het vermogen om spirituele energie heen en weer te geleiden tussen individuen, kristallen, aura’s, de geest en de geestenwereld.

Er wordt ook aangenomen dat koper de kracht heeft om gedachten te versterken bij het verzenden en ontvangen van psychische communicatie. New Age volgers dragen koper met hun stenen en kristallen om de eigenschappen ervan te ‘rechttrekken’, en ze worden ook gebruikt bij het krateren van kristalwanden om zeker te zijn van hun heldere en rechte krachten. Koper is ook behoorlijk instrumenteel in de lichamelijke en geestelijke genezingsrituelen van veel mensen in deze wereld.

Wat kan je met de steen

Koper wordt gebruikt als geleider van warmte en elektriciteit en wordt gebruikt in bouwmateriaal. Sinds 900 voor Christus gebruiken mensen producten die zijn afgeleid van koper en zijn erts. De vraag naar koper komt voornamelijk uit de elektrische en elektronische industrie.

In de sector Elektriciteit en energie: koper is een beste geleider van elektriciteit en warmte. Het kan gemakkelijk worden omgezet in een legering, d.w.z. gecombineerd met een ander metaal om nieuwe legeringen zoals brons en messing te maken. Deze legeringen zijn sterker, harder en bestand tegen corrosie in vergelijking met puur koper.

Bijna 42% van het aandeel wordt geabsorbeerd door de sector elektronica. Er wordt aangenomen dat 80% van het sindsdien geproduceerde koper nog steeds in gebruik is en nog steeds wordt gerecycled en herhaaldelijk gebruikt zonder zijn eigendom te verliezen.

Het gebruik van koper kan aanzienlijk zijn. In de communicatiesector: koperproducten worden gebruikt voor zowel lange als korte afstandskabels, draden, buizen en koppelingen. Koper wordt ook veel gebruikt bij het maken van PCB’s (printplaten) voor computers en elektronische apparatuur.

Waar word het gevonden

Koper wordt in veel delen van de wereld gevonden. De grootste bekende afzetting van koper wordt gevormd door vulkanische activiteit in het Andan gebergte in Chili. Keweenaw schiereiland in de buurt van Lake Superior in Michigan is een van de meest waarschijnlijke plaatsen om Native Copper te vinden!

Ten slotte over de steen

Zuiver koper is zacht en het blootgestelde oppervlak heeft een roodachtig oranje aanslag. Zuiver koper wordt zelden in de natuur gevonden. Het wordt meestal gecombineerd met andere chemicaliën in de vorm van kopererts.

Er zijn ongeveer 15 kopererts commercieel gedolven in 40 landen over de hele wereld. De meest voorkomende ertsen staan ​​bekend als sulfide-ertsen waarin het koper chemisch gebonden is met zwavel. De andere ertsen zijn oxide-ertsen, carbonaatertsen of gemengde ertsen, afhankelijk van de aanwezige chemicaliën. Veel kopererts bevatten ook aanzienlijke hoeveelheden goud, zilver, nikkel en andere waardevolle metalen.

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen voor het verwerken van steen voor uw op maat gemaakte lamp