Amethist Kristal Betekenis

Het woord “amethist” komt van het Grieks en betekent “zonder dronkenschap.” Volgens kristalbehandeling is het een steen in paarse tinten, en het kan worden gedragen om een nuchtere geest bij te brengen. Amethist kan helpen bij slapeloosheid en kan aangename dromen bewerkstelligen. In de tijd van de Egyptenaren gebruikten ze amethist als een beschermsteen om te waken tegen zelfbedrog. Amethist lamp kan worden gebruikt om de levenskracht van de lucht in huis schoon en positief te houden.

Helende eigenschappen van Amethist

  • Gebruikt om te helpen bij genezingsproblemen in het bloed en ademhaling.
  • Genees negativiteit thuis.
  • Verhoogde meditatie focus.
  • Helpt hoofdpijn te verlichten.
  • Overwin angsten en verlangens.
  • chakra healing en balanceren
  • Bemiddeling met Amethist

De kleur van amethist komt overeen met het kruinchakra. amethist lamp energie maakt het mogelijk om nederig te zijn en toe te geven aan wat groter is dan jezelf. Er wordt gezegd dat het een van de beste kristallen voor meditatie is. Volgens kristallen gewelven: ‘Het moedigt nieuwe ideeën aan en verbindt oorzaak met gevolg. Het compenseert ook hoogtepunten en dieptepunten voor emotionele en spirituele werking.

Ik ben dol op de kleur van deze lamp en ik heb het gevoel dat ik veel heb geleerd over het gebruik ervan en ik kan niet wachten om dit aan mijn huis toe te voegen.

Amethist kristallen

De beste kleur van amethist is de diep paarse kleur. Het zal geweldig zijn als de steen geen of met minimale kleurzonering heeft. Hoe dieper de kleur, hoe beter de kwaliteit zal zijn. De meest waardevolle amethist is een rijke paarse kleur met roze flitsen. Ook kan warmtebehandeling de kleur van zeer donker amethist verlichten.

Op de markt van edelstenen en halfedelstenen is de Siberische amethist “Deep Russian” de duurste. Het heeft een diep paarse steen met rode en blauwe flitsen. Het is dus een goed idee om de “hoogste graad” diep paarse steen voor een trouwring of andere sieraden te hebben. Toch kunnen we altijd de amethist lamp met elke kleur kiezen om de voordelen te krijgen.

Wat is Amethist kristallen lamp?

De Amethist Crystal Lamp is een kunstwerk met de kostbare amethist edelsteen die functioneert om zachte verlichting in een kamer te geven. De verbazingwekkende steen heeft een diepe geschiedenis die ook samengaat met de menselijke beschavingsgeschiedenis. De steen werd sinds 25.000 v.Chr. Als decoratief embleem gevonden.

De oude Romeinen en Grieken maakten kralen en sieraden met amethist. Grieken noemden het amethist kristal, wat betekent “niet bedwelmd of bedwelmend” betekent een steen die de drager kan beschermen tegen bedwelming en dronkenschap. Sommige andere beschavingen gebruikten de steen als onderdeel van charmes. In het koninklijke leven van sommige koninkrijken lijkt amethist op luxe. Het is dus altijd het deel van koninklijke kronen, scepters, ringen en hoofd fascinators.

De amethist kristallen lamp is dus een lamp gemaakt van kostbare paarse steen die werd beschouwd als een koninklijke steen met een lange geschiedenis van menselijke beschaving. De lamp is ontworpen met unieke kunstzinnigheid om een ​​interieur een vleugje luxe te geven. Het chique uiterlijk maakt een kamer zowel bewonderenswaardig als comfortabel.

Amethist kristalmijn

De meeste christenen geloven ook dat de zachte paarse steen een perfecte trouw aan Christus zal zijn. Zelfs plaatsen de katholieke aanbidders de amethist steen in hun kruisen vanwege de diepe betekenis ervan. Amethist vertegenwoordigt de piet en het celibaat dat de kern is van de katholieke religie.

Amethist Kristallen
Op basis van gia.edu zijn de factoren die de kwaliteit van amethist bepalen kleur, helderheid, snit en karaat gewicht. Amethist kristal verdient speciale kleuren vanwege de combinatie van enkele verschillende mineralen.

In het hele universum is het amethist kristal verdeeld in sommige typen. In bepaalde landen zijn de kleuren mogelijk donkerder en hebben ze speciale voordelen voor de therapie. De kleurtint zal ook duidelijker zijn vanwege de materialen en minerale componenten.

Amethist Cacoxeniet-kristal

De steen heeft een mengsel van donkerbruine en gele tinten in de stenen. Het kristal is het mengsel van fosfaat mineralen en verschillende andere. De steen is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een charme voor een hoog niveau van creativiteit. De steen verbetert spiritueel bewustzijn en ook vriendelijkheid bij mensen.

Chevron-amethist

Dit unieke stuk natuursteen ziet er prachtig uit met de weergave van paarse chevronspatronen met een v-vorm. De kleur is donkerpaars met witte kwarts. Beroemd als een derde oogsteen, is dit type amethist mogelijk om het gezichtsvermogen te stimuleren. Er wordt aangenomen dat de steen een voordeel biedt om negativiteiten af ​​te weren en zich te concentreren op het creëren van energie.

