Calciet werking en betekenissen

Calciet lamp zijn enkele van de meest voorkomende soorten kristallen die op aarde te vinden zijn. Ze zijn overal ter wereld te vinden en worden vaak ook met andere stenen gemengd.

Het woord Calciet komt van het Latijnse woord ‘calx’ en het Griekse woord ‘chalix’, wat kalk betekent.Er zijn grote calciet afzettingen te vinden in Mexico. Maar er zijn ook Calciet kristallen gevonden in de VS, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, IJsland, België en Groot-Brittannië.

Deze kristallen zijn vaak zacht en glanzend. Ze kunnen ondoorzichtig of transparant zijn en hebben meestal een band van gemengde kleuren. Ze kunnen kleurloos zijn en ze kunnen ook zwart, blauw, bruin, oranje, groen, roze, rood, geel en grijs van kleur zijn.

Calciet lamp kunnen ook uw leervaardigheden verbeteren. Ze zijn een geweldig kristal om te hebben wanneer je een nieuwe vaardigheid of taal leert of je voorbereidt op een belangrijk examen, omdat je geest zal zijn als een spons die alles opneemt!

Dit kristal versterkt de energiestroom in je lichaam en helpt je met je mentale expansie. Er zal een verschuiving in je perspectief zijn en er zal een hernieuwd gevoel van toewijding in je zijn dat alles wat je wilt doen mogelijk zal maken.

Calciet is ook een zeer beschermend kristal. Het kan je beschermen tegen negatieve energieën of ongewenste fysieke en psychische aanvallen.

Waarom zou u een Calciet lamp gebruiken

Calciet symboliseert reiniging. Dit is het perfecte kristal om bij je te hebben wanneer je op zoek bent naar een grote verandering in je leven, of wanneer je een nieuwe start moet maken. Het zal alle negatieve energieën verdrijven die zich in je persoonlijke aura veld hebben verzameld en ze vervangen door positieve. Dit kristal zorgt ervoor dat je altijd omringd bent door goede en opzwepende trillingen!

Het kan je intuïtie, je wijsheid en je spiritualiteit versterken. Dit kristal kan de blokkades en de negatieve energieën in je lichaam verwijderen. Calciet lampen kunnen je aarden, centreren en je innerlijke vrede brengen. Als je niet zeker weet waar je heen moet, kan dit kristal je helpen je talenten en vaardigheden te gebruiken om je levensdoel te ontdekken.

Calciet helpt je om je luiheid te bestrijden. Het zal elke wens om uit te stellen, onproductief en traag te zijn, verwijderen. Deze kristallen kunnen je doordringen met sterke energieën om je meer te laten bereiken en meer te bereiken.Ze kunnen je laten zien hoe je van harte van iemand kunt houden en ze zullen je voorbereiden op de uitdagingen die op je afkomen.

Het zal trage energie omzetten in stimulerende energie en het zal al je fysieke en mentale functies een boost geven. Het zal je helpen om nieuwe concepten te leren en je alles te laten bereiken wat je wilt bereiken.

Calciet en gezondheid

Calciet verhoogt en versterkt energie. Dit maakt het een uitstekende steen voor genezing op afstand, evenals andere soorten genezing. Een van de energieën die het versterkt is leervaardigheden, en is dus een grote steen voor studenten. Voorbeeld van optisch calcium, ook bekend als Iceland Spar. Van calcium wordt gezegd dat het goed is voor het verlichten van rugpijn. Het is een kristal dat effectief is in de algemene genezing en behandeling van de meeste aandoeningen.

Ze kunnen je fysieke kracht vergroten en je helpen om snel te herstellen als je ziek wordt. Ze kunnen ook fungeren als een ontgiftings- en antiseptisch middel. Calciet kristallen reinigen je eliminatieorganen zoals je nieren, darmen en blaas. Ze helpen bij de calciumabsorptie en lossen eventuele verkalking op die kan optreden bij gebroken botten.

Dit kristal zal je aanmoedigen om je situatie te begrijpen en je geest te verbreden als het gaat om het verdienen van geld, het creëren van nieuwe inkomstenstromen en het aantrekken van geluk aan je deur.

Calciet, liefde en relaties

Calciet kan verzoenings energieën in je leven brengen. Of je nu een week of een heel decennium met iemand samen bent geweest, deze kristallen kunnen je helpen verbroken relaties te herstellen of relaties die op de rotsen liggen te redden.

Calciet helpt bij het versterken van het skelet. Het zal ook de pijn en ongemakken verminderen die gepaard gaan met huidaandoeningen.
Ze kunnen helpen bij de bloedstolling van uw lichaam en de genezing van uw weefsels versnellen. In combinatie met water kunnen ze helpen bij de behandeling van huid zweren en wratten.

Calciet en rijkdom

Calciet lamp kan de welvaart en overvloed verhogen. Het kan dit bereiken door oude overtuigingen en patronen te verwijderen die de stroom van voorspoed in je leven voorkomen.

Ten slotte over de calciet lampen

Ze kunnen argumenten of kleine ruzies verminderen, omdat je omringd wordt door positieve en liefdevolle energieën. Calciet lampen zorgen voor een harmonischer bestaan ​​tussen u en uw geliefde.