Hier zijn onze top 5 manieren waarop u kunt zien of uw Himalaya-zoutlamp nep is.

Authentieke Himalaya zoutlamp die meer dan 4-6 kg wegen, zullen niet in een regelmatig patroon oplichten. Dit betekent dat het Himalayazout natuurlijk is en er niet ‘perfect’ uitziet. Uw lamp moet dus een natuurlijke vorm en kleur hebben.

Je ziet zowel lichte als donkere tinten op je oranje achtige roze zoutlampen. Dit is positief.Als je een grote Himalaya-zoutlamp bezit die voldoende licht uitstraalt om een ​​hele kamer te verlichten, is dat een duidelijke indicatie dat deze niet is gemaakt van echt roze Himalayazout. Grote zoutgesteente lampen zullen licht uitstralen, maar zullen de kamer niet verlichten als een woonkamerlicht.

SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Sky

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Healing

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Zoutlamp USB nachtlampje

19,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Cosmos

34,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Zeus

37,95
SALE
27,95
SALE
24,95
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Gabriel

44,95
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Bamboe

39,95
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Air

24,95
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya zoutlamp Angel

31,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Yoga

39,95
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Harmonie

36,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Peace

31,50
SALE

Himalaya Zoutlamp

Himalaya Zoutlamp Nirvana

38,95
SALE

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van een Himalaya-zoutlamp

is de natuurlijk zachte, warme gloed die u ervan krijgt. Je kunt een gevoel van kalmte en warmte voelen terwijl je zit en kijkt hoe het gloeit in je kamer. Weet je nog dat je een prachtige zonsondergang boven de oceaan of misschien de horizon zag? De zon heeft een kalmerende oranje gloed. Voor diegenen die van bio hacking en lichttherapie gebruikmaken, zeggen ze dat de lichten in je huis de natuurlijke kleuren van de zon moeten nabootsen.

Dus ‘s avonds, rond zonsondergang, moet u de normale lichten in uw huis uitdoen en uw zoutlampen de oranje achtige roze kleur laten schijnen, zoals een natuurlijke zonsondergang. Uw ‘echte deal’ Himalaya-zoutlamp is niet ontworpen als de belangrijkste lichtbron in een kamer, maar in plaats daarvan zorgt het voor een prachtige, natuurlijke gloed. De populariteit van Himalaya-zoutlampen blijft groeien in Australië en daarom is een veelgestelde vraag over nep-Himalaya-zoutlampen en hoe het verschil te herkennen.

Sinds de Himalaya-zoutlampen op de markt komen,

is de verkoop ervan gestegen en vooral in 2019. Meer en meer mensen realiseren zich hoe mooi en charmant ze in hun huis zijn. Helaas heeft deze toename in populariteit gewetenloze verkopers de kans gegeven om geld te verdienen door namaak, goedkoop geproduceerde lampen te verkopen.

Grappig genoeg is de bovenstaande zoutlamp een echte echte Himalaya-zoutlamp uit een zoutmijn in de uitlopers van de Himalaya. Je kunt dit zien omdat het een enorme donkere vlek heeft die misschien niet iedereen aanspreekt. We plaatsen dit alleen als een voorbeeld van een zoutlamp die natuurlijke kleuren en tonen vertoont. Sommige mensen houden ervan een tweekleurige kleur te hebben.

Het vochtbehandelingsvermogen is te goed

Heb je ooit rijstkorrels thuis in je zoutvaatje gedaan? Of heb je gemerkt dat je zoutvaatje in de zomer de neiging heeft om een ​​beetje vocht binnenin te verzamelen? Zout is een van die elementen met een natuurlijk vocht absorberend karakter. Roze zout, met zijn sporenelementen, is niet anders.

