Voordelen van de Himalaya-zoutlamp

 
 
Luchtzuivering Van alle mogelijke voordelen van de Himalaya-zoutlamp is luchtzuivering vaak het ultieme doel voor de meeste kopers. Om deze reden worden vaak ook luchtzuiverende kamerplanten gekocht. Het lijdt geen twijfel dat schonere lucht in uw huis beter is voor uw gezondheid.
 
Volgens onderzoek gepubliceerd door de American Society for Horticultural Science, is ozon het belangrijkste bestanddeel van luchtvervuiling of smog, dat meestal wordt geassocieerd met buitenlucht, maar het komt ook terecht in woonruimtes binnenshuis, zoals je huis of kantoor.

SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Sky

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Healing

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Zoutlamp USB nachtlampje

19,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Cosmos

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Zeus

37,95
SALE
27,95

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Wat is een Himalaya-zoutlamp? Werkt het?

Zoals ik eerder heb beschreven, kan een Himalaya-zoutlamp door zijn zoute aard gemakkelijk waterdamp eraan aantrekken. Bij deze waterdamp komen vaak luchtvervuilende stoffen voor binnen, waaronder allergenen, schimmels en bacteriën. Wanneer het water de verwarmde lamp raakt, vangt het zout de verontreinigende stoffen op maar geeft de waterdamp vrij. Deze cyclus herhaalt zich terwijl de lamp brandt en warm is. Door vervuilende stoffen uit de lucht te verwijderen, zorgt de zoutlamp voor schonere, gezondere lucht.
 

Vermindering van elektromagnetische straling en luchtinfecties

 
Zoveel dingen om ons heen geven tegenwoordig elektromagnetische straling af in de vorm van ongezonde positieve ionen – dingen zoals je mobiele telefoon, computer en televisie, om er maar een paar te noemen. Deze elektromagnetische straling (EM), ook bekend als elektrosmog, is mogelijk onzichtbaar, maar er wordt aangenomen dat het ernstige gevolgen op lange termijn veroorzaakt. Het is bekend dat constante blootstelling aan EM-straling vooral vermoeidheid veroorzaakt, stress verhoogt en het immuunsysteem verzwakt.
 
Er zijn meer dan 2000 onderzoeken uitgevoerd die de toxische effecten van elektromagnetische velden uit alle bronnen blootleggen. Wetenschappers zijn tot de enge conclusie gekomen dat “chronische blootstelling aan zelfs straling op een laag niveau (zoals die van mobiele telefoons) verschillende soorten kanker kan veroorzaken, de immuniteit kan aantasten en kan bijdragen aan de ziekte van Alzheimer en dementie, hartaandoeningen en vele andere kwalen. 
 
Een geweldige manier om de blootstelling aan negatieve ionen te vergroten is om meer tijd in de natuur door te brengen, vooral rond water. Van Himalaya-zoutlampen wordt gezegd dat ze in kleine hoeveelheden negatieve ionen uitzenden en positieve ionen opheffen. Door elektromagnetische straling te neutraliseren, kunnen ze de negatieve gezondheidseffecten van schadelijke elektrosmog helpen verminderen. Evenwicht tussen positieve en negatieve ionen kan ook helpen infecties in de lucht te verminderen.

 

 
Echte Himalaya zoutlampen zijn eigenlijk massieve blokken Himalayazout die met de hand zijn gesneden. Diepe ondergrondse mijnen in Khewra, Pakistan, gelegen aan de westelijke rand van het Himalayagebergte, zijn de enige bron van echt roze zout uit de Himalaya. De kleur van Himalaya zoutlamp varieert van een lichtroze tot een rozeachtige sinaasappel met de tint een gevolg van de minerale concentratie. In het uitgeholde centrum van dit zoutblok bevindt zich een gloeilamp die zowel licht als warmte afgeeft. Een zoutlamp is helemaal geen lamp als er geen licht en warmtebron in zit. Zonder dat is het gewoon een blok zout.
 