Brandberg amethist

Deze edelsteen is alleen te vinden in het Brandberg-gebied, Namibië. De look is mooi met de mix van amethist kleur, helder en een beetje rookkwarts. Sommige beschavingen hebben de steen gebruikt om het pure bewustzijn te verbeteren. Daarom zal de steen een krachtige talisman van genezing zijn. Het is ook mogelijk om het te gebruiken als een symbool van perfectie.

Rutiel amethist

Deze zeldzame amethist bevat rutiel dat er bruinig uitziet met het ijzerhydroxide-mineraal. Het mineraal Goethite in de Rutielhoudende amethist wordt ook gevonden in het kristal Super Seven.

Ametrine

De naam is afgeleid van het woord Amethist en Citrien. Het kristal is verbluffend en zo nuttig om de harmonieuze mix voor twee energieën te leveren. Dit is ook een geweldige keuze voor diegenen die een steen nodig hebben om vloeiende creativiteit en nieuwe ideeën te activeren.

Wat is de kleur van een Amethist lamp?

Er is geen exacte paarse kleur die de kleur van amethist kan vertegenwoordigen. De kleuren variëren van licht lila tot diep roodachtig paars. We kunnen de transparante steen van amethist vinden en ook de doorschijnende delen van dezelfde steen.

Effect en kleur Betekenis van Amethist
De amethist is de kleurgeboorte van februari. Het heeft betrekking op spiritualiteit en verbeelding. De steen wordt daarom als nuttig beschouwd om de verbeelding te stimuleren. Het is ook een prachtige steen die mensen kan inspireren.

Violette kleuren hebben de hoogste trillingen in het kleurenspectrum. Hoewel viooltjes niet zo intens zijn als paars, is de essentie vergelijkbaar. De kleur van amethist bevat de energie en kracht van lichaam en ziel. Trouwens, de paarse kleur is geweldig om een ​​balans tussen ons fysieke en spirituele te creëren. De energie die door de amethist lamp wordt gecreëerd, is dus een goede sfeerverbeteraar voor een kamer.

Hoe Amethist Crystal Lamp te reinigen?
Het is niet zo eenvoudig om de amethist kristallen lamp te reinigen. We moeten een extra zorgvuldige methode toepassen om schade aan de kwetsbare delen van de lamp te voorkomen. We kunnen een grondige reiniging uitvoeren zonder de functies van de amethist lamp te verminderen.

Volgens informatie van de feng shui-websites kan het plaatsen van de Amethyst-lamp voor de volgende feng shui-slaapkamers (Noordoost, Zuidoost, Zuid) de energie in een relatie / huwelijk beïnvloeden en de emoties in een huishouden kalmeren waar sprake is van buitensporige misverstanden en negatieve energie.

Inweek methoden

Om de amethist lamp gemakkelijk te reinigen, moeten we deze in de oplossing weken. We moeten het 24 tot 48 uur in het water laten staan. We kunnen schoon water uit onze kraan gebruiken. We moeten echter, indien mogelijk, water uit natuurlijke waterbronnen gebruiken om de zuiverheid te behouden.

Baden en spoelen van de stenen

We kunnen controleren of het water waarin we de stenen weken, smerig wordt. Als we het proces moeten herhalen, moeten we het water verversen met een frissere oplossing. Wanneer de stenen worden gereinigd, kunnen we ze spoelen door grondig schoon water te laten lopen.

Hulpmiddelen

Allereerst moeten we ons voorbereiden met een glazen kom. Het is echt belangrijk om te vermijden dat u de metalen houder gebruikt om de amethist lamp te reinigen. Daarna moeten we schoon water en niet-gejodeerd zeezout toevoegen. Voor elke liter water is 1-2 eetlepel zout voldoende.

Welke slechte effecten heeft Amethist lamp?

Naast de genezende en therapeutische effecten, kan de amethistlamp voor sommige mensen een aantal slechte effecten achterlaten. Op het online forum is vastgelegd dat iemand met een gehoorbeperking het moeilijk vond om gezond te leven met de lamp rond. De persoon bleef zich slecht voelen en kreeg gezondheidsproblemen zoals misselijkheid en ademhalingsproblemen vanwege de lamp. Dat kan echter geen gewone situatie zijn.

Amethist kristallen helende eigenschappen

Veel mensen vinden de lamp zelfs nuttig om de energie en sfeer in hun interieur te verbeteren. Om risico’s te voorkomen, moeten we de lamp op de juiste manier gebruiken. Hier is de lijst met slechte effecten van Amethist-lamp die bij sommige gebruikers is opgetreden:

Hoofdpijn
Energieproductie kan ook hoofdpijn veroorzaken. Het effect zal echter geleidelijk verdwijnen.

Diarree
Sommige gebruikers zijn niet klaar om om te gaan met de instroom van energie die door de lamp wordt veroorzaakt. Daarom kunnen ze last hebben van de maagklachten door de aanwezigheid van de Amethist lamp.

Pijn op de huid
Het is ook mogelijk dat de eigenaren van de lampen een beetje pijn in hun huid voelen. Wanneer het kristal begint te genezen, zullen ze voelen alsof kleine naalden willekeurig hun huid tintelen.

Ten slotte over de Amethist lamp

Het is waar dat de amethist lamp kristal kan helpen stress te verminderen en zelfs mensen een betere focus kan geven. Soms veranderen mensen echter emotioneel. De onvoorspelbare emotionele veranderingen moeten worden verwacht.