Magische werking van de Himalaya zoutlamp

De meest besproken voordelen van Himalaya-zoutlampen hebben te maken met persoonlijke gezondheid. Natuurlijk zijn en absoluut geen chemicaliën en helpt het lichaam te conditioneren. Het mengen van himalaya zoutlamp met water staat bekend als Sole, wat in de oude dagen van de levenssoep bekend was. De reactie die zout en water combineert, wordt pekel genoemd. Dit helpt bij het balanceren van de positieve en negatieve ionen van het water. Deze combinatie hydroliseert de moleculen in de pekel en maakt daarom een ​​merkbare trilling in het lichaam. Deze oplossing is, wanneer ingenomen, speciaal effectief wanneer een persoon ziek is. Het is raadzaam om elke ochtend een theelepel oplossing (250 ml water) op een lege maag in te nemen. Deze oplossingen helpen bij het ontgiften van het lichaam van onzuiverheden. Deze oplossing is ook geweldig omdat het mineraalgehalte gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Voor natuurlijke remedie kan deze oplossing van Sole nuttig zijn zoals hieronder: –

Elke chronische ademhalingsaandoening zoals astma, bronchitis en zelfs sinusitis kan worden verholpen door de pekeloplossing in te ademen. Je kunt de vervuilende stoffen verwijderen door je hoofd met de handdoek te bedekken, de stoom uit een pot in te ademen met zout en kokend water. Door de stoom uit de oplossing in te ademen, zullen de verontreinigende stoffen worden verwijderd, terwijl u het hoest.

Helpt bij het verwijderen van de zware metalen in het lichaam, omdat dit de pH-factor in een individu in evenwicht brengt. De Himalaya-zoutkristallen kunnen lood, arseen, kwik en zelfs calcium in het lichaam oplossen. De oplossing helpt bij het voorkomen van bloeden van het tandvlees en geeft u ook een fris ademgevoel. Gebruik de oplossing wanneer u uw tanden zo vaak mogelijk poetst.

Door de pekel te laten drogen wanneer deze op het aangetaste deel van de huid wordt ingewreven, wordt psoriasis voorkomen. Himalayazout kristallen kunnen worden gebruikt als een gezichts scrub door organische zeep toe te voegen, parfumvrij met het zout vermindert acneproblemen.

Gorgelen met deze oplossing zal keelpijn verlichten, maar slik het niet door. Oorinfecties kunnen worden voorkomen door een paar druppels in het oor te gebruiken. Door je voeten in de oplossing te weken, voorkom je dat je voetschimmel hebt.

Voor hoofdpijn kunt u de oplossing gebruiken om het hoofd en de nek te masseren. Door 1 theelepel zout en 1 theelepel koud water te combineren en een kompres te gebruiken om hoofdpijn te verlichten, maar de oplossing voortdurend te veranderen indien nodig. Door de Himalaya-zoutkristallen in een zakje om de nek te wikkelen, wordt bewegingsziekte voorkomen, omdat dit helpt bij het evenwicht van het lichaam.

Maandelijkse menstruatieklachten

kunnen ook worden verlicht door een zoutzakje te gebruiken om het een half uur op te warmen om de krampen te verwijderen en het op de buik te plaatsen met een warmwaterkruik. Het gebruik van de zool in de batch verbetert de elektrische stroom van het lichaam, waardoor het lichaam in staat is zichzelf te genezen. De Himalaya-zoutkristal oplossing kan ook worden gebruikt voor reuma, wonden, insectenbeten, na de operatie en helpt bij het verlichten van huidirritaties.

Zorgen voor uw Himalaya-zoutlamp Zorg ervoor dat uw Himalaya-zoutkristal lampen in een droge omgeving worden opgeslagen, omdat deze vocht aantrekken.

Himalayazout kristallen zijn hygroscopisch, wat betekent dat ze vocht aantrekken. Het moet niet direct voor een vochtige luchtstroom van koelers of airconditioners worden geplaatst. Wanneer u de lamp op een vensterbank plaatst, moet u ervoor zorgen dat de lamp op een waterdichte houten standaard of schotelbasis staat, want als deze overtollig vocht aantrekt, kan dit de vensterbank beschadigen.

Het aansteken van de himalaya zoutlamp droogt het zeer snel omdat het zijn eigen vocht afgeeft, dit proces creëert vervolgens het effect van zuivering en het ioniserende effect op de omgeving rond de zoutlamp. Als er kristallisatie optreedt, hoeft u deze alleen maar met een vochtige doek af te vegen. Voor het beste zuiverende effect adviseren wij dat lampen elke dag worden aangestoken.

Dit geeft dan een consistent negatief ioniserend effect in de ruimte waar het is geplaatst.

Wanneer u de lamp vervangt (zorg ervoor dat deze is uitgeschakeld en de stekker uit het stopcontact is getrokken), moet u de lampfitting voorzichtig uittrekken. Verwijder de lamp voorzichtig en gooi deze weg. Schroef vervolgens de nieuwe lamp erin. Je moet de vlinderfitting knijpen en met de gewenste diepte in het geheel laten glijden, waarbij je ervoor zorgt dat deze de lamp niet raakt. Zorg ervoor dat je met theelichten in de zoutlamp extra lange lucifers hebt om de kaars aan te steken (dit zorgt ervoor dat je jezelf niet verbrandt). Theelicht kandelaars zijn zeer stabiel en kunnen niet door de wind worden geblazen. Zorg ervoor dat je de kaars dooft, deze kan heet zijn en over kleding, meubels of zelfs je huid spatten.

Te slotte over slapen met de Himalaya Zoutlamp

Geniet van de zoutlamp in uw slaapkamer en slaap lekker. Deze lamp kan worden gebruikt als een zacht nachtlampje voor de kinderkamer of om donkere gangen verlicht te houden met zwak rustgevend licht en om een kalmerende sfeer te creëren. Deze lampen zenden elektromagnetische golven uit die helpen om met stress en angst om te gaan. Dat resulteert in een boost van je energie en een beter humeur.