Himalaya zoutsteen lampen zijn energetisch helende lampen voor in huis.

 
Ze zijn gesneden uit roze Himalayazout en hebben verschillende gezondheidsvoordelen. De zoutlampen reinigen de lucht in uw huis, en kunnen uw emoties kalmeren en u helpen slapen.
 
Himalaya-zoutlampen worden gemaakt door een gloeilamp in grote stukken roze Himalayazout te plaatsen. Ze hebben een onderscheidende uitstraling en stralen een verwarmende, roze gloed uit wanneer ze branden. Echte Himalaya zoutlampen worden gemaakt van zout dat is geoogst uit de Khewra-zoutmijn in Pakistan.
 
Aangenomen wordt dat zout uit dit gebied miljoenen jaren oud is en hoewel het erg lijkt op keukenzout, geven de kleine hoeveelheden mineralen die het bevat een roze kleur.
 
Veel mensen kiezen ervoor om Himalaya zoutlampen te kopen, simpelweg omdat ze houden van de manier waarop ze eruit zien en genieten van de sfeer die het roze licht in hun huizen creëert. Ondertussen vinden anderen hun vermeende gezondheidsvoordelen aantrekkelijk.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Hoe werken de zoutlampen

 
Van zoutlampen wordt gezegd dat ze gezondheidsvoordelen bieden omdat ze ‘natuurlijke ionisatoren’ zijn, wat betekent dat ze de elektrische lading van de circulerende lucht veranderen.
 
Ionen zijn verbindingen die een lading dragen omdat ze een onevenwichtig aantal protonen of elektronen hebben.
 
Ze worden op natuurlijke wijze in de lucht geproduceerd wanneer zich veranderingen in de atmosfeer voordoen. Watervallen, golven, stormen, natuurlijke radioactiviteit en warmte produceren bijvoorbeeld allemaal lucht oinisatoren.
 
Ze kunnen ook kunstmatig worden gecreëerd door commercieel geproduceerde lucht ionisatoren.
De Himalaya-zoutlampen ionen kunnen produceren door waterdeeltjes aan te trekken die verdampen als een zoutoplossing wanneer ze worden verwarmd door de lamp, waarbij ze meestal negatieve ionen vormen.
 

Tot slot hebben Himalaya-zoutlampen voordelen

 
Ze zijn aantrekkelijk: als u houdt van hoe ze eruit zien, kunnen ze een aantrekkelijke toevoeging zijn aan uw huis.
Ze creëren een leuke ambiance: ze kunnen helpen een ontspannen sfeer te creëren die u helpt te ontspannen.
Ze kunnen helpen om het licht ‘s avonds te beperken: als je moeite hebt om te slapen, kan het gebruik van’ s avonds weinig licht je helpen om sneller te slapen. Over het algemeen kunnen deze punten ze een geweldige toevoeging aan uw huis maken.