Feng Shui Gebruik van een Himalaya-zoutlamp

Volgens vele feng shui-beoefenaars en anderen, gedraagt ​​het Himalaya zoutlamp zich als een soort chi-energie-luchtwasser. Er wordt aangenomen dat negatieve ionen in de lucht vrijkomen tijdens het verwarmingsproces van een kaars of gloeilamp. Dit proces reinigt de lucht van schadelijke eigenschappen, waardoor het een ideaal feng shui-hulpmiddel is.

Vijf elementen en Himalaya-zoutlampen

Volgens Himalayn Salt Company adviseren feng Shui-beoefenaars het gebruik van Himalaya zoutlampen omdat de lampen een volledige cyclus van vijf elementen zijn. Deze weergave van de elementcyclus is gunstig voor de meeste sectoren in uw huis, omdat het een uitstekende balans en harmonie van elementen creëert. De indeling van deze elementen is:

Het steenzout werd oorspronkelijk gevormd in de oceaan (waterelement).
De zoutkristallen bevatten mineralen die metalen elementen zijn.
Het gebruik van kaarsvuur of lamplicht is een vuurelement.
Zoutkristallen worden gedolven in steengroeven als een aarde-element.
Als uw lampvoet niet van hout is, plaatst u levende planten in de buurt van uw lamp om het houten element te introduceren. (Plaats geen levende planten in slaapkamers.) Plaats voor een slaapkamer uw lamp op een stuk hout om de cyclus van vijf elementen te voltooien.

Veel voordelen van Himalaya-zoutlampen

Er zijn veel gunstige redenen om Himalaya-zoutlampen in je feng shui-decor op te nemen. Sommige hiervan zijn gezondheidsgerelateerd, zoals een betere rustgevende slaap, minder stress door allergeen aanvallen op neus en longen en negatieve ionen om statische elektriciteit te bestrijden.

Nooit teveel van het goede
U kunt uw Himalaya-zoutlamp altijd aan laten staan. Het zout absorbeert vocht, zodat de hitte voorkomt dat het gaat zweten, hoewel het bij hoge vochtigheid zelfs kan poolen. Als u in een omgeving met veel vocht woont, moet u het gebruik aanpassen aan langere uren zoals toegestaan. Houd in gedachten dat evenwicht altijd de sleutel is tot gunstige feng shui.

Gebruik in de slaapkamer

Een van de populaire plaatsen voor een zoutlamp uit de Himalaya is de slaapkamer. Onzuivere deeltjes, zoals allergenen, bacteriën en schimmels bewegen constant door uw huis via vocht in de lucht. Aangenomen wordt dat het zoutkristal er vocht aan trekt, samen met de aangehechte deeltjes. Van het zoute kristal wordt gezegd dat het huilt of zweet als er zich vocht ophoopt. Dit vocht verdampt uiteindelijk onder de lampwarmte.

U kunt een lamp op het nachtkastje of nachtkastje plaatsen voor uitstekende resultaten.
Een paar lampen kan aan beide uiteinden van een dressoir worden geplaatst.
Plaats hier een lamp als uw slaapkamer een zithoek heeft.

Himalaya-zoutlamp Geen zoutkuur

Een Himalaya-zoutlamp is niet hetzelfde als een feng shui-zoutkuur. Een zoutkuur wordt gebruikt in delen van het huis die worden getroffen door een bezoekende vliegende ster, zoals de 2 zwarte ster (ziekte) of de 5 gele ster (ramp) die zich in een sector begeeft.

Hoewel je misschien denkt dat een Himalaya-zoutlamp hetzelfde zal bereiken, is deze niet krachtig genoeg om een ​​negatieve vliegende ster te neutraliseren. Een feng shui-zoutkuur bestaat uit gedestilleerd water (bij voorkeur), zeezout of steenzout en zes munten. Al deze worden in een open pot geplaatst en in het getroffen gebied geplaatst. Het wordt aangeraden om een ​​bord onder de pot te plaatsen, omdat dit brouwsel negatieve energie trekt die zich ophoopt en rond en in de pot groeit.

Himalaya-zoutlampen en Feng Shui-toepassingen. U kunt Himalaya-zoutlampen gebruiken in feng shui-toepassingen. Verbind de vijf-elemententheorie met deze lamp en geniet van de voordelen van gebalanceerde chi-energie.

Decoratieve Himalaya zoutlampen

Als je een Himalaya zoutlamp voor je huis wilt kopen, maar de natuursteenvorm niet helemaal goed aanvoelt, bekijk dan de moderne uitstraling van een zoutlamp uitgehouwen in een ongerepte decoratieve Himalaya zoutlamp vorm. Werp een koninklijke glans over je persoonlijke koninkrijk met de bol lamp, creëer een serene ruimte om verlichting te zoeken met de piramidevorm, of boot een rij fakkels door je foyer na met deze vlamvormige lampen.

Ten slotte over de Himalaya zoutlamp

Je kunt ook een Himalaya zoutlamp in je woonkamer, kantoor aan huis, meditatieruimte of andere kamers plaatsen waar jij of andere familieleden tijd doorbrengen. De lamp dient om de lucht van schadelijke allergenen, bacteriën en schimmels en zelfs huidschilfers van huisdieren te boenen en geeft tegelijkertijd een vredige, ontspannende gloed.