Ervaringen van de Rozenkwarts lamp

 
Na een volledige dag te hebben gewerkt, heb ik meestal de behoefte om mijn creativiteit reservoir op te laden en op te frissen. Ik ben dol op wat ik doe als levenscoach, auteur en genezer, maar het is absoluut noodzakelijk dat ik mezelf energiek en in balans blijf, zodat ik mijn klanten een optimale ervaring kan bieden. Mijn favoriete manier om nieuw leven in te blazen, is door mijn meditatieruimte in te gaan, waar ik me volledig kan ontspannen en kan smelten in de aanwezigheid van mijn rechterbrein.
 
Ik gebruik Rozenkwarts lamp sinds 2004, en je zou kunnen denken dat een persoon immuun kan worden voor de impact en aanwezigheid van een kristal na verloop van meerdere jaren. Maar in werkelijkheid is precies het tegenovergestelde waar. In de loop van de tijd heb ik een dieper respect voor rozenkwarts ontwikkeld en ben ik gevoeliger geworden voor de krachtige trillingen.
 
Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds verbaasd over de transformerende effecten die rozenkwarts heeft op het milieu en mijn psychologisch gelaat. Moeder Natuur biedt een opslagplaats van mogelijke remedies die zowel lichamelijke als niet-fysieke aandoeningen kunnen helpen. De genezende kracht van rozenkwarts helpt deze te genezen. De prachtige energie zal de emotionele aspecten van het menselijk hart helpen, vooral die met betrekking tot onvoorwaardelijke liefde.

Rozenkwarts streelt de zintuigen

 
Als ik de heilige ruimte binnenkom, doe ik als eerste mijn Rozenkwartslamp aan. Het zachte licht dat uit de lamp komt, kalmeert en kalmeert voor al mijn zintuigen. Ik voel me getroost door de roze gloed die de atmosfeer doordrenkt met een buitenaardse vrede. Terwijl ik in een comfortabele houding ga liggen, haal ik een zucht van opluchting terwijl ik de spanning in mijn lichaam laat verdwijnen. Het voelt geweldig om aanwezig te zijn in deze ruimte van harmonie.
 
Dagen later, door de uitbreiding van het energieveld van mijn hart, merk ik dat mijn interacties met familieleden en kennissen een nieuwe smaak hebben gekregen. Ik heb meer geduld als ik met ze praat. Het is gemakkelijker om uit te drukken hoe ik me voel omdat ik minder reageer en met een bewustere intentie reageer. Ik heb deze kwaliteiten in de loop van de tijd ontwikkeld, maar Rozenkwarts heeft een rol gespeeld bij het cultiveren van deze subtiele persoonlijkheidskenmerken.
 

Toepassingen rozenkwarts lamp

 
Romantische relaties: Rozenkwarts kan helpen de emotionele band tussen u en uw partner te versterken, waardoor verbeterde communicatie op een dieper, intuïtief niveau mogelijk wordt. Het zal gevoelens van tederheid en begrip vergroten, zodat het partnerschap naar een hoger niveau kan evolueren. Rozenkwarts kan helpen om het vertrouwen en de harmonie in relaties te herstellen en onvoorwaardelijke liefde tussen jou en je geliefde te laten stromen.
 
Zelfliefde: Rozenkwarts bevordert eigenwaarde en zelf vergeving, vooral voor mensen die depressief zijn of zichzelf in de steek laten, mogelijk de liefde missen en als kind koesteren dat van vitaal belang is voor de ontwikkeling van een positief zelfbeeld. Rozenkwarts is de genezer voor deze interne wonden, waardoor het hart de oneindige bron van liefde kan accepteren die vanuit het zelf komt. Pas na het leren om liefde aan het zelf te geven, is het mogelijk om echt anderen liefde te geven.
 
Jezelf uitdrukken: als jij of iemand die je kent moeite heeft emoties uit te drukken, op emotioneel niveau contact met anderen te maken of consequent afstandelijk, afstandelijk en afstandelijk handelt, kan Rozenkwarts helpen hun hart te openen zodat ze zich prettiger voelen om zichzelf uit te drukken. Rozenkwarts creëert een veilige en verzorgende omgeving, waardoor men haar vrouwelijke kant kan omarmen en communiceren hoe ze zich echt voelen.
 
Trauma, Crisis, Rouw: vanwege zijn kalmerende, geruststellende en verzorgende eigenschappen, biedt Rozenkwarts een geruststellende energie voor diegenen die het moeilijk hebben. Het helpt om de emoties te kalmeren terwijl het een deken van engelachtige energie uitstraalt die lijkt op een etherische knuffel van je eigen hogere zelf, geest en zie
 
Mannelijke / vrouwelijke balans: als iemand zachte, vrouwelijke energie in zijn leven nodig heeft, kan het werken met Rozenkwarts helpen om zijn mannelijke / vrouwelijke balans te stabiliseren. Het verzacht de mannelijke agressieve energie, dus het is goed voor mensen die meer liefde en tederheid in hun leven willen voelen. Als je iemand kent die teveel van zichzelf geeft en zijn eigen innerlijke reservoir niet aanvult, dan kan Rozenkwarts hem / haar helpen om de vrouwelijke energie in zijn / haar leven uit te nodigen.
 

Eigendommen van de rozenkwarts lamp

 
Onvoorwaardelijke liefde: de heerlijke rozenkwarts, met zijn zachte roze essentie, is een steen van het hart, een kristal van onvoorwaardelijke liefde. Rozenkwarts wekt het hart opnieuw tot zijn eigen aangeboren liefde en die van een hogere goddelijke liefde. Het helpt iemand om zelfliefde te koesteren en echt liefde van anderen te geven en te ontvangen.
 
Verschillende eigenschappen zijn toegeschreven aan Rozenkwarts, die zijn gedocumenteerd door gediversifieerde bronnen. Ik heb hier drie van deze kwaliteiten benadrukt: onvoorwaardelijke liefde, emotionele genezing en een gevoel van kalmte.
 
Kalmte en Rozenkwarts voedt het hartchakra dat zich in het midden van het energetische systeem van ons lichaam bevindt. Als menselijke wezens huisvesten we zeven chakra’s of energiecentra die zich langs de centrale lijn van het lichaam bevinden, van de basis van de wervelkolom tot de bovenkant van ons hoofd. Er zijn 3 chakra’s boven het hart en 3 chakra’s eronder. Vanuit een energetisch perspectief is ons hart verwant aan het centrum van een wiel en fungeert het als een brandpunt voor de andere chakra’s die in dit scenario worden vergeleken met de spaken van een wiel. Terwijl we het hartchakra voeden, voeden we ons hele lichaam en stralen we de liefde boven, onder en door onze wezens uit.
 

Ten slotte over de rozenkwarts lamp

 
Emotionele genezing: Rozenkwarts lamp spreekt rechtstreeks tot het hartchakra en helpt emotionele wonden, angsten en wrok op te lossen door een goddelijke liefdevolle energie door de hele aura te laten circuleren. Het draagt ​​een zachte vrouwelijke energie van mededogen en vrede, tederheid en genezing, voeding en comfort.