Zoutlampen zijn buitengewoon slaapvriendelijk

voor kinderen en voor degenen die ook last hebben van slaapstoornissen (niet-blauwe lichtbron). Positief geladen deeltjes kunnen leiden tot onregelmatige slaappatronen door de bloed- en zuurstoftoevoer naar de hersenen te verminderen. Een zoutlamp genereert eigenlijk negatieve ijzers, dus de luchtkwaliteit om je heen wordt verbeterd wanneer je een zoutlamp in je slaapkamer bewaart.

Himalayazoutlamp

Kleurentherapie komt misschien niet erg ‘wetenschappelijk’ over, maar er zijn veel gerapporteerde voordelen van het succes van kleurentherapie met Himalaya zoutlamp. De voordelen zijn hogere energieniveaus, een positievere stemming, minder angst en een duidelijkere mentale toestand.

Zoutlampen bevatten minstens 84 verschillende mineralen die hen hun unieke kleuren en patronen geven. Zoutlampen bestaan ​​meestal uit verschillende, zeer aangename kleuren:

 • Rood bevordert de bloedsomloop en activeert het hart
 • Oranje helpt het zenuwstelsel en activeert de nieren en blaas
 • Roze stimuleert liefde en emoties
 • Witte tinten helpen bij genezing, reiniging en ontgifting
 • Lichttherapie is ook een ander nieuw concept, maar het is een zeer effectieve behandelmethode geworden voor seizoensgebonden affectieve
 • stoornis (SAD). Veel mensen die in noordelijke klimaten wonen, ervaren SAD tijdens de wintermaanden. De natuurlijke gloed van een zoutlamp
 • bootst eigenlijk de warme gloed van de zon na, die de symptomen van SAD mogelijk kan verlichten of verlichten. Dus, op die lange winterdagen
 • wanneer je moeite hebt om ‘s ochtends uit bed te komen, zet je zoutlamp aan! Het werkt echt!

Onderzoek toont aan dat positieve ionen gevoelens

van vermoeidheid en zelfs depressie kunnen veroorzaken. Wist je dat 75% van de bevolking merkbaar en nadelig wordt beïnvloed door positieve ionenverhoudingen in de lucht die we inademen? (Volle manen zijn natuurlijke bronnen van positieve ionen, en ze staan ​​erom bekend dat ze vreemd gedrag verklaren! Het is geen vrouwenverhaal; vraag het maar aan een ziekenhuismedewerker of politieman …) Positieve ionen worden ook vrijgegeven door dingen zoals elektrische apparaten en lucht vervuiling ook.

Negatieve ionen daarentegen kunnen ons helpen ons meer opgewekt en energiek te voelen. En ja, zoutlampen genereren negatieve ionen. Zoutgesteenten stoten zelfs bij verhitting negatieve ionen uit. Over het algemeen geldt: hoe meer negatieve ionen u wordt blootgesteld, hoe beter u zich voelt. Je zult je waarschijnlijk meer uitgerust en energiek voelen.

Ze verminderen de blootstelling aan elektromagnetische straling. EM-straling komt van apparaten zoals mobiele telefoons, computers, tv’s en andere apparaten. Hoewel het onzichtbaar is, kan het op lange termijn schadelijke effecten op de gezondheid veroorzaken met overmatige blootstelling. Houd een Himalaya zoutlamp naast uw tv, computer of andere apparaten om deze negatieve ionen te verwijderen en blootstelling aan EM-straling te verminderen of te neutraliseren. Een bijkomend voordeel is een vermindering van statische elektriciteit in de lucht.

Zeg ja tegen een zoutlamp!

Ter afsluiting zullen deze prachtige stukjes Himalayazout kristallampen niet alleen een aanvulling vormen op de natuurlijke uitstraling van uw huis en werkruimte, maar ook een voordeel zijn voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn!

Pas op voor nep-zoutlampen!

Niet alle zoutlampen zijn echt en ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Daarom geef ik de voorkeur aan de Himalayan Salt Shop-lampen.

