Himalaya zoutlamp kopen

Zijn er Himalaya-zoutlampen met een meer verfijnde of minimalistische uitstraling? Als je van het uiterlijk van een gloeiende lamp met een zoutthema in de Himalaya houdt, maar niet geïnteresseerd bent in de traditionele rustieke stenen opties die meestal beschikbaar zijn, zijn er andere stijlen die mogelijk bij je passen. Er zijn tal van zoutlamp opties bij Mineraal lampen die zijn gevormd tot piramides, afgevlakte zijkanten of zelfs verlichte bollen.

Door meer energie door je lichaam te laten stromen, kun je je vermogen om vaardig met stress om te gaan vergroten, waardoor je algehele welzijn toeneemt. Een van de pluspunten van een Himalaya-zoutlamp is dat het je energie kan stimuleren. Het helpt ionen te verwijderen die de energiestroom blokkeren. Positieve ionen kunnen uw lichaam van energie afvoeren. De negatieve ionen van de Himalaya-zoutlampen helpen het lichaam en geest te doen herleven.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Zout is magisch. Is er iets dat het niet kan doen?

In mijn piratendagen gebruikten we het in plaats van een koelkast, dus ik had er altijd twee vaten bij de hand. De ene was voor varkensvlees en rundvlees, de andere voor botten en geitenvissen, en al onze maaltijden werden weggespoeld met een cracker. Dit was 2004, let wel, en ik was geen echte piraat – ik heb één album gedownload via google en besloot toen dat ik niet met het gevaar kon leven.

Tegenwoordig reik ik nog steeds naar grof, fijn, koosjer, roze, gerookt en selderij. Ik heb zouten voor het bad en de vaatwasser, ik gebruik zout om vlekken op te nemen en keelpijn weg te gorgelen. Deze week probeer ik het voor verlichting.

Himalaya zoutlamp zijn blokken steenzout, die gloeilampen bevatten. Je hebt waarschijnlijk deze gloeiende buitenaardse rotsen van aspiratie opgesteld op een plank achter de kassa bij een chique gezondheidswinkel.

Zoals het meeste Himalayazout,

is dit uit de mijnen in Pakistan ontrokken, waarvan de sporenelementen een zalm achtige tint geven. De basis is een stijlvolle schijf van donker hout. Voor een idee van de grootte van mijn “extra kleine” lamp, stel je de vraag voor die geniet van een kom gazpacho met meergranen croutons. Mijn lamp is ongeveer de massa van de helft van een van die croutons. Als je geen visuele denker bent, is die 24 cm lang.

Onvermijdelijk komt de lamp met een groot aantal claims. Zout absorbeert deze volkslegendes. Van feng shui tot Voodoo, verschillende culturen hebben altijd geloofd dat eenvoudig zout ons kan beschermen. We tekenen er rituele cirkels mee om demonen buiten te houden, of steken het over onze schouders in het gezicht van de duivel. (De duivel heeft een hekel aan zout. Daarom ga je niet naar een etentje in zijn huis. Hij heeft de beste melodieën, maar het eten is ondergewaardeerd.)

De wellness industrie moedigt even fantasievolle ideeën over het witte spul aan, hoewel actueler. We geven er de voorkeur aan, bijvoorbeeld. We vragen ons af of het onze energie zuivert en onze luchtwegen reinigt. Hoe hebben we überhaupt adem gehad zonder een stuk Pakistaanse berg dat op de bodem van de boekenkast hing?

De website beweren dat de lampen positieve en negatieve ionen in evenwicht brengen, waardoor straling en infecties in de lucht worden verminderd. Het verklaart ook dat zijn lampen de slaap bevorderen, geuren neutraliseren en allergenen, schimmels en bacteriën vangen. Het vermeldt de duivel niet, maar ik voel dat hij in deze details zit.

Zoutlamp kunnen makkelijk breken

Mineralen versterken de zoutkristallen; zonder hen zijn de kristallen bros en kunnen ze verbrijzelen. Witte zoutlampen worden vaak op de markt gebracht als die met de zuiverste trillingen, maar pas op – ze zijn ook de meest kwetsbare. Houd er rekening mee dat er zoiets bestaat als een witte Himalaya-zoutlamp, maar deze is uiterst zeldzaam en veel duurder dan de gekleurde lampen. Dus als u een witte zoutlamp vindt die niet substantieel duurder is dan de roze / oranje versies, blijf dan uit de buurt omdat dit waarschijnlijk een bedrieger is.

