Seleniet bol lamp

Seleniet bol lampen zijn echt prachtig natuurlijk kristal en een fantastisch cadeau idee. Ze zien er prachtig uit als bedlampjes of in elke kamer in uw huis. Seleniet is een steen geassocieerd met mentale helderheid. Veel mensen gebruiken ze graag of hebben ze tijdens het mediteren.

De beste tijden om te mediteren zijn vroeg in de ochtend en voordat je gaat slapen.
Als zodanig mediteer je vaak in de slaapkamer, dus als je seleniet lamp naast je bed hebt, kun je de mentale helderheid produceren die nodig is om de dag op een positieve manier te beginnen.

Wat zijn de voordelen van Selenite-torenlampen.

 
Allereerst zien Seleniet bol lampen, of wat sommigen de Seleniet vaas lamp noemen, er prachtig uit en stralen ze een prachtige zachte gloed uit. Ze zijn echt een uniek stuk kristal en elke Seleniet bol vaas lamp die we binnen Australië verzenden, is uniek gesneden. De meeste van onze klanten kopen twee Seleniet bol lampen, dus hebben ze er één voor elk nachtkastje. Ze geven de slaapkamer een uniek en rustgevend gevoel.
 
 

In welke maat komen de Seleniet bol lampen

 
Seleniet bol lampen zijn er in verschillende maten. Je kunt kleine seleniet bol lampen of grote Seleniet bol lampen kopen. Tevens komen ze in verschillende vormen.
 

Kopen mensen Seleniet bol lampen als cadeau-ideeën

 
Als je een speciale dame of vriend in je leven hebt die je wilt verwennen, dan is Seleniet een geweldig cadeau seleniet torenlamp cadeau idee.
Of het nu gaat om je moeder, je zus, schoonmoeder, neef, tante, vriendin of dochter, Seleniet is het perfecte cadeau-idee voor haar voor Valentijnsdag, Moederdag, Verjaardag of Kerstmis. Vergeet niet, dit zijn geschenkideeën geïnspireerd door de aarde en elk stuk is echt uniek.
 
Laten we eerlijk zijn, we hebben het allemaal druk en we zijn allemaal schuldig aan het kopen van geschenken zoals chocola of koffiemokken. Maar als je echt indruk op haar wilt maken, dan is een uniek kristal zoals een Seleniet bol lamp.
 

7 Interessante feiten over Seleniet die u misschien niet kent

  • Seleniet is afgeleid van het mineraal Gips
  • Seleniet is een zacht mineraal en lost op in water
  • Seleniet wordt gevonden en gewonnen uit grotten. Sommige van de meest verbazingwekkende afbeeldingen van kristalgrotten die u online hebt gezien, zijn waarschijnlijk Seleniet
  • Seleniet wordt beschouwd als een essentieel kristal dat moet worden gebruikt in Feng Shui, vooral in de slaapkamer
  • Seleniet is 100% natuurlijk van de aarde (we houden van door de aarde geïnspireerde geschenken!), Dus elk stuk is uniek
  • Er zijn veel soorten seleniet, zoals stammen, buizen, kandelaars, harten en toverstokken om er maar een paar te noemen
  • De oorsprong van het woord seleniet betekent maan
 

Hoe u uw seleniet reinigt en verzorgt

 
Seleniet mag niet in water worden geweekt, omdat het gemakkelijk zal afbreken, maar als uw Seleniet lamp vies of bekrast raakt, kunt u deze reinigen met een vochtige doek. Als alternatief kunt u een zachte borstel of een fijne doek gebruiken om het stof te verwijderen.
 
Seleniet moet altijd worden opgeslagen of gedragen met wat demping omdat het een zeer zachte steen is. De beste tip voor de verzorging van je seleniet is om ervoor te zorgen dat het niet krast op het oppervlak waarop je het plaatst. Het maakt niet uit of je een gepolijste seleniet vaaslamp of een seleniet bol vaas lamp hebt, je moet altijd kijken naar het oppervlak waarop je ze plaatst.
 

Tot slot over de Seleniet bol lamp

 
Hopelijk hebben we u kunnen helpen de beste prijs voor uw Seleniet bol lamp te vinden. Onze passie is energetische lampen waarvan Seleniet is een van onze favorieten is. Onze lampen zitten trots in ons huis, naast onze zoutlampen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op