Hun zout is 100% gegarandeerd authentiek van de wereldberoemde Khewra zoutmijn, gelegen aan de voet van de Himalaya-bergketen in Pakistan.
De lampkleur van de Himalaya-zoutwinkel heeft een rijke oranjerode * tint, die voor de eigenaren van zoutlampen als de meest aangename wordt beschouwd.
De lampvoeten zijn gemaakt van donker, gepolijst Rosewood en de lampvoet schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal, gegarandeerd niet roesten.
Alle Himalaya-zoutwinkellampen zijn in de fabriek in krimpfolie verpakt voor maximale bescherming tijdens het transport.
Hun zoutlampen worden compleet geleverd met een EU keurmerk vermeld snoer, een lamp met laag wattage en een informatiekaart die de voordelen van Himalaya-zoutlampen uitlegt.

Elektromagnetische smog, + ionen en slechte trillingen
Tegenwoordig kan elektromagnetische smog (e-smog) niet worden vermeden, maar wel worden beperkt. E-smog bestaat uit zowel EMR. Geproduceerd door een aantal hoogspanningselektronica zoals …

 • stroomkabels
 • koelkasten
 • wasmachines
 • microgolven
 • telefoons
 • computers en laptops
 • stroomkabels
 • airconditioningsystemen
 • printers
 • televisies
 • haardrogers etc.

Deze items maken dagelijkse taken eenvoudiger en het leven aangenamer, maar het effect dat ze hebben op het lichaam kan negatief zijn. Mensen zijn zich vaak niet bewust van de gevaren rondom hen thuis, op kantoor enz. Bijvoorbeeld; wandbedrading, verlengsnoeren en stopcontacten hebben het potentieel om het lichaam in een antenne te veranderen als gevolg van interferentie met het vermogen van de cellen om te communiceren met andere cellen in het lichaam. Elektrische stromen lopen van nature door het lichaam, maar ze kunnen worden onderbroken of gestoord als gevolg van zowel EMR als EMF. Afhankelijk van de sterkte van de interferentie, kan de frequentie slechts een korte diepte in het weefsel passeren of ernstiger zijn en het individu op cellulair niveau beïnvloeden waardoor ‘ruis’ in het lichaam ontstaat die essentiële cellulaire en zenuwcommunicatie verstoort die hersengolven onderbreekt en toenemende oxidatieve stress en schade aan het lichaam resulterend in een hogere toxische belasting.

Elektromagnetische smog samen met sterke wind, vochtigheid, vervuiling, allergenen, tapijtvezels, gordijnen enz. Dragen met de positieve lading mee, dus zijn het allemaal kationen of positieve ionen. Positieve ionen hebben een extra valentie-elektron gekregen en dragen bij aan een gevoel van vermoeidheid, weinig energie, spanning, angst en prikkelbaarheid. De beste manier om hun aanwezigheid te neutraliseren is door de aanwezigheid van negatieve ionen (anionen) te vergroten. Negatieve ionen zijn te vinden in het volgende;

 • onweersbuien bos / groen
 • wind / frisse wind
 • watervallen / bewegend water
 • strand

Het is een geweldig idee om ramen en planten in huis te hebben om het aantal positieve ionen in huis te verminderen. Himalaya-zoutlampen helpen ook bij het produceren van negatieve ionen! Himalaya-zoutlampen zijn hygroscopisch, wat betekent dat ze bij verhitting vocht / water aantrekken (na verloop van tijd, afhankelijk van het zoutkristal, moet uw lamp zweten) en resulteren in de vorming van een oplossing van natriumchloride en water . Chloride verdampt van nature (met de hitte verloopt dit proces sneller) en heeft een negatieve lading – het is een negatief ion.

In de lucht worden negatieve en positieve ionen die tegengesteld geladen zijn samen aangetrokken, door dit proces worden geuren, allergenen en stof uit de lucht geëlimineerd. Dit maakt zoutlampen een geweldig alternatief voor agressieve chemische bestanddelen en reinigingsmiddelen die vaak gevuld zijn met parfums, oplosmiddelen en vluchtige organische stoffen. Bovendien maakt het ze een geweldig hulpmiddel bij het verwijderen en verminderen van seizoensgebonden en dagelijkse allergenen, waardoor ze gemakkelijker kunnen ademen, de belasting van ruw hoesten verminderen en de belasting op het immuunsysteem verlichten – maak de zoutlamp eenvoudig eenmaal per week schoon om om de ongewenste deeltjes te verwijderen.

