Seleniet ervaringen

Seleniet lampen zijn opmerkelijk vredig. Ze dragen een zeer hoge vibratie en geven helderheid van geest en een diep gevoel van innerlijke vrede. Seleniet zal je helpen bij het openen van je kruinchakra en het kan je zelfs helpen contact te maken met je spirituele gidsen en engelen.
 
Een andere prachtige eigenschap van Seleniet is dat het de kracht heeft om andere kristallen en negatieve energieën te reinigen en schoon te maken. Je hoeft je Seleniet lamp nooit te reinigen of op te laden, zoals je met veel metafysische stenen moet doen.
 
 
SALE
22,50
SALE
24,95
SALE
SALE
SALE

Seleniet lamp

Seleniet lamp Buddha

59,95
SALE

Seleniet lamp

Angel Seleniet lamp

33,50
SALE

Seleniet lamp

Yoga Seleniet lamp

41,50

Wat kan de Seleniet lamp doen voor je geest

Alles in het universum heeft een eigen vibratie en rotsen vormen geen uitzondering op de regel. Wanneer je een steen in je energieveld plaatst, zal het een soort effect hebben. Soms is het zo subtiel dat je het misschien niet eens merkt en op andere momenten kan het buitengewoon zijn. Na een korte studie van kristallen en stenen, besloot ik een selenietstaf te pakken. Ik koos ervoor om eerst met seleniet te werken vanwege zijn zelfreinigende vermogen en zijn unieke uiterlijk. De strepen zijn mooi en maken seleniet gemakkelijk te identificeren.

 
Als je je afvraagt wat dit mineraal voor je kan doen en je geest open staat voor nieuwe mogelijkheden, kan het je helpen in contact te komen met je hogere zelf. Het stimuleert je emotionele lichaam door het gemakkelijker te maken om vooruit te komen in je leven. Wanneer je het tegen je derde oogchakra houdt (tussen je wenkbrauwen), kun je de energie voelen; bijna als wind.
 
Seleniet is er een geweest die me heeft geholpen mijn verbinding met Hoge Krachten en engelen te herinneren. Ik dacht dat ik enkele van mijn meditatie-ervaringen met Seleniet met je zou delen.Toen ik voor het eerst begon te mediteren met mijn selenietstaf, werd ik altijd ‘s nachts naar het strand gebracht met de maan zo helder en vol. Het was zo’n vredige en zachte omgeving. Ik heb Seleniet altijd als rustgevend, geruststellend en zachtaardig ervaren, hoewel het voor anderen een hoge vibratie kan hebben.
 
De volgende meditatie die ik deel, is er een die altijd bij me is gebleven. Het was een soort game-wisselaar voor mij omdat het me er sterk aan herinnerde dat ik niet alleen ben en dat ik geleid word.
Ik had een Seleniet-toren van Gaia Crystals gekocht voor zo’n prijs dat ik het nog steeds niet kan geloven! Al geruime tijd bleef ik het in mijn kamer verplaatsen, maar niets voelde goed voor dit kristal. Ik besloot dat ik ermee zou mediteren om wat duidelijkheid te krijgen.
 
Vanaf het begin was er zoveel vrede, liefde en kalmte in die meditatie. Uiteindelijk bevond ik me in een kamer vol met wit licht en witte lichtwezens die voor mij voelden als engelen. Het was alsof je een bijeenkomst binnenstapte op een wolk vol zonlicht.
 
Ik voelde zoveel immense liefde in deze kamer met deze witte lichtwezens dat ik huilde en het dichtst bij wat ik de ervaring kan vergelijken met het ontvangen van een liefdevolle knuffel. Wat ik voel dat er is gebeurd, is dat ik een knuffel van de engelen ontving en dat is wat ik altijd zeg! Ik voelde me zo gewaardeerd en zoveel waardering voor wie ik ben en waar ik was. Van al mijn meditaties met mijn Seleniet, als ik mijn ogen sluit, kan ik teruggaan naar dat moment en zien wat ik heel duidelijk zag. Het is ongelooflijk!
 

Ten slotte over de Seleniet ervaringen

 
Seleniet lamp is een van de krachtigere helende stenen voor het nieuwe tijdperk en het spirituele werk. Het is uitstekend voor meditatie en zorgt voor een rustige omgeving wanneer stenen rond het huis worden geplaatst.
 
Wrijven over een glad stuk Seleniet zal je energie kalmeren en opheffen en kan je zelfs helpen om het rijk van dromen, intuïtie, spirituele gidsen en engelen binnen te gaan.