SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Sky

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Healing

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Zoutlamp USB nachtlampje

19,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Cosmos

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Zeus

37,95
SALE
27,95

Zoutlamp ervaringen en voordelen

Bijgevolg worden de meeste Himalaya-zoutlampen in de handel gebracht op zijn minst gedeeltelijk op de belofte dat ze uw lucht zullen zuiveren (op dezelfde manier als veel gewone kamerplanten).

Uw Himalaya zoutlamp kan met verontreinigende stoffen gevulde damp aantrekken op de manier die in de bovenstaande inleiding is beschreven. Zodra het in contact komt met de warmte van de lamp, worden de verontreinigende stoffen daar gevangen maar komt de waterdamp vrij. Hoe langer de lamp is ingeschakeld, des te meer vervuilende stoffen worden verwijderd.

Als je denkt dat de lucht in je huis niet echt hoeft te worden gezuiverd, denk dan nog eens goed na! De American Society for Horticultural Science ontdekte dat ozon niet alleen de buitenlucht vervuilt, maar ook je huis binnendringt. Dit geldt vooral als je in of nabij een drukke stad woont.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Luchtzuivering

Ten eerste is zout, zoals eerder opgemerkt, bekend voor het bevorderen van de gezondheid van de luchtwegen.

Je kunt ook meerdere lampen voor je huis kopen, waardoor de lucht in elke kamer schoon is!

Nog fascinerender is het samenspel tussen Himalayazout en astma. Zouttherapie wordt nu gebruikt om astma en chronische obstructieve longziekte (COPD) te verlichten, met gepubliceerde artikelen over de behandeling onder vermelding van “gemakkelijker ademen” voor patiënten. Geschat wordt dat zouttherapie meer dan 80% van de mensen met milde tot matige astma helpt. Evenzo kan het 75% van degenen die ernstige gevallen van astma hebben, helpen en ongeveer 97% van de patiënten die kampen met chronische bronchitis.

Neutraliseer straling

Door hun negatieve ionen vrij te geven, neutraliseren Himalaya-zoutlampen daardoor veel van de EM-straling in uw huis. Het is slim om de lampen in de buurt van grote elektronische apparaten zoals desktopcomputers, televisies en stereo’s te plaatsen. Terwijl onderzoek naar straling gaande is, helpt de strategische plaatsing van een zoutlamp je te beschermen als dit soort straling gevaarlijk blijkt te zijn.

Ten slotte, als je hebt gelezen over elektromagnetische straling, maak je je waarschijnlijk enigszins zorgen over de langetermijnimpact die dit op je lichaam en geest zou kunnen hebben. We zijn constant omringd door dit soort straling dankzij het overschot aan elektronische apparaten in onze huizen. Sommige studies suggereren dat dit bijdraagt ​​aan de toename van bepaalde chronische gezondheidsproblemen. Chronisch vermoeidheidssyndroom, hoge stressniveaus en verminderde immuunsysteemfunctie zijn bijvoorbeeld allemaal gekoppeld aan elektromagnetische straling.

Verbeterd concentratie

Nogmaals, de vermoedelijke reden voor deze voordelen is het vermogen van de lamp om negatieve ionen te stimuleren en positieve te verminderen. Wanneer er meer negatieve ionen om je heen zijn, krijgen je hersenen meer zuurstofrijk bloed en verbetert de functionaliteit. Bovendien neemt serotonine toe, wat een directe invloed heeft op het humeur.

Verder, als je lijdt aan seizoensgebonden affectieve stoornis, zul je misschien merken dat het warme licht van een zoutlamp uit de Himalaya je helpt om je gelukkiger en alerter te voelen. De gloed is vergelijkbaar genoeg met zonlicht dat het je geest kan “misleiden” om te geloven in langere dagen, vooral als je je lampen op timers zet.

Als je je soms laag voelt of het een uitdaging vindt om je lange tijd te concentreren, kan een Himalaya-zoutlamp je ook helpen bij deze problemen. En zelfs als je meestal gelukkig en gefocust bent, maken we allemaal periodes door waarin het leven niet zo gemakkelijk is. Dit maakt een zoutlamp een slimme investering.

Milieuvriendelijk verlichting

Als u een energiezuinige lamp toevoegt, behoren de Himalaya-zoutlampen tot de meest milieubewuste lampen die u thuis kunt gebruiken. Sommigen van hen hebben zelfs een ruimte voor een kaars in plaats van een lamp, dus kijk daar ook naar.

