Echte Himalaya zoutlamp kopen

Overweegt u Himalaya-zoutlampen in uw huis te plaatsen? Voordat je iets aan je huis toevoegt, is het belangrijk om de voor- en nadelen af ​​te wegen. Himalaya-zoutlampen zijn grote kristallen van roodachtig zout die in het midden zijn gebeiteld om een ​​gloeilamp of warmtelamp te plaatsen.

Ze zijn afkomstig uit diepe ondergrondse mijnen aan de westelijke rand van het Himalayagebergte in Pakistan. Het Himalayagebergte is de enige bron van echt roze zout uit de Himalaya. De kleur van Himalaya-zoutlampen varieert van een lichtroze tot een roze achtige sinaasappel met de tint een gevolg van de minerale concentratie.

Mooie Himalaya-zoutlampen zorgen voor zachte warmte en uitgebalanceerde energie bij het beoefenen van feng shui. Himalaya-kristalzout is een bekende natuurlijke ionisator en een uitstekende feng shui-remedie voor goede energie (en goede lucht!) In uw huis.

Wanneer de hitte van de lamp het zout verwarmt, laat de himalaya zoutlamp de broodnodige negatieve ionen in de lucht ontsnappen. Dit reinigt de lucht en creëert helende en goede feng shui-energie in uw huis. Het buitenoppervlak van de lamp blijft koel aanvoelt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hete oppervlakken.

Adem elke dag beter.

Breng de innerlijke rust van meditatie in elk moment van je dag, met natuurlijke lampen van Lightsz. De lampen designs zijn geïnspireerd door de natuur, en de rustigste weg naar een gebalanceerd verlicht leven.

MEER INFO

Natuurlijke Himalaya kristal zoutlampen

We brengen bijna al onze tijd door omringd door elektronische apparaten die straling uitzenden, waarvan is bewezen dat het schadelijk is. Bovendien heeft onnatuurlijke fluorescerende of stralende verlichting geen van de gunstige effecten van zonlicht.

Door uw lichtbron te vervangen door een natuurlijke Himalaya-zoutlamp, kunt u uw leefruimte in elk gebied dat wordt beïnvloed door deze bijwerkingen van de moderne wereld, merkbaar verbeteren.

Wat is een zoutlamp en hoe werkt het?

Echte Himalaya-zoutlampen hebben een zachte kleur gecreëerd door een hoge concentratie mineralen in het zout. Zoutlampen beginnen als een solide blok zout, dat vervolgens wordt uitgehold om ruimte te maken voor een gloeilamp.

Wanneer de gloeilamp brandt, creëert deze de warmte die nodig is om de lamp goed te laten werken. Het licht zorgt ook voor een rustgevende gloed.

Feng Shui Voordelen van Himalaya-zoutlampen

Naast het verwijderen van allergenen en het toevoegen van negatieve ionen in de lucht, versnelt de warme en kalmerende gloed van een Himalaya-zoutlamp de genezing en is het een uitstekende feng shui-decortoevoeging voor koude wintermaanden.

De verzorgende gloed van de lamp kalmeert veel energiezuinige emoties die het gevolg zijn van blootstelling aan weinig licht.

Himalaya zoutlampen zijn uitstekende feng shui voor elke kamer, vooral voor de slaapkamer, of het nu een volwassene of een kinderkamer is. Zoutlampen brengen balans in krappe plaatsen en creëren een aangename omgeving.

Veel gebruikers van zoutlampen hebben een verhoogd energieniveau en een verbeterde slaapkwaliteit gemeld.

De juiste lampgrootte en -locatie selecteren

Kleine lampen – die minder dan 7 pond wegen – zijn het best geschikt voor een slaapkamer, terwijl lampen die 15 pond of meer wegen geschikt zijn voor een hol of woonkamer. Hoe groter de zoutlamp, hoe groter het gebied dat de lamp bedekt.