Zout is hygroscopisch

 
Wat betekent dat het watermoleculen naar zich toe trekt. Omdat het de grote brok zout is, wordt aangenomen dat een Himalaya zoutlamp werkt door de watermoleculen aan te trekken. Deze waterdamp kan ook lucht vervuilende stoffen binnenshuis vervoeren, zoals schimmels, bacteriën en allergenen. Zodra de waterdamp in contact komt met de zoutlamp, wordt aangenomen dat de verontreinigende stoffen gevangen blijven in het zout. Omdat de lamp wordt verwarmd, droogt het zout uit en kan het de cyclus van het aantrekken van waterdamp en verontreinigende stoffen voortzetten, waarbij de waterdamp terug in de lucht wordt afgegeven maar vasthoudt aan de gezondheids gevaarlijke verontreinigende stoffen.
 
Alleen al het kijken naar de gloed van een zoutlamp uit de Himalaya kan rustgevend zijn, wat op zichzelf al therapeutisch is, maar hoe zit het met de andere gezondheidsclaims? Tot op heden zijn er geen wetenschappelijke studies die zich specifiek richten op de voordelen van de Himalaya-zoutlamp. Er is echter een goede reden om aan te nemen dat een echte Himalaya zoutlamp wat gezondheidsvoordelen kan bieden, gezien het andere zoutonderzoek dat er is, evenals vele aanmoedigende getuigenissen van gebruikers.
 

Volgens mineraal lampen heeft zout (in het algemeen) de volgende gezondheidseigenschappen: 

 
antibacteriële
Anti-inflammatoire
Maakt overmatig slijm los en versnelt het slijmvlies transport
Verwijdert ziekteverwekkers (pollen in de lucht)
Verlaagt IgE-niveau (overgevoeligheid van het immuunsysteem)
 
Veel oude beschavingen hebben het Himalayazout als een uiterst belangrijke grondstof beschouwd en zijn zich al eeuwen bewust van de voordelen van het hebben van Himalaya-zoutlampen. Oude Maya’s en Egyptenaren wisten de voordelen en nogmaals, we realiseren ons pas vandaag hoe goed Himalayazout voor ons is.
 

Wat is en ​​Himalaya-zoutlamp?

 
Het Himalaya-zeezout wordt verondersteld te zijn samengesteld uit gedroogde overblijfselen van de oorspronkelijke oerzee die teruggaat tot de schepping van planeet Aarde. Ik heb eerder gesproken over de gezondheidsvoordelen van Keltisch zeezout en Himalayazout, maar wat als ik je vertelde dat er eigenlijk lampen zijn gemaakt van Himalayazout?
 
Het is waar! Ze worden zoutlampen of zoutgesteente lampen genoemd, en ja, ze zijn eigenlijk gemaakt van roze Himalayazout en kunnen je omgeving verlichten – maar ze zijn echt niet gekocht vanwege hun matige verlichtingsvermogen. Er zijn grote beweringen dat een Himalaya-zoutlamp veel meer doet dan je een mooie gloed bezorgen. De voordelen van de Himalaya-zoutlamp zijn onder andere afnemende luchtvervuiling, negatieve ionen en elektrosmog veroorzaakt door elektronische apparaten, naast symptoomreductie voor mensen die lijden aan astma, allergieën en andere ziekten.
 
Zijn er echt gezonde voordelen van de Himalaya-zoutlamp, of zijn ze gewoon een gloeiende, aardse toevoeging aan uw huis? En hoe kun je zien of je zoutlamp echt is of nep? Ik ben blij dat je het vroeg.

 

Waarom Himalayazout goed voor u is

 
Het roze zout uit de Himalaya is een extreem puur, met de hand gedolven zout dat afkomstig is van oude zeezout afzettingen in de regio van Pakistan. Er wordt aangenomen dat dit de zuiverste vorm van zout is die beschikbaar is. Als een roze zout is het Himalayazout rijk aan ijzer, calcium, kalium, magnesium en koper. Al deze voedingsstoffen zijn eigenlijk wat het Himalayazout zijn mooie roze kleur geeft.
 

