De pure kwaliteit rozenkwarts voor in de slaapkamer

Kristallen zijn een natuurlijk, magisch hulpmiddel dat door onze Moeder Aarde is geboren voordat een van onze voorouders het land bewandelde. Ze hebben een natuurlijk genezend vermogen als ze gebruik maken van onze  emoties en innerlijke wijsheid. Zelfs als je niet van kristalgenezing houdt en alle magie die ermee gepaard gaat, zien ze er thuis prachtig uit en zijn door velen gebruikt als decoratie.

Deze prachtige rozenkwart lamp straalt een warme roze / witte gloed rond het huis uit. Perfect voor diepe ontspanning en rust.
Ideaal voor in de slaapkamer.

Rozenkwarts straalt zelf liefde, medeleven, vriendelijkheid en tederheid uit in je huis en hart. Kalmerend en geruststellend, het helpt om te troosten in tijden van verdriet. Het zal ook helpen bij een reis van zelfliefde en mededogen.

Kristallen tip:

Nu kristallen zorgvuldig uit de aarde worden gehaald, hebben ze onze zorgvuldige zorg nodig om ervoor te zorgen dat ze mooi en heel blijven. Dus schat je kristallen; er is niet zoiets in het hele universum!

Rozenkwarts is een specifieke minerale variëteit van kwarts die wordt gekenmerkt door zijn zachte rozeachtige en soms violette tint. De specifieke tint rozenkwarts is te wijten aan sporen van titanium, mangaan of ijzer ingebed in zijn kristallijne structuur. Hoewel Rozenkwarts op veel locaties te vinden is, betrekken we onze heilige exemplaren meestal rechtstreeks uit Brazilië en Madagaskar.

Ten slotte spirituele eigenschappen:

Spirituele eigenschappen: Rozenkwarts lamp is een prachtig genezend kristal dat de verzorging van zichzelf en anderen verbetert, geliefde zuiverheid, mededogen, vergeving, moedigt zachtmoedigheid aan en helpt iemand om steeds opnieuw onvoorwaardelijke zelfliefde te beheersen zolang het duurt.