De kalmerende energie van Rozenkwarts bevordert empathie,

verzoening en vergeving van anderen. Rozenkwarts verlaagt stress en spanning in het hart en ruimt woede, jaloezie en wrok van anderen op, en maakt genezing van hartproblemen en ongemakken in verband met het vasthouden aan dergelijke negatieve emoties mogelijk. Rozenkwarts is een kalmerend en geruststellend kristal, uitstekend voor gebruik in trauma of crisis, inclusief de emotionele omwenteling van een crisis in het midden van het leven. Het versterkt empathie, gevoeligheid en helpt bij het accepteren van noodzakelijke verandering. Het is ook een uitstekende steen voor het troosten van verdriet.

Rozenkwarts: staat bekend als de liefdessteen.

Het helpt de gebruiker een sterk gevoel van eigenwaarde te voelen en daarom liefde waard te zijn. Rozenkwarts is de steen van universele liefde. Het is ook de steen van de liefde in het huwelijk. Wanneer gedragen in sieraden voelt de drager een gevoel van eigenwaarde. Rozenkwarts lamp opent het hart voor compassie voor zichzelf en voor anderen en verhoogt het zelfvertrouwen. Rozenkwarts verlicht schuldgevoel en brengt emoties in evenwicht, vermindert stress en brengt vrede. Gebruik rozenkwarts om positieve zelfbevestigingen te verbeteren.

Het is dus krachtig om je te helpen spanning, wrok, angst los te laten en is een van de manieren om je te helpen stress los te laten. Rozenkwarts stimuleert de goede werking van het hart en de bloedsomloop. Het helpt bij het verlichten van spanning en stress, hartkloppingen of overgeslagen beats en kan een onregelmatig hartritme stabiliseren.

Het is ideaal voor premature baby’s of jonge kinderen

Edelstenen en halfedelstenen worden sinds de geschiedenis

en waarschijnlijk daarvoor gebruikt voor spirituele, emotionele en lichamelijke genezing. Genezers over de hele wereld gebruiken ze. Houd er rekening mee dat Crystal Healing niet bedoeld is om conventionele medicijnen te vervangen, maar om het te complimenteren en te verbeteren. Het mag niet worden gebruikt als recept, diagnose of behandeling. De gegeven informatie is puur metafysisch van aard en is geenszins medisch. Crystal Healing is geen onafhankelijke therapie, maar een die onderdeel is van een holistische geneeswijze. Door deze site en bijbehorende materialen te gebruiken, erkent u en gaat u ermee akkoord dat u persoonlijk de verantwoordelijkheid neemt voor uw gebruik of misbruik van deze informatie.

Met hartzwakte of ziekte, of iedereen die een sterker, stabieler hart nodig heeft.

Rozenkwarts lamp ondersteunt vooral het vrouwelijke voortplantingssysteem, de geslachtsorganen en de toename van de vruchtbaarheid. Het helpt bij het verlichten van seksuele problemen, post-partum depressie en wordt verondersteld om moeders te helpen genezen na gecompliceerde geboorten. Deze steen wordt gebruikt om vloeistoffen in de cellen van het lichaam te verwijderen en de afgifte van onzuiverheden te bevorderen. Het helpt bij het genezen van de nieren en bijnieren, en geplaatst op de thymus helpt borst- en longproblemen, het verlichten van hoest en verzachtende bronchiale gebieden. Het is ook gebruikt bij de behandeling van duizeligheid.