Bij inname wordt gezegd dat echt Himalayazout:

 
Maak drinkwater alkalisch water
Zorg voor essentiële mineralen en sporenelementen
Breng de pH van het lichaam in evenwicht
Normaliseren metabole functies
Wordt gemakkelijk opgenomen door de cellen van uw lichaam
Verhoogt de energiestroom en circulatie
Verlicht astma en allergiesymptomen
 
Himalayazout wordt nu gebruikt in inhalatoren om verlichting te brengen bij mensen met astma en allergieën. Zouttherapie wordt ook gebruikt om patiënten met chronische obstructieve longziekte (COPD) te behandelen. COPD is een slopende en degeneratieve longziekte gekenmerkt door de beperking van de luchtstroom in en uit de longen. Volgens het Lung Institute, “hebben sommige mensen gevonden dat zouttherapie een effectieve optie is voor het verlichten van symptomen van longziekte, wat resulteert in gemakkelijker ademhalen.”

 

Talrijke klinische onderzoeken hebben zeer indrukwekkende voordelen van zouttherapie aangetoond, waaronder helpen:

 
85 procent van de milde en matige gevallen van astma
75 procent van ernstige gevallen van astma
97 procent van chronische gevallen van bronchitis, bronchiëctasie en cystische fibrose
Zouttherapie voor ademhalingsproblemen zou in de late 19e eeuw zijn begonnen met Siberische zoutmijnwerkers die een verrassend klein aantal
ademhalingsproblemen hadden in vergelijking met mensen om hen heen met minder zoute beroepen. Tegenwoordig kun je zoutgrotten vinden in
verschillende spa’s, en deze zoutgrotervaring probeert ook opnieuw te worden gecreëerd met de uitvinding van zoutpijpinhalatoren. Zoutlampen zijn
een andere kleinschalige manier om de zoutgrotervaring (en hopelijk de gezondheidsvoordelen) thuis te brengen.
 

Stemming booster en slaappromotor

 
Een ander mogelijk gezondheidsvoordeel van de Himalaya-zoutlamp is een vermindering van angstsymptomen. Volgens kleurentherapie en algemeen menselijk genot is de warme roze tot oranje gloed van de zoutlamp een kalmerende en gelukkige aanwezigheid in een kamer. Bovendien, als een echt stukje natuur, geeft Himalayazout negatieve ionen af ​​zoals een waterval (maar in veel kleinere hoeveelheden). Omdat Himalaya-zoutlampen negatieve ionen in de lucht vrijgeven, kunnen ze helpen angst te verminderen en ook een ontspannende slaapsfeer aanmoedigen. Veel mensen houden ervan zoutlampen in hun slaapkamers te houden voor hun kalmerende effect.
 
Waarom zijn negatieve ionen zo geweldig? Je kunt ze niet proeven, ruiken of zien, maar het zijn enkele indrukwekkende moleculen. Zodra negatieve ionen de bloedbaan bereiken, wordt aangenomen dat ze biochemische reacties veroorzaken die de niveaus van de stemming chemische serotonine verhogen, die depressie helpen verlichten, stress verlichten en overdag energie stimuleren.
 

Voordelen van een Himalaya-zoutlamp

 
Ik heb het enorm kalmerend en therapeutisch gevonden, gewoon in een kamer zitten met of kijken naar de gloed van een zoutlamp (ik ben ook een van die mensen die ook graag naar kampvuren zitten staren.
 
Onderzoek naar zouttherapie geeft aan dat er aanwijzingen zijn dat Himalaya zoutlampen waarschijnlijk gezondheidsvoordelen bieden. Veel eigenaren van zoutlampen zullen hiervan ook getuigen.
 
Ze reinigen de lucht. Overal om ons heen komen dingen zoals huidschilfers van huisdieren en andere allergenen vast te zitten in de luchtmoleculen in de lucht. Zout trekt watermoleculen uit de lucht. Een zoutlamp trekt de waterdamp en de in de watermoleculen gevangen nasties plakken aan het zoute kristal, en de warmte van de lamp droogt de damp die de gevangen allergenen en vuildeeltjes op het zout achterlaat. Hoe groter de lamp, hoe meer oppervlakte de lamp heeft, en des te effectiever het zal zijn omdat deze meer allergenen kan vasthouden en een groter gebied kan behandelen.
 

