Hoe bergkristal lampen op te laden voor genezing

Bergkristal lampen zijn opgeloste mineralen die een kristallijn rooster vormen. Sommige kristallijne verbindingen kunnen voordelen of gezondheidseffecten hebben, zoals zouten. Van kristallen wordt gedacht dat ze de genezing bevorderen door het elektromagnetische veld van het lichaam opnieuw in evenwicht te brengen. Om ervoor te zorgen dat je kristallen klaar zijn voor een healing-sessie, moet je ze eerst opladen. Het is ook nuttig om ervoor te zorgen dat uw bergkristal lamp kristallen schoon zijn en dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Stel uw kristal bloot aan maanlicht of zonlicht.

Je kunt kristallen opladen door ze op een plek te plaatsen waar ze direct zonlicht of maanlicht ontvangen. Het licht zal je kristal binnendringen en het vullen met positieve energie.
Om licht te gebruiken om een ​​kristal te zuiveren, plaatst u het kristal op een plek waar het direct wordt blootgesteld aan het licht. U wilt bijvoorbeeld uw bergkristal lamp op een tafel of leuning buiten zetten, of op een open vensterbank met uitzicht op de maan of de zon.
Laat uw kristal ongeveer 24 uur aan licht worden blootgesteld. Het kan zijn dat u uw kristal een paar dagen of nachten op zijn plaats moet laten om er zeker van te zijn dat het voldoende licht ontvangt.

Omring je kristal met planten of begraaf het in de grond.

Als je wilt dat je kristal wordt geladen met de energie van de aarde, dan wil je misschien je kristal in je tuin plaatsen of zelfs in de grond begraven. Je kristal omgeven met planten en vuil kan helpen om je kristal op te laden met aarde-energie.
Als je besluit je kristal te begraven, plaats dan een marker zodat je weet waar je het begraven hebt.

Richt andere kristallen op het kristal dat u wilt gebruiken.

Je kunt een kristal ook opladen met andere kristallen. Om dit te doen, moet je een cirkel maken met behulp van verschillende kristallen en het kristal dat je wilt opladen in het midden van de cirkel plaatsen. Laat het kristal ongeveer 24 uur in het midden van de cirkel staan.

Gebruik energie. Dit kan veel dingen worden genoemd.

Wanneer mensen ‘energie’ gebruiken om een ​​kristal op te laden, is wat ze bedoelen niet altijd precies hetzelfde. Het richten van de eigen energie op het object kan verwijzen naar de handeling van het voorstellen van je aura / prana / chi / qi / geest die het kristal binnengaat. Veel mensen beweren dat ze dit kunnen voelen gebeuren. Omdat het een intuïtief proces is, wilt u misschien op uw eigen instincten of die van een mentor vertrouwen om te bepalen of u dit goed doet.

Directe gedachten erin.

Gebeden, visualiseren van je intenties, chanten en gerichte meditatie op een idee zijn allemaal manieren om gedachten en intenties op een kristal te richten. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om je gedachten in je kristallen te richten. Vaak, hoe meer tijd of werk je steekt in het sturen van deze gedachten, hoe krachtiger de lading wordt ervaren.
Probeer je ogen te sluiten en stel je voor dat het kristal zich met licht vult. Stel je voor dat het kristal zo helder en vol licht wordt dat je er niet naar kunt kijken.
Bid dat het kristal wordt belast met de kracht om te genezen. Je kunt bidden tot God, de aarde of wat je ook gelooft dat de leidende kracht in je leven is.

Zuiveren met zout.

Zuiverende kristallen helpen om eventuele negatieve energie te verwijderen die zich mogelijk aan uw kristallen heeft vastgemaakt. Sommige mensen beschouwen zout als een metafysisch zuiveringsinstrument. Om zout te gebruiken om je kristallen te zuiveren, kun je je kristallen wassen met zout water, kristallen in een zoutcirkel plaatsen of kristallen in zout begraven. Al deze technieken kunnen helpen om de energie van je kristallen te zuiveren.
Om zout water te gebruiken, los je ongeveer een theelepel zout op in lauw water en plaats je kristal in het water. Laat het kristal een paar minuten in het water liggen en haal het dan uit het water, spoel het af met niet-zout water en droog het vervolgens af met een handdoek.
Als u een zoutcirkel wilt gebruiken, legt u uw kristal op een doek, bord of ander niet-permeabel oppervlak. Neem vervolgens een bus zout en giet genoeg rond je kristal om een ​​cirkel te maken. Laat je kristal een uur of langer in de cirkel zitten.
Om je kristal in zout te begraven, plaats je je kristal in een kom en giet je genoeg zout over het kristal om het kristal volledig te bedekken. Laat het kristal een uur of langer in het zout begraven liggen.

Een wens uitspreken.

