Bergkristal lamp kopen zijn natuurlijke ionengeneratoren die negatieve ionen in de atmosfeer uitzenden.

Waarom is dit een goede zaak? Negatieve ionen zijn goed voor u! Negatieve ionen herstellen en neutraliseren de luchtkwaliteit. Negatieve ionen kunnen worden gebruikt om ziekten te behandelen en de gezondheid te verbeteren. Onze huizen en kantoren zijn gevuld met elektrische apparaten en elektronica (televisies, computers, TL-verlichting, magnetrons, kachels, airconditioners, enz.). Het gebruik van dergelijke apparaten is beschuldigd van het verlagen van ons energieniveau, waardoor we ons moe, chagrijnig en depressief voelen vanwege hun uitstoot van positieve ionen. Door een bergkristal lamp op plaatsen te houden waar positieve ionen uw luchtruimte vervuilen, helpt u de lucht die u inademt te neutraliseren. Evenwicht tussen positieve en negatieve ionen helpt ook om infecties in de lucht te verminderen.

Hoe werken berg kristal lampen?

De warmte van een verlichte zoutlamp trekt vocht aan. De verdamping van water door zout stoot negatieve ionen uit. Hoeveel negatieve ionen een zoutlamp of zoutkaarshouder kan afgeven, hangt af van de grootte en hoe warm een ​​match-lit kaars of elektrische lamp het maakt. Een zoutlamp met nachtlampjes zou effectief zijn voor een kantoorcabine. Natuurlijk betekent een groter oppervlak dat een grotere lamp nodig is, zodat meer negatieve ionen worden uitgezonden.

Voordelen van het uitzenden van negatieve ionen in uw leefruimte

Verhoogt chi
Elimineert allergenen
Vermindert effecten van SAD
Ondersteunt het immuunsysteem
Verhoogt serotonineniveaus
Verbetert mentale alertheid
Bevordert algemeen welzijn

Mineraal lampen geeft dit advies voor het reinigen van uw bergkristal lamp: “Als uw bergkristal lamp stoffig wordt, zoals soms, dompel hem dan niet onder in water. Gebruik een licht vochtige doek of spons om hem af te vegen en droog het vervolgens af met een zachte handdoek. Een alternatief voor het drogen van de handdoek is om de kaars erin aan te steken en deze op te warmen, waardoor deze ook zal drogen. “