Omdat een zoutlamp deze vuildeeltjes verzamelt

 
is het belangrijk om de zoutlamp los te koppelen en om de paar weken tot een maand schoon te maken met een vochtige doek om opgehoopte vuil die uit de lucht zijn getrokken, te verwijderen. Sluit hem vervolgens weer aan en de hitte droogt de lamp.
 
Ze helpen met allergieën en astma. Mensen met allergieën of astma zullen echt baat hebben bij het toevoegen van een zoutlamp aan hun huis of werkruimte. Himalaya-zoutlampen kunnen ons lichaam helpen de lucht effectiever te filteren en verontreinigingen uit onze longen te houden. Veel mensen met allergieën zien een drastische vermindering van hun symptomen wanneer er een Himalaya-zoutlamp in hun ruimte is!
 
Ze ont geuren de lucht. Naast het vermogen van een zoutlamp om de lucht te zuiveren, verwijderen ze ook andere verontreinigingen zoals sigarettenrook.
 

Wereldwijd wordt erkend dat de volgende voordelen van de Himalaya-zoutlamp zijn afgeleid van Himalaya-zouten:

 
 • Helpt de opname van goede voedingsstoffen voor het lichaam en elimineert gifstoffen
 • Himalayazout is een veel beter en gezonder alternatief voor keukenzout
 • Het heeft ook bewezen dat zouten een kalmerende en kalmerende werking hebben op het lichaam
 • Helpt bij het bereiken van een goede slaap
 • Himalayazout verdrijft stress
 • Himalayazout is een natuurlijke ionisator die de lucht verwijdert van huisstofmijt en bacteriën, daarom helpt het bij de betere luchtkwaliteit die in te inademen
 • Het helpt bij het vervangen van schadelijke ionen van elektrische gadgets en helpt bij het in balans brengen met gezonde negatieve ionen
 • Himalayazout helpt bij de concentratie
 • Van Himalayazout was bekend dat het 84 minerale en sporenelementen bevat
 • Himalayazout helpt en helpt bij het opnieuw in evenwicht brengen van de lichaams- frequenties en trillingen
 • Het helpt bij droge huidproblemen, bijv. eczeem en psoriasis
 • Helpt bij snellere genezing van wonden
 • Hulp bij weefselalkalisatie
 • Het helpt bij het balanceren van het endocriene systeem
 • Verbetert meer energie en zorgt voor een gevoel van welzijn
 • Helpt bij de verjonging van het lichaam
 
 
 
Onze Himalayazout therapie Inhalatieproducten hebben klanten geholpen bij het uitschakelen van nood inhalatoren, beter ademen, minder snurken, symptomen van COBD verminderen (bij regelmatig gebruik) en hoesten en verkoudheid bestrijden. Samen met een goed dieet, ontgiften en verwijderen van alle giftige chemicaliën uit uw huis, inclusief de meeste traditionele schoonmaakproducten en op aardolie gebaseerde kaarsen, kan inhalatie met zouttherapie de ontsteking in uw longen dramatisch helpen en beginnen ze te genezen.
 
 

Meer dan 200+ pure schoonheidsproducten met Himalaya-zout, thuisproducten, producten voor huisdieren

 
 
Himalayazout is 100% natuurlijk, ongebleekt, geraffineerder, in de zon gewassen en in de zon gedroogd met behoud van zijn superhoge trillingen, energie, 84 mineralen en levenskracht. Himalayazout heeft ook “supereigenschappen” zoals ontstekingsremmend, antiviraal en antibacterieel waardoor het uitstekend is voor inweken, ademen, topisch aanbrengen, eten en reinigen met.
 
Onze Himalaya-zoutproducten worden aanbevolen door alternatieve gezondheidswerkers en traditionele artsen als gratis gezondheidspraktijken, aangezien Himalaya-zout 100% veilig, 100% natuurlijk en effectief is zonder bijwerkingen.
 
Sinds 2004 werken we persoonlijk samen met klanten in onze winkels en zoutkamers en per telefoon. We hebben in de loop der jaren van duizenden klanten gehoord over alle grote voordelen die ze krijgen van onze So Well natuurlijke producten en zijn blij dat we onze planeet en de gemeenschappen die we hebben gecreëerd van dienst kunnen zijn. We zijn ecologisch bewust en bieden alleen producten die bijdragen aan een betere wereld.
 

