SALE

Amethist lamp

Angel Amethist lamp

71,95
SALE

Amethist lamp

Peace Amethist lamp

64,75
SALE

Amethist reinigen

Amethist lamp is gekoesterd om zijn voortreffelijke vakmanschap, levendige kleuren en genezende eigenschappen en is een overvloedige soort kwarts. Hoewel alle amethist edelstenen waardevol zijn, beschouwen juweliers en verzamelaars dieper paarse amethist meer dan andere tinten amethist. Egyptische en Britse koningen droegen eeuwenoude paarse amethist juwelen. Zoals alle edelstenen hopen paarse amethist kristallen vuil en olie op, die hun uitstraling dof maken. Regelmatig reinigen van paarse amethist herstelt zijn levendige schoonheid en glans. Reinig paarse amethist rotsen voorzichtig met milde oplossingen.

Hoe reinigt u de Amethist kristallen

  • Vul een schone kom met 1 qt. heet water. Roer 1 el. milde afwasmiddel in het hete water.
  • Dompel de paarse amethist steen onder in de oplossing. Laat de amethist 15 minuten in de oplossing weken zodat de milde zeep vuil van het oppervlak van de steen kan oplossen.
  • Boen de hele steen voorzichtig met een zachte borstel, zoals een schone tandenborstel. Verwijder alle vuilresten en olie uit de steen.
  • Spoel de amethist steen grondig met gedestilleerd water. In tegenstelling tot kraanwater zorgt gedestilleerd water ervoor dat zich na het spoelen geen minerale afzettingen op het oppervlak van de rots ontwikkelen.
  • Veeg de amethist voorzichtig af met een microvezeldoek of handdoek om vocht te absorberen.
  • Plaats de amethist op een nieuwe microvezeldoek of handdoek om volledig aan de lucht te drogen.
  • Bewaar de schone amethist apart in een doos bekleed met zachte stof voor conservering.
De amethist stenen van LightsZ mineraal lampen zijn gewassen voor deze verzonden worden, zou u uw eigen amethist kristallen hebben.
Raad altijd aan om al je kristallen te reinigen voor u ze in de lamp plaats. Als je er een in een winkel / internet koopt of van iemand hebt ontvangen, moet je je kristallen zeker reinigen voordat je ze begint te gebruiken! Ik raad dit aan omdat het reinigen van kristallen alle negatieve energie verwijdert die wordt geabsorbeerd door anderen die ze hebben behandeld. Alle kristallen moeten worden gereinigd, tenzij je ze daadwerkelijk in de grond vindt.
Het is ook belangrijk om je kristallen en stenen te reinigen na het uitvoeren van een kristalgenezing.
 

Ten slotte over het reinigen van de Amethist kristallen

 
Het reinigen van je kristallen kan een heel eenvoudig en meditatief proces zijn. Je kunt een van de onderstaande methoden gebruiken, afhankelijk van je intuïtie. Je moet instinctief de beste methode kennen voor elke kristal / steen waarmee je wilt werken.
Voor de eerste reiniging gebruik ik altijd een combinatie van methoden. Eerst breng ik ze terug naar de aarde, daarna spoel ik ze en salie ze. Reiniging achteraf bestaat meestal uit het passeren van salierook. Ik moedig u aan om verschillende methoden te testen en te voelen wat het beste voor u werkt.
 
Heeft u vragen over de Amethist lamp neem gerust contact met ons op.