Verschillende Himalaya-zoutlampen produceren verschillend licht en hebben iets andere eigenschappen

 • Rood – verbetert en versterkt het hart en de bloedsomloop
 • Roze – helpt bij het revitaliseren van de zintuigen van compassie en liefde
 • Oranje – Biedt veiligheid en is gunstig voor het zenuwstelsel en helpt bij het in evenwicht brengen van de nieren en de blaas
 • Geel – Verhoogt intellectueel begrip en helpt bij het balanceren van de lever, alvleesklier en galblaas
 • Bruin – geeft een gevoel van evenwicht
 • Wit – Neerslag reinigt en ontgift

Zorg ervoor dat u uw zoutlamp bij een gerenommeerde mijn koopt. Iran, Pakistan en Polen produceren allemaal pure, natuurlijke zoutlampen, dus een aankoop bij de mijn of een vertrouwde gezondheidswinkel zou het beste zijn. De slaapkamer is een goede plek om te beginnen, vooral met een plug-in zoutlamp. Of het nu via uw wekkerradio is, uw mobiele telefoon oplaadt of misschien de elektronische apparaten en apparatuur van een buurman die ervoor zorgt dat u uitrust in een schone kamer met positieve energie die een kalmerende stroom heeft en weinig positieve ionen heeft, zorgt ervoor dat uw lichaam zich veel beter voelt.

Het kan even duren, maar je wordt wakker met een verjongd gevoel en voordat je gaat slapen, zal het heel ontspannen aanvoelen (hoewel het licht zacht is, als je het ‘s nachts aanhoudt – wat het beste is – is het goed om te slapen masker over uw ogen om de hoeveelheid melatonine die door uw lichaam wordt geproduceerd niet te verminderen).

Het kantoor, thuis of onderweg, is een andere zeer belangrijke plaats om een ​​zoutlamp te bewaren. De hoge aanwezigheid van elektromagnetische smog heeft invloed op iemands humeur, concentratie en energieniveau. Er zijn zeer handige USB-zoutlampen beschikbaar, evenals kleinere stopcontacten. Ze worden niet warm en in tegenstelling tot een zout theelichthouder, laten ze je geen zorgen maken als je het aan laat. Creëer een positieve werkomgeving en zie hoe anders, energieker en productiever je bent in de loop van de tijd.

10 redenen om een natuurlijke Himalaya zoutlamp te bezitten

Meer kleurige zoutlampen kunnen een reeks kleuren naar keuze aannemen of in een langzame reeks van verschuivende kleuren. Maak een heiligdom voor uw team verlicht in hun kleuren, creëer de perfecte achtergrond voor uw zen lifestyle of laat uw kinderen genieten van het plezier van het spelen met de kleuren.

De combinatie van de voordelen voor de gezondheid en de natuurlijke schoonheid maken Himalaya zout kristallampen een van de beste aankopen die u kunt doen bij het verbouwen van uw interieur of als u zich een beetje benauwd en opgesloten voelt in uw eigen huis. Als je een natuurlijke Himalaya-zoutlamp voor langere tijd aan laat, ontstaat er een netto verandering in de ionisatie van de kamer, waardoor de positieve ionisatie van technologische apparaten wordt tegengegaan.

Zoutlampen vormen een geweldig gemoedelijk stuk bovenop het instellen van een intieme sfeer voor bijeenkomsten met vrienden onder een glas wijn of een flesje bier. Het licht van een natuurlijke Himalaya-zoutlamp kan helpen om je humeur te verbeteren en het concentratieniveau te verbeteren, waardoor je je gemakkelijker kunt concentreren op die belangrijke taken die er zijn.

Mand zoutlampen zijn een gloeilamp die je overal in je huis kunt plakken zonder brandgevaar te creëren.
Grote Himalaya zoutkristal structuren zoals de lamp absorberen vocht uit de lucht via hygroscopie en trekken de microben mee die ermee drijven.

Met zoutlampen met geometrische vorm is er geen decor dat niet kan worden verbeterd met een zoutkristal lamp uit de Himalaya, zelfs als u een kamer met dolfijnenthema heeft of een helder huis in uw miniatuurkerstdorp wilt plaatsen.
Als je kinderen hebt die bang zijn in het donker, is het licht van een natuurlijke Himalaya zoutlamp zacht genoeg om ze niet wakker te houden, terwijl ze een gezondere omgeving creëren om ze te helpen groeien en bloeien.