De beste locaties voor lampen zijn de gebieden waar u de meeste tijd doorbrengt. Om te helpen bij de plaatsing, komen lampen in verschillende kleuren – de meeste in het gele, oranje, rode en roze bereik – maar sommige zoutlampen zijn wit, bruin en paars.

Himalaya zoutlamp kunnen ook worden gebruikt in combinatie met levende planten om de lucht in uw huis te reinigen.

Hoewel ze aantrekkelijke stukken maken voor elke kamer in je huis, zijn deze roze verlichtingslampen meer dan alleen decoratieve nachtlichten. Er wordt beweerd dat Himalaya-zoutlampen een reeks gezondheids- en milieuvoordelen bieden die ze zeer gunstig voor het huis maken.

Als ze worden opgewarmd, geven ze negatieve ionen af ​​waarvan wordt gezegd dat ze de lucht reinigen en je energie geven. Zoutkristallen absorberen vocht uit de lucht en door waterdeeltjes aan te trekken, produceren ze de negatieve ionen.

Allergenen bestaan ​​in de waterdamp

die zich in de lucht van elke kamer van uw huis bevindt. Zout is hygroscopisch, wat betekent dat het water uit de lucht aantrekt. Wanneer de lamp het water aantrekt, worden de allergenen ook aangetrokken en klampen ze zich vast aan de buitenkant van de lamp.

Uiteindelijk wordt het water verwarmd door de lamp en verdampt het in de lucht, waarbij de allergenen achterblijven.

Hoe Himalaya steenzout in uw dagelijks leven te gebruiken en de voordelen ervan te krijgen?

Soms om te dienen als ingrediënt op uw tafels en soms om te worden geplaatst als prachtige huisdecors, bevat dit steenzout uit de echte Himalaya zoutlamp kopen talloze voordelen als het in verschillende vormen wordt gebruikt.

Dit echt heilzame zout komt uit de uitlopers van de bergen van het Pakistaanse Himalayagebergte en we kunnen de voordelen ervan zeker gebruiken door het op de volgende manieren in ons dagelijks leven te gebruiken.

Het proces van negatieve ionen

Hetzelfde proces zorgt ervoor dat de lamp negatieve ionen in de lucht afgeeft. Dit helpt het effect van positieve ionen als gevolg van elektromagnetische straling tegen te gaan.

Positieve ionen worden uitgestoten door computers, mobiele telefoons en andere elektronica en kunnen schadelijke gezondheidseffecten hebben, waaronder vermoeidheid en verzwakte immuniteit. Het toevoegen van negatieve ionen aan de lucht helpt ook bij het verminderen van statische elektriciteit.

Luchtvervuiling binnenshuis heeft dezelfde negatieve effecten als milieuvervuiling. Gassen of deeltjes die uit verschillende bronnen in de lucht terechtkomen, kunnen de kwaliteit van onze binnenlucht verminderen.

Deze vervuiling kan variëren van onschadelijk tot irriterend tot ronduit dodelijk. Slechte binnenluchtkwaliteit kan infecties, longkanker en chronische longziekten zoals astma veroorzaken of ertoe bijdragen.

Er wordt beweerd dat Himalaya-zoutlampen stof en vervuiling uit de lucht verwijderen met negatieve ionen. Het is aangetoond dat deze ionen zich aan stof vastklampen om filtratie te vergemakkelijken of gemakkelijker op te ruimen.

De Himalaya-zoutlampen zijn heilzaam

en ontzagwekkend en kunnen een groot deel van uw interieur zijn. Mineraal lampen introduceert echte himalaya zoutlamp van top kwaliteit in unieke en handige displayontwerpen.

Onze zoutproducten zijn oorspronkelijk gebaseerd op het Pakistaanse steenzout uit de Himalaya, dat de klanttevredenheid garandeert door het bezit van pure steenzout producten uit de Himalaya.

Wij geloven dat u uw leven moet transformeren van alleen esthetisch naar esthetisch + gezonde voordelen. Neem contact met ons op voor de echte Himalaya-zoutlamp kopen van Pakistan.