Uw Himalaya zoutlampen helpen de omringende lucht te reinigen via vochtabsorptie. Het is precies wat natuurlijk zout doet. Je zult veel mensen horen praten over hoe je zoutlamp de lucht zuivert. Als gevolg hiervan zal uw Himalaya-zoutlamp zweten of vocht verzamelen en vochtig worden.

Je moet weten dat dit natuurlijk is en deel uitmaakt van wat zout doet.

Houd uw zoutlamp de hele dag en nacht aan Dit is eigenlijk de reden dat we u aanraden om uw zoutlamp 24/7 aan te houden (op onze onderhoudspagina met zoutlampen). Of tenminste 16 uur per dag. Sommigen schakelen de gloeilamp graag uit terwijl ze ‘s nachts slapen, vooral als ze hem in hun slaapkamer hebben.

Door uw lichtbol aan te zetten, wordt uw natuurlijke kristalzout opgewarmd en wordt het droog. Uw lamp stopt dan met zweten en keert terug naar normaal.Als uw zoutlamp vochtige of echt warme dagen verwerkt zonder te ‘zweten’ of transpireren, dan kan dit een indicatie zijn dat uw zoutlamp nep is.Je zult niet in staat zijn om de gezondheidsvoordelen van Himalaya-zout te krijgen als je nep-zoutlampen hebt.

Onyx kristallen bases zijn veel beter als je zoutlamp zweet of transpireert
Dit is nog een reden waarom zoveel mensen upgraden naar de Onyx-kristalbasis. Wanneer een zoutlamp met houten basis begint te zweten, kan deze de houten basis verkleuren.

Hieronder is een vergelijking tussen twee nieuwe Himalaya-zoutlampen. Het komt neer op voorkeur.

Dus hoe lang gaat mijn Himalaya-zoutlamp mee?

Je denkt misschien ‘Hoe lang gaat mijn Himalaya zoutlamp mee?’. Zelfs in vochtige omstandigheden, als je je zoutlamp 24/7 aan houdt of in blije verpakking of een plastic zak wikkelt als hij uit is (dat wil zeggen wanneer je op vakantie gaat), zou hij tientallen jaren moeten meegaan.

Nu kunnen we niet helpen als uw man of kat affiniteit heeft om het constant te likken, maar onder ‘normale’ omstandigheden gaat uw zoutlamp lang mee.Het heeft een wit zout kristal maar is extreem goedkoop Authentieke witte zoutlampen van meer dan 6 kg uit de Himalaya kosten meestal rond de 30 euro. Als je lampen tegenkomt die witte zoutkristallen hebben, maar hun prijzen lager zijn, dan zijn het waarschijnlijk geen echte zoutlampen.

Witte Himalaya zoutlampen voegen gewoon een andere decoratiestijl toe aan uw huis. Ze kunnen wat contrast bieden met uw andere roze Himalaya-zoutlampen. Witte zoutlampen geven nog steeds negatieve ionen af ​​en hebben dezelfde Himalaya zoutlamp voordelen, maar ze zijn veel zeldzamer.

Het land van herkomst is niet Pakistan

Himalayazout en zoutlampen in Pakistan trekken mensen van over de hele wereld aan sinds ze voor het eerst werden ontdekt in 320 voor Christus.Volgens Wikipedia zijn toeristen massaal naar deze geweldige plek gegaan met een snelheid van 250.000 mensen per jaar. De geschiedenis van de Himalaya-zoutlampen is vrij opmerkelijk, dus als je een momentje hebt, lees er dan zeker over. Vraag de persoon aan wie u ze afkoopt naar hun herkomst.

Uw Himalaya-zoutlamp is moeilijk te breken Zoutlampen uit de Himalaya zijn gemaakt van natuurlijk zout. Zout is niet noodzakelijk een taai materiaal. Dat gezegd hebbende, zou hetzelfde kunnen worden gezegd voor spinnenwebben, maar wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd, zijn spinnenwebben erg sterk. Omwille van de interesse kun je hier lezen over de kracht van spinnenwebben.

Laten we hier duidelijk worden.

