Seleniet lamp werking

Seleniet lamp is een lamp van mentale helderheid. Deze helderheid verhoogt de mentale flexibiliteit en maakt sterke besluitvormingsmogelijkheden mogelijk. Het kan het dagelijks leven beïnvloeden als volledige mentale helderheid in het spel om verwarring bij lessen en mentale desoriëntatie te krijgen. Seleniet is ook een steen van waarheid en eerlijkheid. Dit bevordert goede zakelijke praktijken en eerlijkheid in andere soorten relaties.

Seleniet wordt geassocieerd met de maan waar het naar is genoemd. Dit brengt associaties en energieën van het onbewuste, instinct, onderbewuste en emotionele welzijn met zich mee. De maanassociatie brengt ook waterenergie naar voren en creëert de flexibiliteit en intuïtie.

Seleniet edelsteen

Seleniet wordt beschouwd als een van de weinige kristallen die zowel zichzelf als andere edelstenen, met name kwarts, kan reinigen en opladen. Een veel voorkomende praktijk voor het reinigen en opladen van kristallen sieraden is om het op of bij een Seleniet-lamp te leggen wanneer de sieraden niet in gebruik zijn. Kristalgenezingstechnieken, zoals meditatie, verbetering van de mentale helderheid, en psychische focus en welzijn worden verondersteld te profiteren van het gebruik van selenietkristallen.

Tot slot over de Seleniet lamp

Ook bekend als de Desert Rose of Africa, komt het Seleniet-kristal in het licht van de zon en nu naar jou toe. Seleniet heeft een watermolecuul in zijn kristallijne structuur en resoneert met de watermoleculen van ons lichaam. Het komt uit de oude zee zoals wij zijn. Het licht is warm en geeft een aardachtige gloed af. Wees niet verrast als je beelden in en door het sneeuwwitte kristal ziet. Het heeft zee-, dierlijke, Indiase en andere aardse energie.

De beste seleniet komt uit Marokko en is gevormd tot prachtige lampen en kandelaars. De Seleniet lamp zijn gemonteerd op gepolijste palissander basissen en de kandelaars zijn gesneden om theelichtkaarsen te houden.