Elke ochtend wakker worden met een saaie en lage houding schaadt onze hele dag.

De speciale kop koffie op zondag wordt onderbroken door een negatieve gedachte en de energie van de rest van je week wordt uit balans gebracht. Met de energie waarmee we elke dag in contact komen, is het essentieel om correct te kiezen met wie we ons omringen. Het is nog belangrijker om te zorgen voor waar we ons mee omringen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar elk object heeft zijn eigen energie.

- 20%

Himalaya Zoutlamp

Angel Himalaya zoutlamp

43,95 34,95
- 20%

Himalaya Zoutlamp

Yoga Himalaya zoutlamp

49,95 39,95
- 20%

Himalaya Zoutlamp

Harmonie Himalaya-zoutlamp

46,95 37,50
- 20%

Himalaya Zoutlamp

Peace Himalaya-zoutlamp

42,50 33,95
- 20%

Himalaya Zoutlamp

Sense Himalaya-zoutlamp

48,95 38,95
- 20%

Himalaya Zoutlamp

Spirit Himalaya zoutlamp

43,95 34,95

Laten we eerst de basis herzien! Een atoom bestaat uit een neutron met neutrale energie waarrond elektronen draaien die negatief zijn en protonen die een positieve lading dragen. Negatieve ionen zijn de atomen waarbij het totale aantal elektronen meer is dan de protonen.
Wetenschappelijk hebben deze ionen de kracht om negativiteit te absorberen en het gebrek aan positieve ionen zal meer en meer aantrekking van positiviteit aanmoedigen. De reden dat je je verjongd voelt na een leuke en niet echt schadelijke storm is omdat deze stormen, oceaangolven en waterval een overvloed aan negatieve ionen bevatten. Een van de oudste, krachtigste en mooiste items die ook deze functie dient, zijn de Himalaya zoutlamp.

De lampen zijn prachtige handgemaakte rotsen die van binnen hol zijn. De leegte binnenin wordt gebruikt om de lamp aan te steken en warmte en licht te genereren. Deze twee elementen zijn essentieel omdat de lamp de positieve impact niet verspreidt als deze niet verlicht is.
Er zijn een aantal voordelen verbonden aan deze lampen, sommige hiervan zijn opgesomd –
Geeft oranje licht

 

mineraallampen

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Een lamp zijn is beschrijving en een schoot zijn is wat het goed doet.

Veel studies hebben aangetoond dat het blauwe licht dat televisies en mobiele schermen uitstralen, zeer negatieve zijn voor mensen na zonsondergang. Op zo’n moment brengen de oranje lichten een broodnodige balans en kunnen we onze visioenen langer intact houden. Dat gezegd hebbende, worden de voordelen van de lamp maximaal benut wanneer deze 24/7 aan blijft, dat wil zeggen dag en nacht. De vraag die dit oproept is: “Hoe zit het met mijn elektriciteitsrekening? Zal het niet omhoog schieten als ik altijd zo’n krachtig object aan heb?” Het antwoord daarop is nee, u hoeft zich geen zorgen te maken over de rekening. De kracht is de lamp zelf, de lamp die erin wordt gebruikt, is normaal gesproken een lamp van 15 watt en heeft niet zo veel invloed op uw elektriciteitsrekening, ook al blijven er meerdere aan.
Zuivert de lucht

Wat als we zouden vertellen dat je de nieuwe bungelende luchtreinigers

niet nodig hebt om lucht in te ademen die je lichaam niet schaadt? Het is waar! De Himalaya-zoutlampen kunnen de lucht ontdoen van sigarettenrook, pollen, stof en vele andere vervuilende deeltjes uit de lucht. Het doet dit vanwege een van de meest ongelooflijke eigenschappen van hygroscopie. Wat dit proces inhoudt, is de absorptie van watermoleculen uit de lucht en de accumulatie daarvan. Wanneer de warmte van de lamp ervoor zorgt dat deze watermoleculen verdampen, laten ze op het oppervlak van de lamp alle stof en vervuiling achter de lucht bevat, waardoor de lucht zo zuiver is als alle andere.