We raden je niet aan je zoutlamp te breken, tenzij je het leuk vindt om dingen te breken. Ze zijn eigenlijk precies het tegenovergestelde ontworpen. Ze zijn ontworpen om een ​​prachtige warme, rustgevende gloed te bieden die kalmte opwekt.

Uw zoutlamp is er om negatieve ionen uit te zenden om de positief geladen ionen en lucht verontreinigende stoffen in uw huis te neutraliseren. Onze klanten houden van hen voor hun huismiddeltjes, hun eigen gezondheidszorg, om hun bloeddruk te verlagen en om hun huidhaar en ademhaling te helpen. Tegenwoordig zijn zoutlampen zo populair dat ze zelfs zouttherapiekamers hebben met enorme zoutblokken en zelfs zoutgrotten.

Zijn Himalaya-zoutkristal lampen gemakkelijk te breken? Afhankelijk van je zoutlamp, kan het zijn dat je er vrij gemakkelijk stukjes van kunt afbreken. Dit is vrij normaal. Dat gezegd hebbende, zult u merken dat onze natuurlijke en gesneden zoutlampen vrij uniform zijn en perfect in grootte en vorm.

Als je het leuk vindt om creatief te zijn,

kun je het zelfs zelf proberen te maken. We hebben zowel natuurlijke als gevormde Himalaya zoutlampen rond ons huis. Iedereen becommentarieert ze. We hebben ook een vergadering in ons thuiskantoor.

Als het gaat om het breken van uw zoutlamp, laten we zeggen dat als u het van 6 voet zou laten vallen, het waarschijnlijk over uw vloer zal barsten. Het is beter om dit niet te doen. Al onze lampen komen ook op een onyx-kristalbasis. Onyx is zoals elk kristal omdat je het niet van elke hoogte wilt laten vallen.

Wij moeten soms een hamer gebruiken om grote losse stukjes in kleinere stukjes te breken. Ik kan je vertellen dat het zout erg hard is en er behoorlijk wat hameren voor nodig is om ze af te breken.

Zorg ervoor dat je echte authentieke Himalaya-zoutlampen koopt

U wilt ervoor zorgen dat u echte Himalaya-zoutlampen koopt. Bij Mineraal lampen kopen we onze zoutlampen uit Pakistan en bieden we de beste prijs voor zoutlampen in Australië. Onze zoutlampen komen ook op de verbeterde onyx-kristalbasis, die natuurlijker en mooier is. Als u van natuurlijke remedies houdt, dan zult u dol zijn op onze Himalaya-zoutlampen.

U zult uw zoutlamp nog jaren of decennia in huis hebben, dus zorg ervoor dat u kwaliteit zoutlampen bij een gerenommeerde leverancier koopt.Dus zo zie je nep Himalaya zoutlamp. Hopelijk koop je alleen echte echte roze zoutlampen uit de Himalaya en geen neplampen.

Heb je een van de bovenstaande tekenen dat je Himalaya-zoutlamp nep is? Bel ons dan en wij wijzen u in de goede richting. Wij verkopen alleen authentieke zoutlampen en verwelkomen u graag om onze locatie in Amsterdam persoonlijk te bezoeken als u hier woont.

Ten slotte over de Himalaya zoutlamp

De zoutlamp heeft een speciale plaats in ons hart dankzij de schoonheid en warmte die het eromheen werpt, waardoor een gewone avond iets speciaals en unieks wordt. Nu zorgt een druk modern leven ervoor dat de meerderheid van ons geen tijd heeft om weg te komen van het constante spervuur ​​van straling en informatie die technologie ons bezorgt. Je kunt een gloed krijgen die net zo rustgevend is met nog meer gezondheidsvoordelen met een Himalaya

Heeft u vragen over de Himalaya zoutlamp, neemt u gerust contact op met LightsZ mineraal lampen, wij doen ons uiterste best uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.