Verbeterd slaap voor goede nachtrust

Ze stralen licht uit dat de slaaphormonen niet verstoort en omdat het licht meestal vrij zwak en warm is, zijn dit perfecte nachtlichten. Volgens kleurentherapie zijn warme roze achtige tot oranje kleuren zoals de gloed van de zoutlamp een kalmerende en gelukkige aanwezigheid in een kamer en de afgifte van negatieve ionen in de lucht, ze kunnen helpen angst te verminderen en ook een ontspannende slaapsfeer aanmoedigen.

Gewicht van de zoutlamp

Als het gaat om het evalueren van de voor- en nadelen van Himalaya-zoutlampen, houd dan rekening met de grootte van de ruimte waarin u uw lamp zult houden. De dekking van een Himalaya-zoutlamp wordt bepaald door de grootte van het zoutkristal. Gemiddeld hebt u voor het effectief reinigen van de lucht in een ruimte een pond zoutrots nodig voor elk gebied van 16 vierkante voet (vier voet bij vier voet). Indien nodig, kunt u altijd meerdere zoutlampen gebruiken, verspreid in een enkele kamer.

Zoutlampen variëren in gewicht van 5 tot meer dan 50 pond, en in het algemeen, hoe zwaarder een lamp, hoe duurder het is. En zoals hierboven vermeld, als de lamp goedkoop is, is de kans groot dat het een vervalste Himalaya-zoutlamp is

Is er enige waarheid in deze beweringen?

Nou, het is onwaarschijnlijk dat een zoutblok een effectieve ionisator is. De lamp wordt een beetje warm van de kleine gloeilamp, maar dit kan nauwelijks concurreren met de hoge elektrische spanningen die worden gebruikt in commerciële ionisatoren, waarvan de gezondheidsvoordelen toch niet zijn bewezen. De grote lampen kunnen plausibel helpen om geurtjes in een kamer te ontvochtigen of te neutraliseren, omdat zout een droogmiddel is en dus vocht uit de lucht absorbeert.

Wat betreft slaaphulp, het is even effectief als elke lichtbeperkende methode, zoals een dimmer of het vermijden van schermen, maar is veel leuker. Het gloeit met weldadige weldadigheid, een rustgevende barnsteen aanwezigheid in de hoek van de kamer. Van binnenuit verlicht, onthullen de ruige structuren diepte en mysterie, en het licht is echt prachtig. Minerale hardheid getransformeerd door straling; een verbinding met de adem van Gaia in de rots van de aarde. Het ziet er ook behoorlijk gebons uit op een dressoir, als dat de grootste zorg is die je bereid bent te mijnen.

Vermindert elektromagnetische straling

We zijn ingebed in een enorme zee van elektromagnetische (EM) straling die wordt uitgestraald door onze elektronica (smartphone, computer, televisie, tablet, apparaten, enz.). Van constante blootstelling aan EM-straling is bekend dat het onder andere stressniveaus verhoogt, chronische vermoeidheid veroorzaakt en de immuunrespons van het lichaam vermindert. Negatieve ionen zullen zeker positieve ionen teniet doen en misschien schadelijke bijwerkingen van onze gadgetgerichte levensstijl verminderen.

Reduceren van stress

Wanneer negatieve ionen de bloedbaan bereiken, zouden ze reacties veroorzaken die serotonine verhogen, een chemische stof die helpt depressie te verlichten, stress te verlichten en de energie overdag te stimuleren. De impact van negatieve ionen op uw lichaam, die de zuurstof- en bloedtoevoer naar de hersenen en andere lichaamsorganen verbetert en uw serotonine niveaus verhoogt, waardoor u zich gelukkig voelt.

Tot slot over Hilamalaya zoutlamp kopen

Zijn er verlichtingsalternatieven voor een open vlam die het uiterlijk van vuur kan nabootsen? Himalayazout lampen die zijn ingesteld om eruit te zien als een gloeiend vuur of sintels, kunnen zorgen voor een dramatische look in uw huis zonder brandgevaar of rook. Een paar zoutstenen gecombineerd in een kom kunnen een dramatische, opvallende look hebben.