Calciet lamp kopen

Net als kwarts wordt Calciet beschouwd als een van de krachtigste helende en energieversterkende kristallen op aarde, waardoor het een must is voor elke verzamelaar van kristallen en edelstenen. Orange Calciet lamp in het bijzonder, wordt beschouwd als een zeer energieke en reinigende steen, die helpt de kamer te zuiveren van negatieve vibes en emoties, zoals angst en verdriet.

Laat wat goede energie binnen met deze groene Calciet tafellamp!

Grote stukken natuurlijke groene calciet is zorgvuldig met de hand gehamerd om deze unieke lamp te vormen. Wanneer ingeschakeld, straalt het licht binnenin door de groene steen, waardoor een verbluffende en elektrische groene gloed ontstaat.

Gemaakt van gepolijste kostbare mineralen, toonde de lamp het hele zonnestelsel op uw bureau, gerangschikt in lineaire volgorde, bestaande uit elke planeet gemaakt van de juiste geselecteerde edelsteen. Het grootste stuk van die kosmische familiefoto werd echter tot nu toe niet meegenomen. Gesneden uit een enkel stuk premium gouden calciet is het hart van ons zonnestelsel, de zon. Ontworpen om te werken als een sfeerlamp, heeft de zon ook zijn eigen geschikte verlichting, die door het calciet kristal glinstert, alsof je de zonne ster op je bureaublad hebt!

De Lamp breidt de filosofie van calciet lamp uit om hulde te brengen aan ons zonnestelsel.

Net als de planetaire serie komt de zon in zijn eigen geval, samen met een informatieboekje over het product, het materiaal, het proces en met feiten over de zon. Gemaakt om als bureau accessoire te werken, past de zon perfect bij de verzameling zonnestelsels (hij is ook behoorlijk groter in omvang), maar werkt ook geweldig als een sfeerlamp (sommigen zouden zeggen, zijn oorspronkelijke doel), van een krachtige , mystieke halo van licht, tot een subtiele, kalmerende gloed.

De calciet lamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten en wordt geleverd

met een glazen basis die een led verlichting licht binnenin weergeeft. De groene calciet verspreidt het licht opmerkelijk om de mysterieuze, kalmerende gloed van de zon na te bootsen. Het zeldzame calciet wordt duurzaam gewonnen in Mexico. Elke calciet lamp edelsteen wordt gewassen voordat deze door diamantzagen in precieze blokjes wordt gesneden. Deze kubussen worden vervolgens met de hand in bollen gevormd door deskundige vakmensen die de verbluffende bolvorm door tientallen jaren van oefening bereiken, voordat ze zorgvuldig worden gepolijst en gepolijst tot een onberispelijke afwerking.