Moderne Himalaya zoutlamp

 
Handgemaakte moderne Himalaya zoutlampen zijn een prachtige manier om uw omgeving te verbeteren en te genieten van een esthetisch aangename warme warme gloed in elke kamer van uw huis of kantoor. Deze moderne Himalaya zoutlamp (gemaakt van 250 miljoen jaar oud zoutkristal) is gelijk aan huisdecoratie en wellness en straalt een omgevingsgloed en negatieve ionen uit die de lucht op natuurlijke wijze opladen en allergenen verminderen.
 

Handgemaakte Himalaya zoutlamp

Deze mooie lampen zijn geweldig voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond leven, Feng Shui of gewoon een prachtig interieur. De 100% authentieke natuurlijke Himalaya zoutlamp is het perfecte cadeau voor afgestudeerden, geliefden, ouders, studenten, collega’s, yogaliefhebbers en leraren.
 
Je huis is je leefgebied, en d’aplomb helpt je om het mooi, gezond en comfortabel te maken met onze handgesneden moderne rechthoekige roze kristallen rots zoutlamp, handgemaakt van authentiek Himalayazout van de Khewra-zoutmijnen, de enige plek ter wereld waar echt roze Himalayazout wordt geproduceerd met al zijn voordelen.

Waarom een moderne Himalaya zoutlamp

Dit kunstwerk is een perfect cadeau voor geliefden, ouders, studenten, collega’s, yogaliefhebbers en leraren. Iedereen die geïnteresseerd is in gezond leven, Feng Shui, of gewoon een prachtig huisdecor, zou dit unieke geschenkidee waarderen.

Door negatieve ionen af ​​te geven die lucht verontreinigende stoffen zoals allergenen, schimmels, bacteriën en elektromagnetische straling vasthouden, absorbeert de lamp stof en zuivert de lucht. Voordelen voor de gezondheid zijn: bestrijding van vermoeidheid, angst en slapeloosheid.

Ten slotte over de moderne Himalaya zoutlamp

Zuiver de lucht in uw huis en verjong uw zintuigen met frisse zuurstofrijke lucht. Moderne Himalaya zoutlampen worden met de hand gesneden uit massieve blokken van zuiver bergkristalzout dat is opgegraven uit ongerepte zeebodems in het Himalayagebergte. En in Nederland worden de brokken verwerkt en uiteindelijk verkocht als moderne Himalaya zoutlampen.