Seleniet lamp kopen

Een seleniet lamp in de slaapkamer of woonkamer geeft de ruimte vreugde en rust. Seleniet heeft van nature een reflecterende luminescerende kwaliteit die wit licht afwerpt wanneer het door de zon wordt geraakt. Deze seleniet lampen zorgen ervoor dat u zelfs als de zon onder is, kunt genieten van het vreugdevolle licht van deze kristallen lamp. Selenite brengt u in lijn met uw hoogste potentieel. Het verschuift je aura en energetische vibratie om je af te stemmen met een hogere energie. Lage vibratie-energieën trekken negativiteit op hetzelfde niveau aan. Het verhogen van je vibratie is essentieel om gevoelens van verdriet, angst, woede en angst buiten je mentale en fysieke ruimte te houden. Als je stress wilt verlichten, mediteer dan bij het licht van je seleniet. Creëer de juiste sfeer door uw harde bovenlichten uit te schakelen en de zachte, reinigende energie van deze seleniet lamp uw geest en uw ruimte te laten verlichten.

SALE
22,50
SALE
24,95
SALE
SALE

Deze lampen combineren de reinigende energie

van het seleniet kristal met de opwekkende energie van licht. Wanneer we mensen vertellen om de energie van hun huizen te reinigen, raden we aan hun ramen te openen en het zonlicht binnen te laten. Helaas is dat voor sommige mensen gewoon niet haalbaar om thuis te doen. Een selenietlamp is een geweldig alternatief vanwege de natuurlijke zuiverende eigenschappen van seleniet en het licht dat een visuele uitstraling naar uw ruimte brengt. Dus zelfs als u geen buitenlicht in uw ruimte krijgt, kunt u nog steeds deze lamp hebben die licht door de natuur laat gaan die wordt vertegenwoordigd door dit kristal voordat het uw ruimte verlicht.

Nee, aangetrokken worden tot een selenietlamp betekent niet dat je een mot bent. Maar het kan betekenen dat je als een mot wordt aangetrokken door de positieve vibes die uit deze selenietlamp komen! Seleniet-energie is geweldig voor als je wilt ontspannen, maar eerst je energie moet reinigen. Deze selenietlamp zuivert en verheft je geest, zodat je kunt opladen.

Ten slotte over het gebruik van de seleniet lamp

Plaats het op een centrale locatie in uw ruimte zodat het constant helder, zuiverend en licht naar binnen kan brengen. We houden ervan om die van ons op kantoor, in de woonkamer, in de slaapkamer en in de heilige ruimte te hebben – maar je kunt de jouwe echt overal plaatsen!