Lightsz

Het merk Lightz zijn moderne vaas lampen met natuurlijk helende werking door de mineraal stenen. Deze zijn in alle lampen verwerkt, zodat iedere lamp zijn eigen zintuig helende therapeutische werking heeft op het menselijk lichaam.

Natuurlijke helende verlichting

Als je niet goed hebt geslapen hebt of je je niet lekker in je vel voelt, is het misschien tijd om jezelf in een nieuw licht te zien, letterlijk. LichtsZ helpt de natuurlijke ritmes van ons lichaam en geest te reguleren, en niet genoeg of het juiste soort licht krijgen kan onze gezondheid op verrassende manieren beïnvloeden.

LightsZ produceren zowel zachte warmte als negatief geladen ionen. Ze maken het u gemakkelijk om de voordelen van beroemde kuuroorden in uw eigen huis te brengen! De meest voorkomende voordelen zijn vermindering van reuma, allergieën, luchtwegaandoeningen, slapeloosheid, migraine, hoge bloeddruk, lichamelijke en psychische stoornissen, milde depressie enz. Naast de bewezen voordelen van negatieve ionisatie ervaren veel mensen ook een vermindering van stress als gevolg van tot de zachte, rustgevende kleuren.

Ten slotte over LightsZ

Heeft u vragen over Lightsz mineraal lampen, neem gerust contact met ons op, wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.