De compacte LED licht van 0,6 Watt is een draagbare flexibele USB LED-lichtlamp.

Vergemakkelijk het werken na zonsopgang met de Energetische USB LED Light Lamp. Het is een ideale keuze voor studenten en werkpersoneel die ‘s avonds laat zitten voor verschillende inspanningen.
De Energetische LED-lichtlamp geeft helder of gekleurd licht om u te helpen effectiever te studeren en te werken. Het puur witte licht van deze lamp voegt een scherpe helderheid toe voor een betere inzicht en rust voor de geest. U hoeft alleen maar de USB-pin in uw laptop te steken en hij krijgt stroom. Plaats de LED-lichtlamp over het toetsenbord van uw boek of laptop voor meer nauwkeurigheid bij uw werk.
Draagbaar De LED-lichtlamp kan overal worden gebruikt dankzij de buitengewoon compacte contouren en het gewichtloze profiel van 9 gram. Biologisch afbreekbaar materiaal is de belangrijkste grondstof waarmee de LED-lichtlamp basis van gemaakt is. Met een opgenomen vermogen van 0,6 Watt leeft de LED-lichtlamp van een magere energieopname en helpt hij uw rekeningen te verlagen. De zakvriendelijke prijs en verschillende kleurvarianten zijn extra voordelen