Helende werking van Smaragd mineraal steen

Smaragd wordt de ‘Steen van succesvolle liefde’ genoemd en opent en voedt het hart en het hartchakra. De kalmerende energie zorgt voor genezing op alle niveaus van het wezen en brengt frisheid en vitaliteit in de geest. Een steen van inspiratie en oneindig geduld, het belichaamt eenheid, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Smaragd van mineraal lampen bevordert vriendschap, evenwicht tussen partners en staat vooral bekend om het bieden van huiselijk geluk, tevredenheid en loyaliteit. Het was in de oude wereld gewijd aan de godin Venus vanwege zijn vermogen om veiligheid in de liefde te verzekeren.

Smaragd is een uitstekende steen voor het doen herleven van passie, of het nu gaat om een interesse, een persoon of een baan. Om romantische liefde aan te trekken, draag of draag je een smaragd uit het zicht in de buurt van het hart. Om een ​​vervreemde liefde terug te roepen, spreek je de woorden die je wilt zeggen terwijl je de steen dicht bij je lippen houdt en sluit je deze in een envelop. Stuur het zo nodig naar de persoon met een bericht.

Voor meditatie is het uitstekend te gebruiken met ritmische ademhaling. Smaragd wordt ook gebruikt om barrières voor spirituele groei weg te nemen en zo het bewustzijn te verhogen. Emerald kan psychisch en intuïtief bewustzijn vergroten, met name op het gebied van helderziendheid. Er wordt gezegd dat het alle kennis van verleden, heden en toekomst verleent.

Wat kan je met Smaragd

Smaragd wordt beschouwd als de traditionele geboortesteen voor mei, evenals de traditionele edelsteen voor de astrologische tekens van Taurus, Gemini en soms Kreeft.

Smaragden van hoge kwaliteit worden bijna uitsluitend gebruikt voor het maken van mooie sieraden.

Emerald is een variëteit aan beryl. Beryl is een erts van berrylium dat wordt gebruikt voor röntgendetectoren, in de hadron deeltjes botser, vliegtuigen, lassen en elektronica. Maar daarvoor wordt een andere variëteit van beryl gebruikt: gewone beryl, in plaats van smaragd. Hoewel smaragd kan worden gebruikt als erts of beryllium, is het over het algemeen niet omdat het winstgevender is om als edelsteen te worden gebruikt.

Waar word Smaragd gevonden

Smaragden zijn over de hele wereld te vinden

Colombia is veruit ‘s werelds grootste producent van smaragden en vertegenwoordigt 50-95% van de wereldproductie, waarvan het aantal afhankelijk is van het jaar, de bron en de klasse. ) ongeveer 45 km ten zuidwesten van Kitwe verantwoordelijk voor 20% van de wereldproductie van edelstenen van edelsteenkwaliteit.

Smaragden in de oudheid worden sinds 1500 voor Christus in Egypte gedolven, en India en Oostenrijk sinds minstens de 14e eeuw.

Interessante feiten over Smaragd

Emerald is al meer dan zesduizend jaar een bron van fascinatie en eerbied in veel culturen, al in 4000 voor Christus verkocht op de markten van Babylon. Het was een steen aanbeden door de Inca’s, waarvan de Chaldeeërs geloofden dat ze een godin bevatten, en werd in alle grote religies zeer vereerd vanwege zijn spirituele kracht en schoonheid. Emerald werd beschouwd als een symbool van het eeuwige leven in het oude Egypte, een geschenk van Thoth, de god van de wijsheid, en was een favoriet juweel van koningin Cleopatra. De Emerald-mijnen in Opper-Egypte, honderd jaar geleden herontdekt, behoren tot de oudste ter wereld en werden Cleopatra’s mijnen genoemd vanwege haar liefde voor de steen.

Ten slotte over Smaragd mineraal steen

Natuurlijke, transparante smaragd is een van de vier kostbare edelstenen (inclusief diamant, robijn en saffier), en is de groene variëteit van Beryl, een mineraal beryllium aluminiumsilicaat gekleurd door sporen van chroom en / of vanadium. Smaragd komt voor in tinten variërend van geelgroen tot blauwgroen, met als beste een zuivere groene groene tint, medium tot donker van toon.

Heeft u vragen neem gerust contact op met Mineraal lampen voor het verwerken van Smaragd in uw op maat gemaakte lamp.