Himalaya zoutlamp samenstelling

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zo rustgevend en ontspannend zijn als de warme gloed van een kampvuur, en een zoutlamp uit de Himalaya biedt thuis een vergelijkbare sfeer.

Ik heb eerder gesproken over hoe ik ze gebruik om de lucht fris te houden en voor hun rustgevende rode gloed. Himalaya zoutlamp zijn de afgelopen jaren in populariteit geëxplodeerd, samen met enkele explosieve beweringen over hun voordelen. In dit artikel zal ik de goed bestudeerde voordelen, de anekdotische, uitsplitsen en waarom iedereen van deze lampen lijkt te houden!

TIP: Als je gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige zoutlamp voor je huis (en niet geïnteresseerd bent in de wetenschap), heb ik deze nu op mijn bureau en ben ik er dol op. Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van Himalaya zoutkristallen. Echt Himalayazout komt uit de westkant van het Himalayagebergte in de Punjab-regio van Pakistan. Eenmaal gedolven, wordt dit zout met de hand in lampen gesneden of gepoederd om als zout in recepten te gebruiken.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Waarom is Himalayazout roze?

Gewoon keukenzout is voornamelijk natriumchloride. Himalayazout is nog steeds ongeveer 98% natriumchloride, maar bevat ook sporenelementen zoals magnesium, kalium en zink. Sporen mineralen geven zoutlampen hun tint, die kan variëren van lichtroze tot donker oranje / roze. Deze prachtige lampen zijn de laatste tijd enorm populair geworden en er zijn veel voordelen aan toegekend.

Onze prachtige zoutlampen komen in een verscheidenheid aan zeldzame kleuren en unieke zen-ontwerpen
Onze prachtige ambachtelijke vervaardigde lichten variëren in kleur van abrikoos tot oranjerood, en nu zijn onze zeldzame set parelwitte en roze lampen ook beschikbaar. De kleuren die u in onze zoutlampen ziet, zijn van natuurlijke minerale insluitsels. Ze zijn niet door de mens gemaakt of toegevoegd en elke lamp heeft echt zijn eigen inherente schoonheid.

Onze nieuwe onbewerkte collecties zijn echt uniek met horizontale stukjes zoutkristal die kunnen worden toegevoegd aan vloeren, hoekjes, vreemde ruimtes en gewoon overal waar u meer licht en schone lucht nodig hebt.

Alleen bij mineraal lampen vindt u deze verbazingwekkende collecties kleuren en ontwerpen die bij elk decor passen, van rustiek tot natuurlijk, van zen tot modern. Onze lampen zijn gemonteerd op donkere Zen hardhouten bases waardoor deze stukken een meer sfeerlichteffect hebben om uw binnenruimtes te verwarmen.

Himalaya zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en is door de aarde onder druk gezet als diamanten die een superhoge vibratie creëren voor genezing, EMF balanceren uit onze binnenomgevingen en ioniserende eigenschappen bieden wanneer zachtjes verwarmd door een 15 watt gloeilamp.

Lamp collecties zijn gemaakt met passie en doel en Himalaya zout doordrenkt wellness
ZO goed lichten zijn kunstwerken en natuur – echt waar. Al onze collecties zijn gemaakt van natuurlijk Himalaya-kristalzout van de hoogste kwaliteit, met de hand gewonnen uit ondergrondse zoutmijnen in de uitlopers van het Himalaya-gebergte dat Pakistan overspant. Ze zijn 100% authentiek en ecologisch gewonnen door ambachtslieden uit de eerlijke handel.

Aangezien ons dagelijks leven draait om computers en technologie, kunnen negatieve ionen EMF (elektromagnetische smog) bestrijden om deze moderne gemakken te compenseren die we allemaal gebruiken. Het draait allemaal om evenwicht! Hoe meer negatieve ionen uw binnenruimte bevat, hoe meer positieve resultaten u krijgt in uw algehele welzijn. De wetenschap heeft bewezen dat negatieve ionen zich binden aan de verontreinigende stoffen in de lucht en deze neutraliseren. Het is bekend dat het stemmingen in evenwicht brengt, huidaandoeningen helpt; ademhaling, negatieve ionen spelen een grote rol in ons goed blijven.

Sommige van onze klanten die onze Himalaya-zoutlampen gebruiken, melden geweldige verbeteringen in hun astma, allergieën, slaapapneu, ADD en algeheel welzijn, samen met genieten van het rustgevende rustige licht dat ze bieden.

Maar worden deze voordelen daadwerkelijk ondersteund door de wetenschap?

De meesten van ons eten onze zoutlampen niet, dus de voordelen komen van een andere eigenschap van zout. Zout is van nature hygroscopisch, wat betekent dat het watermoleculen naar zich toe trekt. De theorie luidt dat zoutlampen watermoleculen in de lucht aantrekken.

Omdat water in de lucht ook allergenen, verontreinigende stoffen en zelfs bacteriën kan bevatten, worden deze stoffen ook aangetrokken door de lamp. De verwarmde zoutlamp droogt vermoedelijk de waterdamp uit, waardoor de deeltjes aan het zout blijven zitten. Om deze reden raden veel bronnen aan om de zoutlamp een paar keer per week met een doek af te vegen om deze te reinigen.

Andere bronnen beweren dat de voordelen van de Himalaya-zoutlamp te wijten zijn aan het ontstaan ​​van negatieve ionen. Genereren zoutlampen echt negatieve ionen? Veel bronnen beweren dat zoutlampen natuurlijke negatieve ionengeneratoren zijn, hoewel er enkele belangrijke punten zijn om te begrijpen:

Wat zijn negatieve ionen?

Op elk willekeurig moment zijn er zowel positieve als negatieve ionen in de lucht. Als een flashback voor eerstejaars science class: Laten wij het uitzoeken… Hoe werkt een Himalaya-zoutlamp? Goede vraag! We weten dat het lichaam zout nodig heeft voor zaken als hydratatie, elektrolytenbalans, goede bloeddrukregulatie en voor het zenuwstelsel. Maar al deze voordelen komen van het intern consumeren van het zout (wat ik ook doe).

Wat is een Himalaya-zoutlamp?

Zoutlampen of Himalaya zoutlamp zijn grote stukken puur Himalayazout met een kleine bol erin. Dit kunnen vaste stukjes zout (zoals deze) zijn of decoratieve manden gevuld met grote kristallen zout (zoals deze). Ze bieden een mooie warme gloed wanneer deze aan staat en kunnen de binnenluchtkwaliteit ten goede komen.