Als u een natuurlijke Himalaya zoutlamp voor uw woonruimte overweegt, zoek dan niet verder dan Fab Glass voor de beste selectie en kwaliteit op de markt. Vind een breed scala aan USB-zoutlampen, natuurlijke zoutlampen, decoratieve zoutlampen, zoutmetalen manden en meer! Ze voegen zeker het perfecte gevoel voor stijl en rust toe aan elke ruimte! Het licht van een natuurlijke Himalaya-zoutlamp heeft een frequentie die je ogen kalmeert na uren staren naar een scherm of werken onder tl-verlichting.

Andere gebieden om een ​​zoutlamp te plaatsen …

Kamers en ruimtes met elektronische apparaten en apparatuur als gevolg van de hoge elektromagnetische smogoutput die ze produceren
Tijdens meditatie en yoga – als middel om de ruimte te zuiveren en het lichaam in een meer ontspannen toestand te brengen
Rookruimte, als er een kamer of een ingang naar buiten is waar mensen roken met een zoutlamp in de buurt, helpt bij het neutraliseren van zowel de geur als het giftige residu. Een deel van uw huis of kantoor waar u de lucht schoner wilt maken
Een deel van uw huis- of kantoorruimte waarin u een meer positieve, gezellige en ontspannende ruimte wilt creëren
Himalaya zoutlamp. Begin met een en zie hoe je je voelt. Als je in staat bent en het niet erg vindt om vanuit je ruimte of een gebied met een hoge elektromagnetische smog ‘s nachts naar je slaapkamer te gaan en te zien hoe je je voelt. Weg met de slechte trillingen en negatieve energie en begin te leven in een goede, ontspannende en gezonde omgeving.

Ik vind dat houders van zout theelichtjes een prachtige aanvulling zijn op de badkamer en het damestoilet. Ze zijn het perfecte alternatief voor luchtverfrissers, zowel de plug-ins als de sprays. Ze verwijderen snel en veilig geuren en zorgen voor een prettig gevoel van welzijn en rust. Zelfs na het spoelen blijven er in de lucht zwevende deeltjes achter en als uw tandenborstel bij de hand is, zullen ze na verloop van tijd blijven drijven en uw gereedschap besmetten om uw tanden schoon te houden. Als je een kaars zacht gloeit in je wasruimte, zal dit voorkomen. Vergeet niet om hem uit te blazen voordat je het huis uit stapt of naar bed gaat. Probeer bovendien bij het kiezen van theelichten zo vaak mogelijk met bijenwaskaarsen te plakken om te voorkomen dat verdere gifstoffen in het milieu terechtkomen.

 

Een positieve werkomgeving creëren met een Himalaya zoutlamp

Feng Shui is de oude Chinese kunst van het verheffen van het leven door het gebruik van de wetten van hemel en aarde. Om de positievere energie in de Chi te voelen stromen, is het essentieel om meer positieve energie door de omgeving te laten stromen, want dan zal het uiteindelijk in het lichaam stromen. In termen van iemands leefruimte is het essentieel om de grootste positieve stroom te hebben waar de meeste tijd wordt besteed.

Behalve Himalaya-zoutlampen kunnen ook negatieve ionen worden verkregen door het gebruik van een negatieve ionisator en ionische gloeilampen. Negatieve ionen helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het in evenwicht brengen van stemming en energieniveaus. Ze ondersteunen het lichaam door hormoonniveaus te reguleren, helpen de geest en ziel door geesten op te heffen en verbeteren positieve trillingen in de leefruimte.

Ziekten geassocieerd met EMR en EMF zijn; kinder leukemie, stress, slapeloosheid en hersenmist. De WHO heeft velden met extreem lage frequentie (ELF) geclassificeerd als een mogelijk carcinogeen effect op het lichaam – op basis van onderzoeken naar leukemie bij kleine kinderen – waarvan is aangetoond dat het in de periode met betrekking tot hun onderzoek tweevoudig is toegenomen.

Er zijn andere zeer gerenommeerde winkels

die authentieke Himalaya zoutlampen aanbieden, waaronder roze, oranje, witte, grijze en andere off-colour zoutlampen die ook uit dezelfde mijnstreek komen. Naar mijn mening zijn ze echter niet zo mooi als de populaire donkerrode / oranje-roodachtige zoutlampen die worden aangeboden door de Himalaya zoutlamp