Magische spreuken kunnen een goede manier zijn om een ​​kristal te laden met energie voor genezing. Er zijn heel veel verschillende soorten magische praktijken, en velen kunnen spreuken en rituelen bieden die geschikt zijn voor deze doeleinden. Bekijk de occulte sectie in uw plaatselijke bibliotheek of boekhandelaar om specifieke spreuken te vinden.
Je kunt ook een eigen spreuk maken. Denk aan wat je wilt dat het kristal kan doen om je eigen spreuk te creëren. Als je bijvoorbeeld wilt dat het kristal de kracht heeft om te genezen, schrijf dat dan op.
Bedenk vervolgens wat u zou kunnen zeggen om uw doel voor het kristal te vertegenwoordigen. Veel mensen houden ervan om spreuken in de vorm van een rijmend gedicht te zetten, maar je kunt doen wat natuurlijk voor je voelt. [8] Als je bijvoorbeeld wilde dat het kristal de kracht had om te genezen, dan zou je zoiets kunnen schrijven als: “Helder en sterk, vol licht, moge dit kristal mijn macht vergroten.”
Voer je betovering uit. Je kunt eenvoudig je spreuk hardop uitspreken terwijl je het kristal vasthoudt, of je spreuk uitvoeren met een beetje meer ceremonie, zoals door een paar kaarsen aan te steken en het kristal op een speciaal oppervlak te plaatsen, zoals een altaar.

Gebruik rook.

In veel disciplines wordt gedacht dat de rook die afkomstig is van bepaalde planten wanneer ze worden verbrand, zuiverende krachten heeft. Salie, Santo Palo en Ceder worden allemaal geacht deze eigenschappen te hebben. Door het kristal te baden met rook van de verbranding van deze planten, wordt gedacht dat slechte energie zal worden verwijderd.
Probeer wat wierook of een salie te branden en houd je kristal boven de rook. Laat de rook uw kristal een paar minuten omringen om het te helpen zuiveren.
Soms worden vogelveren gebruikt om de rook te laten waaien. Pas op dat het illegaal kan zijn om delen van bepaalde vogels te bezitten.
Wees voorzichtig met het verbranden van plantaardig materiaal binnenin. Je wilt geen vuur, gewoon roken. Laat het smeulen, niet branden.

Reinig kristallen met geluid.

Van geluiden, zoals zingen, zoemen, zingende kommen en bellen is gedacht dat ze objecten, mensen en plaatsen zuiveren. Door een van deze dingen te doen, zoals het plaatsen van een kristal in een klankschaal wanneer het wordt gebeld, wordt gedacht dat je het kristal kunt reinigen.
Als je geen klankschaal hebt, kun je je kristal voor je mond houden en luid neuriën of zingen. Het geluid van je stem moet het kristal binnendringen en helpen het te zuiveren.

Pak wat wijwater.

Veel katholieke kerken hebben heilig water beschikbaar voor mensen die de kerk bezoeken. Vooral in kerken die toeristische attracties zijn, is het vaak mogelijk om een container van bescheiden omvang mee te nemen om met water te vullen. Je kunt het dan gebruiken om je kristal van slechte energie te zuiveren. Sommige door toeristen bezochte kerken hebben zelfs kleine cadeauwinkels die containers verkopen die u kunt gebruiken.
Om heilig water te gebruiken om een kristal te zuiveren, plaatst u uw kristal in een kleine kom en giet u een kleine hoeveelheid wijwater op het kristal. U hoeft het kristal niet in heilig water onder te dompelen, giet er gewoon genoeg op om het nat te maken. Verwijder vervolgens je kristal uit de kom en droog het af.

Voel het uit.

Een geweldige manier om een ​​kristal te vinden, is door ‘het te voelen’. Dit betekent dat u een kristal kiest op basis van hoe u erover denkt. U kunt op deze manier geen kristal kiezen als u van plan bent om online te kopen. Je moet naar een winkel gaan om in de buurt te zijn of ooit de stenen aan te raken.
Houd er rekening mee dat sommige kristalverkopers je misschien niet de goederen mogen laten aanraken omdat kristallen, vooral grote, fragiel en erg duur kunnen zijn. Zorg ervoor dat je het vraagt voordat je aanraakt.

Kies een type.

Zoek verschillende soorten kristallen op. Visuele eigenschappen en elke symboliek geassocieerd met verschillende soorten kristal zullen invloed hebben op wat ze met je doen. Door wat tijd door te brengen met het kijken naar verschillende soorten kristallen, kun je je favoriet vinden. Je kunt ook de tijd nemen om te leren over kristallen voor verschillende toepassingen.
Kwartsstenen zijn het meest voorkomende helende kristal. Ze zijn er in vele variëteiten (amethist, citrien, rozenkwarts, enz.) En tinten. Mensen houden van kwarts omdat het interessante eigenschappen heeft, het is visueel verbluffend en komt in vele kleuren, vormen en niveaus van helderheid. Andere veel gebruikte edelstenen zijn onder meer:

  • Lapis kan misschien helpen om rust te brengen.
  • Jasper kan je aura in balans brengen en een gevoel van vrede bevorderen.
  • Turquoise kan helpen om je geest leeg te maken.
  • Malachiet kan helpen beschermen tegen elektromagnetische vervuiling.
  • Edelstenen die worden gebruikt voor genezing kunnen kubisch, trigonaal, monoklien, enz. Zijn, verwijzend naar de vorm van het kristalsysteem. Er
  • zijn zeven soorten hiervan. Edelstenen worden ook gewaardeerd om hun “water” of niveau van brekings helderheid.

Ten slotte over het reinigen van de bergkristal lamp.

Geniet van met uw hart van de lamp de helende energie van de bergkristal lamp zal u belonen