SALE
22,50
SALE
24,95
SALE
SALE

Seleniet de lamp voor in de slaapkamer

Seleniet leent verzoening en energie aan het lichaam. Het heeft reinigende effecten en verwijdert allerlei negatieve invloeden. Psychologisch helpt het oordeel en inzicht. Mentaal neemt het verwarring weg en helpt het bij het zien van het diepere beeld. Het zorgt voor een bewust begrip van wat er op het onderbewuste niveau is gebeurd. Dit is een krachtige verspreider en stabilisator voor grillige emoties. Deze kristallen seleniet lamp kunnen vooral nuttig zijn voor mensen die lijden aan chronische ziekten zoals chronisch pijnsyndroom, chronische vermoeidheid, huidaandoeningen, rug- of andere chronische pijn. Het herstelt het evenwicht en kan u helpen aanzienlijk inzicht te krijgen in de oorzaak van een specifieke aandoening.

Seleniet lampen worden geproduceerd van een natuurlijk heldere of ondoorzichtige vorm van gipskristal. Licht gaat er gemakkelijk doorheen en creëert een verwarmende gloed. Het seleniet, in zijn natuurlijke vorm, is uitgehold om een ​​unieke lamp te creëren, en het toreneffect wordt bereikt door splijten en chippen langs natuurlijke splijtingsoppervlakken. Elke lamp is uniek.

Genezing van de Seleniet lamp

Seleniet laadt zichzelf voortdurend op, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het reinigen of opladen – ooit! Het kan ook je kristallen en edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Het andere kristal dat je kristallen en edelstenen die we kennen, kan reinigen, opladen en programmeren, is Apophyllite. Seleniet is veel gemakkelijker te verkrijgen.

Seleniet lijnt de wervelkolom uit en bevordert de flexibiliteit. Het beschermt tegen epileptische aanvallen. Deze steen neutraliseert kwikvergiftiging door tandheelkundig amalgaam en keert de effecten van “vrije radicalen” om. Het is een uitstekend kristal voor het geven van borstvoeding en het voeden van een kind. De beste genezing vindt plaats op energetisch niveau.

Seleniet is een kalme steen die diepe vrede wekt en uitstekend geschikt is voor meditatie of spiritueel werk. Telepathie wordt verbeterd door elke persoon die een stuk puur trillingskristal vasthoudt. Het zuiverste doorschijnende witte natuurlijke gesteente heeft een etherische kwaliteit en zou de plaats tussen licht en materie bewonen. Een oude steen, het is toch een van de krachtigste kristallen voor de nieuwe vibratie op aarde.

Sommige bronnen beweren dat de energie van Seleniet als geen ander werkt, eerder als een radio die zich afstemt op moeilijk of statisch moeilijk bereikbare gebieden. Het is krachtig voor het activeren van slapende vermogens uit vorige levens.
Plaats een kristal, monster of pocketsteen waarmee u hebt gewerkt bovenop uw lamp. Het kristal reinigt alle aanwezige energieën en helpt je andere kristallen en stenen op te laden. Je kunt elke andere kristal- of steenenergie aanzienlijk verhogen door je Seleniet-lampen op de andere steen te richten en je voor te stellen hoe je die steen wilt laten presteren.

VOORZICHTIGHEID:

Seleniet is een vezelig kristal met natuurlijke kloven en vezels die over de lengte van de lamp lopen. De onbewerkte stukken zullen soms voorzichtig zijn om geen kleine fragmenten in slijmvliezen (ogen, neus en mond) enz. Te krijgen. Wees voorzichtig en gebruik uw gezond verstand bij het plaatsen van deze lampen, omdat de snoeren een struikelgevaar kunnen veroorzaken. Wees voorzichtig met kinderen en huisdieren en alleen onder toezicht. Ook zijn deze Seleniet lamp alleen voor gebruik binnenshuis. Ze worden aangetast door vocht, dus gebruik geen water om deze lampen te reinigen. Als u ze wilt reinigen, raden we aan schoon te maken met droog zeezout of een droge doek.