Als u bijzonder geïnteresseerd bent in het helpen van het milieu, kunt u ook bedrijven vinden die specifiek een deel van hun winst gebruiken om duurzame energie te promoten of om goede doelen te ondersteunen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen uzelf en uw gezondheid helpt, maar dat u ook een product koopt dat anderen helpt.

Hoewel we het hebben over het licht dat wordt uitgestraald door Himalaya-zoutlampen, is het ook belangrijk op te merken dat deze lampen uiterst milieuvriendelijk zijn. Huidige schattingen suggereren dat de huidige voorraad zout nog minstens 350 jaar zal duren. Bovendien hebben de lampen zelf meestal duurzame houten bases.

Slaapverwerkend

Wanneer er te veel positieve ionen zijn, komt er minder zuurstof naar je hersenen en heb je meer kans op onregelmatige slaapcycli. Dus, natuurlijk, wanneer u het aantal positieve ionen vermindert (en ze vervangt door negatieve via uw zoutlamp), is er regelma

Integendeel, niet alleen vinden de meeste mensen het rustgevend, maar dankzij de unieke eigenschappen van de lamp kan het een meer rustgevende slaap bevorderen.

Nogmaals, dit is vanwege het evenwicht tussen positieve en negatieve ionen in uw huis.

Als je het licht van een Himalaya zoutlamp stoort als je in slaap probeert te vallen, maak je dan geen zorgen. Als het de rest van de dag in je slaapkamer is geweest, heeft het voldoende verschil gemaakt voor het aantal negatieve ionen.

Een van de meest algemeen aangenomen nadelen van zoutlampen is dat het licht dat ze uitzenden, kan afleiden; vooral ‘s nachts.

Verminder allergie- en astmasymptomen

Als je beoordelingen van Himalaya-zoutlampen hebt gelezen, weet je dat veel enthousiaste gebruikers een verschil in hun allergische reacties opmerken. Hetzelfde geldt voor mensen die tijdens spa sessies naar zoutgrotten gaan. Dus als u een aandoening heeft zoals hooikoorts of allergische rhinitis, kan een Himalaya-zoutlamp uw symptomen van niezen, hoesten en congestie verminderen.

Kortom, als u ademhalingsproblemen heeft, hebt u weinig te verliezen door een zoutlamp in de Himalaya aan te sluiten.

Energie verhogend

Probeer een Himalaya zoutlamp in de kamer te plaatsen waar u de meeste tijd gedurende de dag doorbrengt. Houd de komende weken bij wanneer u zich het meest energiek voelt. Probeer op te merken of de lamp een verschil maakt. Dit kan vooral handig zijn als je ‘s avonds laat studeert of werkt.

Denk bijvoorbeeld aan hoe goed je je voelt als je een wandeling maakt op het platteland, rondhangt aan zee of een weekendje weg in de bergen neemt. De schoonheid in de natuur speelt waarschijnlijk een rol bij de toename van energie die je ervaart, maar ook negatieve ionen. Ze zijn overal wanneer je tijd buitenshuis doorbrengt. Ze worden ook geleverd door Himalaya-zoutlampen. Van positieve ionen wordt daarentegen gezegd dat ze onze energie verzachten, waardoor we lusteloos en ongemotiveerd worden.

Verhoog de energieniveaus
Als je vaak klaagt over een traag gevoel, kan een Himalaya-zoutlamp je de energie boost geven die je nodig hebt.

Wetenschappelijk

Wetenschappelijk is dit waarschijnlijk omdat een Himalaya-zoutlamp de lading van de moleculen die hij tegenkomt verandert. Mede dankzij alle elektronische apparaten die de meesten van ons bezitten, hebben deze moleculen de neiging positief te worden geladen. De zoutlamp neemt echter positieve ionen uit de lucht wanneer deze waterdamp aantrekt en geeft vervolgens negatieve ionen af.

Dit voordeel is vooral merkbaar als u een infectie van de bovenste luchtwegen heeft (zoals een verkoudheid) of als u een chronische hoest heeft vanwege een onderliggend gezondheidsprobleem.

De reden dat dit hoesten vermindert, is dat positieve ionen de productiviteit van de kleine haartjes in uw luchtpijp verminderen, wat betekent dat er meer verontreinigende deeltjes in uw luchtwegen terechtkomen. Ondertussen zorgen negatieve ionen ervoor dat deze kleine haartjes harder werken, waardoor de longen schoon blijven.

Vergemakkelijkt hoesten
Gezien de impact van Himalaya-zoutlampen op allergieën, astmasymptomen en luchtvervuiling, is het misschien niet verwonderlijk dat de lampen ook kunnen helpen bij hoest.