Hoe een echte versus nep Himalaya-zoutlamp te vertellen

 

Geen voordelen ondervinden

 
Als je zeker weet dat je de juiste maat zoutlamp hebt gekocht voor de ruimte waarin je het gebruikt en je bent er ook regelmatig aan blootgesteld en geen enkele positieve effecten ziet, dan heb je misschien niet een echte Himalaya-zoutlamp.
 

Geen vermelding van Pakistan

 
Diepe ondergrondse mijnen in Khewra, Pakistan, zijn de enige bron van echt roze zout uit de Himalaya. Als je je afvraagt ​​of je een echte Himalaya-zoutlamp hebt, zoek dan naar Pakistan als het land van herkomst van het zoutkristal. U kunt ook de maker van de lamp vragen naar de oorsprong van het zout, waarbij u er rekening mee houdt dat het land van herkomst mogelijk wordt vermeld als de locatie van de assemblage van de lamp.
 

Vochtbestendig

 
Door zijn inherente aard is zout een absorber van water. Als uw zoutlamp geen probleem heeft in de buurt van een vochtbron (zoals een douche), is dit een goed teken dat u een nep bezit. Een echte zoutlamp is gevoelig voor zweten bij blootstelling aan vocht.
 

Slecht retourbeleid

 
Echte Himalaya-zoutlampen zijn gemaakt van zout, dus het is niet verwonderlijk dat het fragiele objecten zijn. Een goede fabrikant weet dit en heeft een flexibel retourbeleid omdat er tijdens het transport enige schade kan ontstaan. Als de maker van een zoutlamp extreem streng is (zoals een “GEEN RETOUREN” -beleid), dan vraag je je af of het een zwendel is. Dit hoeft niet noodzakelijk het geval te zijn, maar van sommige nep-retailers is bekend dat ze geen retouren toestaan ​​omdat ze weten dat ze je niet het echte werk geven.
 
Als je op zoek bent naar een Himalaya zoutlamp, wil je je huiswerk maken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke optie kiest. Er zijn naar verluidt verschillende manieren om te zien of je een zoutlamp hebt die echt is. Helaas worden sommige van deze kenmerken alleen aan u bekend gemaakt als u beoordelingen zeer zorgvuldig leest, of, het minder gewenste scenario, als u het eenmaal een tijdje thuis in huis hebt gebruikt (dus houd die kwitantie vast!).
 

Tekens dat je Himalaya-zoutlamp nep is, zijn onder meer: ​

 

Zeer duurzaam

 
Zoals ik net zei, Himalaya-zoutlampen zijn inherent kwetsbaar. Als je er eenmaal een hebt, moet je zeker oppassen dat je hem niet laat vallen of in andere vaste voorwerpen stoot, omdat het zoute kristal heel gemakkelijk kan worden beschadigd. Dit is eigenlijk een zeldzame tijd waarin duurzaamheid niet wenselijk is. Als uw zoutlamp niet wordt getroffen door een botsing, kan dit waarschijnlijk een bedrieger zijn.
 

Goedkoop wit kristal

 
Je zult meestal Himalaya zoutlampen vinden die een warme roze of oranje tint afgeven. Er bestaat zoiets als een witte Himalaya-zoutlamp, maar deze is uiterst zeldzaam en veel duurder dan de gekleurde lampen. Dus als u een witte zoutlamp vindt die niet substantieel duurder is dan de roze / oranje versies, blijf dan uit de buurt omdat dit waarschijnlijk een bedrieger is.
 

Tot slot over de himalaya-zoutlamp nep of echt

 
Als u alleen maar een felle lichtbron zoekt, is een zoutlamp niet de juiste keuze. Vanwege het hoge gehalte aan talloze mineralen geeft een Himalaya-zoutlamp op een onregelmatige en gedempte manier licht af. Een echte zoutlamp geeft niet genoeg licht af om een ​​kamer volledig te verlichten. Als de jouwe dat doet, is het waarschijnlijk niet de echte deal.