Bestrijdt elektromagnetische straling

Vechten is misschien niet de juiste term om het effect van deze lampen op EMR’s te beschrijven, maar ze spelen wel een grote rol bij het beschermen tegen hetzelfde. Van de straling die wordt uitgezonden door televisies, radio’s en dergelijke elektronische gadgets is bekend dat ze niet zo positieve symptomen veroorzaken bij mensen die eromheen staan. Deze straling veroorzaakt in extreme gevallen hoofdpijn, vermoeidheid, lichaamspijn en kanker. De lampen neutraliseren deze straling. Het plaatsen van deze apparaten naast deze apparaten verlaagt dus de gezondheidsrisico’s enorm.

Werkt als een instant humeur booster

Deze lampen, zoals hierboven vermeld, helpen u te ontspannen aan het einde van een vermoeiende dag. De negatieve ionen maakt serotonine vrij, d.w.z. de gelukkige neurotransmitter waardoor we ons ontspannen en ontspannen voelen. Dit betekent ook dat wanneer je geest niet in staat is zich te concentreren en vertroebeld wordt door teveel gedachten, de lamp hem helpt focussen en je helpt je gedachten op één plek te verzamelen.

Statisch niet meer

Nog een les terug naar school! Denk aan het hoofdstuk over statische elektriciteit? Natuurlijk dachten we niet dat het een probleem zou zijn, maar de statische zappen je wanneer je het het minst verwacht, bedoelde woordspeling. De Himalaya-zoutlampen ontdoen zich ook van de statische elektriciteit, zodat u uw kat in alle rust buikgevoel kunt geven.
Vermindert hoesten, astma en allergieën.
Deze lampen verwijderen duizend of misschien zelfs meer schadelijke deeltjes in de lucht door hygroscopische. Mensen die last hebben van allergische reacties op bepaalde elementen, profiteren van deze grote tijd en de binnenlucht voelt als een veel meer gastvrije plek voor hen. Evenzo worden degenen die lijden aan astma en bronchitis door de lamp geholpen om niet alleen hun immuunsysteem te reinigen, maar ook te verbeteren.

Vitaliteit

Het directe resultaat van het hebben van ademlucht zonder negatieve energieën, betekent dat je je veel energieker voelt en je uithoudingsvermogen ook enorm verbetert. Hoe productiever je wordt, hoe meer het je mentale gezondheid beïnvloedt en voorspoed brengt. Voel je je altijd laag? Breng deze lamp in je kamer en zie hoe hij zijn magie werkt.
Verbetert de slaap
De effecten van positieve ionen zijn veel groter dan wat we begrijpen. Ze veroorzaken de slapeloze nachten of de onregelmatige slaappatronen die een persoon beroven van hun vrolijke houding waardoor ze een chagrijnige versie van zichzelf worden. Deze lampen verbeteren ook uw slaap en werken op dezelfde kwaliteit waardoor het leven voor u en uw omgeving gemakkelijker wordt.

Kortere dagen niet onproductief meer

De kortere dagen veroorzaken een andere lethargie in het lichaam waardoor we op onze beste dagen luier worden. Het felle oranje licht van deze lampen revitaliseerde je lichaam waardoor het mogelijk wordt om de luie koude maandagblues te verslaan en je geest zijn productiefste te maken.

Ten slotte over de Himalaya zoutlamp

Waarom niet slim en een vriendelijke keuze maken? Het Himalaya zoutlamp, dat naar schatting minstens 350 jaar meegaat, zal niet alleen een gezonde maar ook verstandige optie zijn om voor te gaan. Deze zouten zijn een onderdeel van de natuur en geven u de meest natuurlijke voordelen en werken op de meest onschadelijke manier aan uw gezondheid.
Overweeg de grootte van de kamers waarin u de lamp wilt plaatsen en koop een redelijke grootte dienovereenkomstig. De lamp zal uw verwachtingen overtreffen en u een schonere, betere en gezondere omgeving geven.