Helende werking van Hoornblende mineraal steen 

Hoornblende van mineraal lampen is een krachtige wortelchakra-steen. Hoornblende, ook bekend als amfiboliet, kan helpen wanneer uw argumentatieve kant het overneemt met vrienden of geliefden. Het helpt individuen om een ​​compromis te accepteren, zodat alle partijen tot een oplossing kunnen komen. Het is een aardingssteen en werkt goed met andere mineralen en mensen. Bevordert eenheid en integratie. Helpt bij het oplossen van innerlijke conflicten en obsessieve spanning. Helpt bij het omgaan met contrasten door elk aspect de nodige ruimte te geven. Goed voor de dunne darm en nieren, evenals voor problemen met het midden- en binnenoor. Het straalt een groene genezende energie uit. Het kan helpen om overvloed en welvaart te vergroten. Het werkt goed om het wortelchakra te genezen.

 
Hoornblende is eigenlijk de naam die wordt gegeven aan een reeks mineralen die met gewone middelen vrij moeilijk te onderscheiden zijn. De ijzer-, magnesium- en aluminiumionen kunnen elkaar vrij vervangen en vormen wat onderscheiden is als afzonderlijke mineralen. De mineralen krijgen de namen Magnesio-hornblende hornblende. Deze mineralen zijn duidelijk genoemd naar hun chemie, hoewel er weinig is om ze in het veld te onderscheiden. De ijzeren rijke leden van de serie zijn donkerder zwart en minder waarschijnlijk doorzichtig.

Ten slotte over de Hoornblende

Hoornblende van mineraal lampen is niet vaak een verzamel mineraal omdat goede kristallen enigszins moeilijk te vinden zijn, hoewel het mineraal wijdverspreid is. Het is bijna altijd ondoorzichtig en zwart en niet erg aantrekkelijk. Een paar exemplaren zijn echter buitengewoon en zorgen voor waardevolle exemplaren. Sommige kristallen kunnen tot een redelijk grote grootte van enkele voet lang en bijna een voet breed worden. Andere exemplaren van hoornblende kunnen naaldvormige clusters of naald-dunne kristalaggregaten zijn. Vaak wordt een exemplaar van een waardevoller mineraal geaccentueerd door de ondoorzichtige zwarte kristallen van hoornblende.